»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
155
...
Következő oldal

9529.
2008.07.07 20:42
Köszi a segítséget superuser!

9528.
2008.07.07 20:04

NEKEM OLYAN PROBLÉMÁM VAN, HOGY A KÉPTÁRNÁL NEM JELENIK MEG A DIAVETÍTŐ MÓD! CSAK EGY FEHÉR TÉGLALAP JELENIK MEG! TUDTOK SEGÍTENI MI LEHET A PROBLÉMA???

9527.
2008.07.07 17:17

szeleburdwesti: Nálam mindkét böngészőben ugyanolyan az oldal, és a képek is megjelennek. Tudsz erről képernyőképet küldeni nekem?

djdana: Fejlécet a stílus és felület menüpontban tölthetsz fel a logó helyére, kurzort pedig egérkövető kóddal változtathatsz, ilyet találsz a portállistán található portálépítő oldalakon. Érdemes elolvasnod ezt az útmutatót a szerkesztéshez:
//gportal.hu/docs/G-Portal_HOGYAN.htm

Joker25: A középre igazított oldalaknál ezt ilyen formában nem lehet megoldani. A másik portálon azért fix minden, mert balra van igazítva. Amikor a böngészőméretet állítod, nem a chat és a fejléces menü csúszkál, hanem a fejléc és a háttér, mivel nem balra vagy jobbra van igazítva., hanem középre, ezért mindig a böngésző közepéhez igazodik. Középre igazított oldalaknál csak úgy lehet tökéletesen megoldani a fejléc és háttérkérdést, ha egyszínű a háttér, valamint a fejléc ennél szélesebb. Egyéb esetben csak a balra vagy jobbra igazítást tudom javasolni.

9526.
2008.07.07 13:13

Köszönöm a válaszokat.

Luca 

2008.07.07 09:44

Sziasztok!

Most figyeltem fel arra hogy a Mozillában hibátlan oldalal az Explorer böngészőben szétcsúszik, illetve van kép amely nem jelenik meg, csak egy ikon látható a helyén. a betűk pedig nagyobbak. Ezt hogy lehet orvosolni, hogy hasonló legyen és ne csússzon szét az oldal?

Köszi:

Tné Juli 

9524.
2008.07.05 16:33

Sziasztok! Ma készítettem egy portált az elején MAJDNEM MINDEN jól ment,DE nem tusok pl.cursort változtatni,fejlécet kitenni a 2. dolog az h kb.3-4 órája hoztam létre,de nem jelenik meg semmi.Tudnátok segíteni?

cica

9523.
2008.07.05 11:34

Üdv. Superuser!

Az lenne a problémám hogy ha a fejlécre teszek egy modult és azután átméretezem a firexfoxot a modul elcsúszik. Más oldalakon meg alakíthattam méretet de ott mindig a fejlécen maradt, nem mozdult onnan ahova rakták.
Páldául itt az én portálom (méretezd a böngészőt)
//potterharryfansite.gportal.hu/
És itt egy olyan portál ahol minden megmarad:
//w-moseley.gportal.hu/

Tudom hogy más böngészők máshogy viselkednek de Mozzilában kellene csak. Az lenne a fontos hogyha méretezem a böngészőt ne mozduljon a fejlécről, ahova raktam.

Ha érted amit kérek, kérlek segíts!
Előre is köszi: JoKeR

9522.
2008.07.05 07:13
grondby: ha arra gondolsz, hogy később megváltoztatnád a portálod címét, akkor igen, van erre lehetőség. A Vezérlő (Root) menüd Extrák menüpontjában a kredit műveleteknél megtalálod: Portál címének megváltoztatása (20 kreditbe kerül)

9521.
2008.07.05 00:41

SziasztokI

Segítsetek, még kezdő vagyok. Az URL címben tudok-e változtatni a későbbiek folyamán?

9520.
2008.07.04 17:07
Lucapanna: Szerintem is flash playerrel lesz a gond, frissíteni kellene.

Elöző oldal
...
155
...
Következő oldal