Helló G-Portal!
új vagyok a regisztráltak között, de nagyon bejön, mindjárt 2 portált is kialakítottam sebtiben. Valszeg fogok post-olni pár észrevételt az elkövetkezendőkben ide, és leginkább azért, mert nem a free szolgáltatásokra pályázok, hanem szereném, h korrekt áron egy korrekt szolgáltatást kapjak meg, aminek a kialakításában szívesen segédkeznék. na persze, ha tudok... ;)
még nem sikerült végigolvasnom ezt a topicot (előről indultam, és a feléig jutottam), úgyh sorry ha duplázok.
így hirtelenjében egy észrevétel, amit fontosnak tartanék: jó lenne, ha be lehetne állítani, h hírlevélre csak regisztrált felhasználók jelentkezhetnének. ugyanis a jelenlegi rendszerben bárki bármilyen e-mail címmel jelentkezhet, és bármilyen email címről lemondhatja a hírlevelet. így akár vki nevében be lehet nevezni a hírlevélre, akár ha tudjuk vki mail címét, lemondhatjuk a hírlevelét, az ő tudta nélkül. nem is beszélve a rakás fake mail címről, amivel meg lehet tömni a hírlevelesek listáját.
és u.ennek az admin részével kapcsolatban: jó lenne ha lehetne hasonló beállításokat eszközölni a hírlevélre feliratkozottak névsorában, mint amilyet a felhasználóknál lehet. ugyanis hamár jönnek a fake mail-címek, legalább ki lehessen takarítani azt, ami egyértelműen kamu. (pl valaki@valahol.hu, stb) meg egyébként is, szerintem egy admint megillethet a jog, h annak küld hírlevelet, akinek akar (meg persze aki jelentkezik is), így megtehetné, h töröl személyeket a listáról.
na, most ennyi. majd még jelentkezem!
üdv, jerry