»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
152
...
Következő oldal
 
144.
2004.02.16 09:35
már rágják a fülem a weblapomon is, úgyh lécci ha lehetne vmit tenni az ügyben, plííííz!!! ;)
 
143.
2004.02.13 18:14
Valoban így van, pártolom a fülrágást! :)
 
142.
2004.02.13 08:26

Isten hozott, Jerry Farkas!

Helyes a bőgés! Én is rágtam már a majszterek fülét ezért. Most kaptam tőled muníciót, felújítom a piszkálást ezügyben.

Csak jöjjenek azok a POST-ok!
Admin

 
141.
2004.02.13 02:19
na közben rájöttem, h a hírlevélre jelentkezettek listáját azon egyszerű módszerrel lehet ritkítani, h a nem kívánatos email cím beírása és a leiratkozás megjelölése után rátaposok a hajrá gombra. csakhát ez így nem a legjobb megoldás. jobb lenne, ha nem lehetne bármilyen mail címet "leírni", és inkább az admin felületen lenne erre eszköz.
 
140.
2004.02.13 02:15

Helló G-Portal!

új vagyok a regisztráltak között, de nagyon bejön, mindjárt 2 portált is kialakítottam sebtiben. Valszeg fogok post-olni pár észrevételt az elkövetkezendőkben ide, és leginkább azért, mert nem a free szolgáltatásokra pályázok, hanem szereném, h korrekt áron egy korrekt szolgáltatást kapjak meg, aminek a kialakításában szívesen segédkeznék. na persze, ha tudok... ;)

még nem sikerült végigolvasnom ezt a topicot (előről indultam, és a feléig jutottam), úgyh sorry ha duplázok.

így hirtelenjében egy észrevétel, amit fontosnak tartanék: jó lenne, ha be lehetne állítani, h hírlevélre csak regisztrált felhasználók jelentkezhetnének. ugyanis a jelenlegi rendszerben bárki bármilyen e-mail címmel jelentkezhet, és bármilyen email címről lemondhatja a hírlevelet. így akár vki nevében be lehet nevezni a hírlevélre, akár ha tudjuk vki mail címét, lemondhatjuk a hírlevelét, az ő tudta nélkül. nem is beszélve a rakás fake mail címről, amivel meg lehet tömni a hírlevelesek listáját.

és u.ennek az admin részével kapcsolatban: jó lenne ha lehetne hasonló beállításokat eszközölni a hírlevélre feliratkozottak névsorában, mint amilyet a felhasználóknál lehet. ugyanis hamár jönnek a fake mail-címek, legalább ki lehessen takarítani azt, ami egyértelműen kamu. (pl valaki@valahol.hu, stb) meg egyébként is, szerintem egy admint megillethet a jog, h annak küld hírlevelet, akinek akar (meg persze aki jelentkezik is), így megtehetné, h töröl személyeket a listáról.

na, most ennyi. majd még jelentkezem!
üdv, jerry

 
139.
2004.02.12 07:19
Tisztelt webmester !
 
Ezúton szeretnék pár javaslatot elöterjeszteni az egyre nagyobb népszerüségnek örvendö portálépítövel kapcsolatban,mivel jómagam is felhasználója vagyok a rendszerüknek.Igyekszem olyan dolgokat felsorolni amik talán megvalósíthatóak lesznek a jövöben.
Többen is kérdezték hogy nem lehetne-e megoldani valamilyen módon az egyéni fejléc méreteinek beállítását,mivel a felhasználók különbözö felbontásokat használnak számítógépükön ,és sajna elég jól el tudja rontani az összképet egy nem megfelelöen beállított fejléc.
Nagyon hasznos dolognak találtam a hírek modult,de jó lenne ha lehetne a hírekhez lehetne hozzászólást csatolni,és nem kellene külön linkeket illeszteni a hírekbe ami a fórumba vezet.
A statisztika modul nagyon jó és hasznos találmány,de több php-alapú portálon találkoztam olyan modullal ami részletesen megjeleníti  a bejelentkezett,be nem jelentkezett  felhasználókat,illetve a látogatókat.
Jó lenne ha az oldal adminisztrátora tudna a tagoknak különbözö jogokat illetve hozzáféréseket adni a portál moduljaihoz illetve azok szerkesztéséhez.
Ha jól olvastam a fórumban akkor valószínüleg lesz majd szavazó modul,igy ezt türelemmel várom,mivel más oldalakról átlinkelt szavazások sokat rontatnak az összképen.
Érdekelne hogy mikortol indul be a G-PorTár szolgáltatás mivel szeretnék rá elöfizetni.
Maradok továbbra is hüséges felhasználójuk a www.gportal.hu/ttclan címen megtekinthetö az általam épített oldal,remélem a továbbiakban is ilyen megelégedéssel használhatom majd az önök által alkotott és üzemeltett rendszert.
 
138.
2004.02.11 21:44
Sziasztok, nem akartok majd egy drappos stílust készíteni?
 
137.
2004.02.11 09:06
Sztem csekk...
 
136.
2004.02.10 21:44

Superuser: Nekem ez mind1, de ha muszkó szavazni akkor legyen csekk. :)

 
135.
2004.02.10 20:51

Tartottam tőle, hogy megkérdezitek!
Megvan a G-PorTÁR, üzemel, meg minden, csakhogy az egésznek a megrendelését-fizetését-adminisztrációját sokkal nehezebb megoldani, mint magát a modult. Egy rakás bürokratikus marhaság van vele, az is sok időbe telik sajna.

Ha már itt tartunk: Kedves állandó Fórumostársak! Közvéleményetekre lennénk kíváncsiak. A három közül az egyik fizetési mód a sima "rózsaszín csekk"-es megoldás lenne, a másik a banki átutalás. A harmadik a fő kérdés: merthogy az online bankkártyás fizetés lenne az OTP vagy az InterEurópa Bank rendszerével.

Kérdés: fogják-e, fogjátok-e használni, ha fizetni kell, vagy bizalmatlanok az emberkék, és felesleges foglalkoznunk a dologgal.

Én sokat vásárolok bankkártyával, kb. 5 éve. Még sosem volt vele gondom, kényelmes, gyors megoldás. De ti mit gondoltok erről?

Előre is köszi a segítséget!

 
Elöző oldal
...
152
...
Következő oldal