»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
118
...
Következő oldal

9899.
2009.01.19 14:57

bocs a helyesírásért (vagyis a helytelen írásért)

9898.
2009.01.19 14:55

Szia superuse!

1pl:beformázol egy szöveget (szín ,vastagítás,dölt ,más betű típus mint Arial) ezután ráillsztesz egy linkelést és elfelejti a formázást, sőt hiába formázod újra a linkelt szövegrészt, nem megy. Csak úgy lehet, hogy először linkbeállítás, utána formázás törlése gomb, majd formázás.

2pl:Formázz szövegrészeket, bekezdéseket különböző módon: vastagság méret szín betűtípus stb. tegyél közé itt ott "vizszintes vonal beszúrás"-t. legyen olyan is ami középre, meg sorkizártra igazítassz. Nyomj egy OK-t. Néha keveri a kását!

3pl:probáld meg a fentit ugyanígy de Wordböl szúrbe. Ennél sokszor még a formázás törlése gomb sem működik, még akkor sem ha a beszúrásnál kéred a formázások törlését.

4pl:  az is nagy baj, hogy néha folyamatos használat mellett is egyszercsak kiléptet, ezzel oda amit eddeg csináltál

most nem jut más eszembe, de maajd beírom addig is köszi a választ

9897.
2009.01.19 11:43

unitedforce: Ha arra gondolsz, hogy intronak egy másik oldal jelenlejn meg, mint a portálod kezdőlapja, akkor ez itt nem lehetséges.

hegykozcsatar: Kicsit részletesebben írd le, hogy mit szeretél másolni, hova, mi a portálod címe, hogy ránézhessek.

WilsonCap: Mutass erre légyszíves konkrét példát, hogy megnézhessem!

9896.
2009.01.18 23:19

Hello!

megszeretném kérdezni, hogy gportaé-ra lehet'e intrót berakni? kérlek írjatok az alábbi e-mailra: dforce@free,ail.hu

Köszi szépen válaszotokat!

9895.
2009.01.18 13:36

hegykozcsatar: Ne egyszerű modulba rakd a blogbejegyzésed, hanem a Blog nevű modulnál írj új bejegyzést.

anime-fan22: ha segítségre van szükséged, akkor nézz szét az oldalamon a Segítség menüben: www.hd.vilaga.hu itt a kezdőktől találsz segítséget :) ha valami nem érthető, írj a kérdezőbe, válaszolok ;)

9894.
2009.01.18 09:34
sziasztok! sajna elakadtam kéne egy kis segítség. Nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá a portálkészítéshez! Szal ha vki tud nekem segíteni akkor jelizzen!!

2009.01.17 18:00

SZIASZTOK!

KI TUD NEKEM SEGÍTENI? ELAKADTAM!

LÉTREHOZTAM A BLOGGOT , DE NEM TUDOM FELTÖLTENI. A BETÖLTENDŐ ANYAGOT EGY EGYSZERŰ MODULBA SZERKEZTETTEM , DE ONNAN NEM TUDOM ÁTHELYEZNI A BLOGGBA. MIÉRT? 

9892.
2009.01.17 14:39

Sziasztok!

Nekem az az észrevételem, hogy a szövegszerkesztő (épp amiben most is írok) sokszor az OK lenyomása után össze vissza keveri a dolgokat. Pl  a multok irtam 4 bekezdést. 2-t fekete, 2-t kék szinnel felváltva. Mikor lenyomtam az OK-t a kékeket alúlra, a feketéket felülre tette és 3x akkora közöket hagyott, mint amit beállítottam ráadásul minden vastag betű lett. Néha olyanokat szoktam mondani, hogy az csak na. A baj az hogy rendszeresen kavar össze vissza kiszámíthattalanul, sokat kínlódok. Pl a törlő gomb se mindíg törli a formázást és más gombok is vannak amik nem a logika szerint, vagy önkényese működnek. Sok példát tudnék mondani, ha akarod összeírom, nem tudom másnál is van-e ez? Ezzel együtt nagyon szeretem a gportalt, már 6 lapom van szerintem a legjobb a piacon. Örülnék, ha superuser válaszolna.

Üdv (lenyomom az OK-t kiváncsi vagyok mi fog történni)

9891.
2009.01.13 10:17
Csajjjszi98Admin: Ez az útmutató a segítségedre lesz a szerkesztésben: //gportal.hu/docs/G-Portal_HOGYAN.htm Ezenkívül olvasgasd a G-Portál súgóját és a fórumot.

2009.01.12 22:39

Hello!

Nem tudom, hogy lehet továbblépni, amikor már kész az oldal! :(

Nem tudom hogy lehet szerkeszteni! :(

Pl.: üzenőfalat, menüpontokat, menücsoportokat, stb.! :(

Kérlek, segítsetek! :'(

Az oldal címe: www.trixinevelde.gportal.hu

Ha nektek van ötletetek, írjatok!

Vagy ide, vagy e-mail címemre: 2776@citromail.hu & csajjjszi98@postafiok.hu

Köszönöm a segítséget!

Üdv: Csajjjszi98 (Réka)

Elöző oldal