»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
733
...
Következő oldal

3749.
2005.05.02 06:33

Hellosztok.

Mért van az hogy lefagy az oldal ha teszek fel háttérzenét?Miután feltettem nem lehetett lépni sehova csak állt egy helyben.A feladatkezelőben meg 2x volt megnyitva?

Mért van ez? Létszi válaszoljatok.

Köszike.

3748.
2005.05.01 22:04

Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy készítettem egy új logót az oldalamra, de sajnos nem tudom feltenni, ugyan úgy csinálok mindent mint az előzőnél de mégis mindig csak egy pirso x-et látok! Ugyanolyan formátumban van mint az előző, nem tudom, hogy mi lehet a baja! Ráadásul már az előző logómat sem teszi fel a helyett is csak x van! Hogyan tudnám ezt megcsinálni? Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv

2005.05.01 20:57
Hova kell küldeni azt az e-mailt, amelyikkel szeretnék egy másik rendszergazdát is létrehozni az oldalamhoz?

3746.
2005.05.01 17:55

Hy Halado!

-az eleg kar,h.nem lehet levedeni semmit :(!Csak a chat reszt,na de az nem erdekell!

Kosz a valaszt mindenkinek!

3745.
2005.05.01 16:26
Kell lennie egy olyan modúlnak,hogy Link(ek)-vagy valami hasonló.Most pontosan nem tudom.
Lépj a modúlkezelődbe,
új modúl létrehozása,
és ott a lenyíló fülecskében keresd meg a "Link" modúlt.
De itt találsz részletes leírást erről:
(8. Készíts linkgyűjteményt!)

Itt mindenre választ kapsz! Katt ide!

3744.
2005.05.01 16:20

Hélo Tudja valaki,hogy lehet azt megcsinálni hogy 1 bizonyos menüpontra rákatintva megjelenjen 1 beállitott http cim?

Pl.:Van 1 "Én oldalam" nevü menüpont.Rá szeretnék katintani,hogy elöjöjjön a www.gportal.hu/tarajostomi portál cimem!

Ezt hogy érhetem el?

Köszi aki segit

3743.
2005.05.01 16:13

3742.
2005.05.01 12:50
Hali!!! még új vagyok! Hogyan lehetséges az hogy a melóhelyemen amikor szerkesztek egy oldalt, pl táblázatot csinálok akkor tök frankón látom a szerkesztőlécet minden hasznos dologgal, de itthon csak HTML kódokkal lehet megcsinálni... MI TEGYEK?! Köszi a segítséget előre is!

3741.
2005.05.01 09:59

Kedves G-portál Team!

Tudom most azt mondjátok " Már megint tttt8 az egyik bajával" De most NEM!
Találtam egy warez portált ami egy kicsit pár dolgot "lopott egy pár oldalról és megsértet egy pár Copyright ot Az oldal www.simsinfo.gportal.hu és egy kérdés keredek még warez oldalt mert a www.megacity.gportal.hu is az ha persze még van

3740.
2005.04.30 23:55

Sziasztok!

Egy apró kérésem lenne valamelyik moderátorhoz! Gondolom, nem vesz igénybe sok időt.

A problémám az, hogy regiztem egy oldalt, beállítottam a megjelenést, kitöröltem a postaládámból a regis levelet (kell a hely, ugyebár...), és miután kiléptem, elfelejtettem a felhasználónevemet... Bocsánat érte. Mivel úgysem tudom használni, meg időm se lenne már rá, hogy igazán feltöltsem tartalommal, kérlek, töröljétek ki! Felhasználónév hiányában nem tudom...

Az igaz, hogy van nevem, csak azt a honlapot egy másikon nyitottam meg... :( Már elég régi izéke, és csodálom, hogy még megvan...

Bocsi a zavarásért!

A lap címe: //fonixek.gportal.hu

Előre is köszi!

Elöző oldal
...
733
...
Következő oldal