»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
49
...
Következő oldal

572.
2005.05.09 22:21

FIGYELEM!

A G-Portál ma éjszaka bővül egy szerverrel. Emiatt kisebb leállások várhatók ma este 11 és éjfél között, majd éjféltől pár órás üzemszünet lesz.

Mindenki feküdjön ma korán! Vigyázunk az egészségetekre! :-)

(Ja, még annyit, hogy akik régebbi szervereken keresztül jutnak a nethez, a holnapi napon névfeloldási nehézségekkel találkozhatnak. Nekik nincs más dolguk, mint a türelem. Természetesen ez csak pár irányt érint, a többségnek semmi gondja nem lesz.) 

Üdv: a G-Portál Team

571.
2005.05.01 13:49
Szia Haladó! Köszi hogy szántál rám egy kis időt! Amint írtam, az oldalam elsősorban szakmai oldal, tehát így kellene szemlélni. Az információ valóban fontos. Azonban ez inkább egyfajta megközelítése a témának. Nem szeretnék a 112 milliomodik filatéliai lap lenni. Meg aztán a neten elengedhetetlen valami englis tudás, ami sajna messzebb van Makónál!! :) Nálam a friss feltöltések tartalmazzák az információt!! Ha megnézted a lapot láttad, hogy speciális területet dolgozok fel. Itt új adatokhoz jutni angol tudás nélkül lehetetlen, tehát marad a képi megjelenítés. Mégegyszer köszi!! Üdv: kovasati

570.
2005.05.01 12:43
Információ.
De tényleg:DDDD
Sok-sok infó--áttekinthető formában.
Ez lenne a net lényege.
Akkor lesz több és
több látogatód,ha információkhoz juthatnak.
Külcsin?A reklámentesség szerintem megéri.
Hát ennyi.

569.
2005.05.01 12:02

Sziasztok!

Javaslatot szeretnék kérni haladó felhasználóktól a portálommal kapcsolatban.

//gportal.hu/portal/kovasati

A portál elsősorban szakmai, tehát a rózsaszínű csili-vili dolgok kizárva.

Mit lehetne esetleg másként, vagy mit kellene még felrakni?

Köszi előre is!

kovasati

568.
2005.04.30 23:01
GirlDollz.

Nem lehet megcsinálni.
:(

567.
2005.04.30 09:49

www.k-k.gportal.hu DOLLZOS

Én kérni szeretnék, meg lehetne azt csinálni, hogy a Társalgó (chat) -be lehet képet betenni plusz a chatet is!!

566.
2005.04.25 23:03
A modúlekezlődben a levélkűldő mellett van egy olyan ikon,ami valami "villáskulcsot-kalapácsot" ábrázól.
Klikk rá--és konfiguráld.
Remélem ez segít(ett).

565.
2005.04.25 22:55
az a bajom,hogy a levélküldő nem küld levelet az Email-emre

2005.04.03 13:38

Szia! Kellene a portálod címe. Ha nem publikus, akkor dobj egy emailt a webmesternek, a webmester@gportal.hu -ra, és kijavítja a hibát.

563.
2005.04.03 13:03

ez inkább nem is panasz inkább segitségkérés feltettem egy menüt és azóta nem tudok belépni pl:képtárba,stb.... ez mért van és hogyan lehet megcsinálni?????????? az email cimem:adri12.@freemail.hu irja meg valaki létszi

Elöző oldal
...
49
...
Következő oldal