»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
50
...
Következő oldal

2005.03.30 18:01

Na eflili2, elmondom, remélem érthető leszek :D
Az igazság az, hogy egyszerű szöveges modulon belül lehet akármit is létrehozni, mert CSAK ott van szabadságod csinálni valamit is. Készítsd el a modult, amit bele akarsz rakni az egyszerű, szöveges modulodba, és tedd bele valamelyik menübe. Amikor bent van, akkor jobb klikk a feliratára a menüben, és ha Internet Explorered van akkor Parancsikon másolása. Mostmár ki is szedheted a menüből (ne töröld ki magát a modult!). Most kezdd el szerkeszteni az egyszerű szöveges modulod. Jobbról katt a harmadik gombra és írd be ezt szó szerint:
<a href="azt töröld ki, ennek a helyére nyomj egy beillesztést">Kattints ide!</a>
Namost megint katt jobbról a harmadik gombra... és láss csodát, ott lesz hogy Kattints ide!, és ha rákattintasz elvisz a másik modulba. Persze a kattints idét átírhatod akármi másra, csak jobbról a harmadik gomb, átírod, és megint.
Remélem tudtam segíteni, érthető volt. (visszaolvastam... háááááát... remélem megérted :))

561.
2005.03.26 15:20

eflili2

Amikor egy modult középre raksz, akkor azokat a modulokat egy menü modulba rakod be, szóval modul a modulban, de azt hiszem te nem erre gondolsz, amire te gondolsz azt nem hinném, hogy a G-Portálon meg tudod csinálni.

De inkább kérdezz meg egy szakértőt! (superuser, zsembecske, haladó)

560.
2005.03.26 11:11
SZIASZTOK! Hogy lehet egy modulon belül 1 másikat létrehozni?

559.
2005.03.25 08:26

Tudom.De ha nem tudnád, naponta írnak a fórumba hogy Jajj, be raktam egy javascriptet ,és kitörlődött a bal oldal! - te meg azt csinálsz amit akarsz.Nem az én bajom hogy pár júzer elrontja az oldalát, és az sem,hogy te ebben "segítessz" nekik..csupán a moderátorok már kicsit elfáradhattak.Egyébként nem tagadom.Amikor előszőr csináltam lapot,én is teli raktam ilyenekkel.Aztán rájöttem hogy sok munkám tönkre ment ezek miatt..ezen túl kell esni,olyan mint a kamaszkor.:)

További szép napot!

2005.03.24 07:28

VUCA! Izlések és pofonok....

Hozzám éppen azért járnak sokan, amit Te  legagyizol! Mariann

www.portalepito1.gportal.hu

557.
2005.03.23 16:59

Szóval háttérzene.Most nemcsak szubjektív dolgokat szeretnék mondani, hanem tényeket is...
Tények: a háttérzene más weboldalról töltődik be.Így ha a weblappal gondok vannak csak lassan vagy sehogyse jön be a zene..de addig az oldal sem.Ez olyan mint az étterem-effektus..amíg niincs kész a leves,addig nem hozzák a pölö krumplit,hiába éhesek a vendégek..a zene a leves, és még a leves az egyéb kütyük,egérkövetők,névnap kódok..És ez nemcsak a G-Portalon van így.Vannak bizonyos szabályok a html-ben, de ez más tészta,nem menjünk át a csinibini labdákra amik az egér körül ugrálnak...AZért is jó a méret-korlát,mertha nem vettétek volna észre,azért van egy portal-határ...és szerintem senki nem akarná a -úgy saccolom- 50Mb-os helyének a felét zenével elfoglalni..Na mindegy..

Szubjektív:Én riasztónak találom a háttérzenét és a többi "levest"..ide tartoznak a Flash buttonok,egérkövetők, órák( nem az alapra gondolok..), alert ablakok, és egyéb villogó izék..sajnos van egy hibája a rendszernek,miszerint hiába kapcsolod ki a háttérzenét,ha modulra kattintassz ismét kikell kapcsolni..ezért néha Esc-elek de előbb utóbb otthagyom a lapot..és aki jó látogatott oldalt akar,az ne aggasa teli mindennel,mert nem fognak odajárni..és most hogy jobban belegondolok,mivan szegény modemesekkel?:DSzerintem nekik kínszenvedés egyes lapok megnyitása..szentbeszéd vége,és most szerintem jól megtudtam fogalmazni azt amit soha nem értenek meg a júzerek..További szép napot!

556.
2005.03.22 14:29

Köszönöm zsembecske moderator !

2005.03.22 10:51

Szia Tibi!

A http:// x3.hu oldalán regisztrálsz, a szavazó modult a saját ízlésed szerint bekonfigurálod, a végén kapni fogsz egy html. kódot, amit beillesztesz a portálodon egy egyszerű modulba.

2005.03.22 04:37

Nálam nagyon jó midizene- gyűjtemény van, böngészhetsz kedvedre! Mariann

www.portalepito1.gportal.hu

553.
2005.03.11 00:14
És ha felteszel egy 3MB-os zenét, azt ki fogja megvárni, amíg letöltődik? Neked megszólal egyből, mert ha egyszer meghallgattad, betárazza a géped, és abból megy. De aki először téved a portálodra, sosem hallja meg a zenét, és csak lassítja neki az egészet. A háttérzene nem rendes zenék lejátszására hivatott, mint a neve is mutatja. A normális MIDI zenék egyébként elég jók tudnak lenni, csak keresgélni kell. No és az sem mindegy, milyen hangkártyával játsszák le őket, ugyanis a hangszínek a kártya chipjében vannak.

Elöző oldal
...
50
...
Következő oldal