»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
96
...
Következő oldal

102.
2004.05.16 16:04
Sziasztok! Sztem jó lenne, ha a linkek 2 különböző színnel lennének megjelenítve, mert egy színnel eléggé egybefolynak. Egyszer már ezt megmlítettem a webmesternek egy e-mail-ben, de csak azt kaptam válaszként, hogy ez megoldható. Tehát várható, hogy a későbbiekben ezt átalakítják?

101.
2004.05.15 17:22

Sziasztok, legyetek szívesek, nézzétek meg a pártfüggetlen választási portált, és szavazzatok!!! Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

//VALASZTAS.gportal.hu

//valasztas.gportal.hu

100.
2004.05.07 23:47

100!

2004.05.07 07:53

Reggelt.hu!

Blanka  http://www.x3.hu oldalon nézz körbe szavazás ügyben.

98.
2004.05.06 16:18
Sok honlapon látok olyat, hogy szavazás. Pl : www.gportal.hu/virtual! Hogy a csudába csinálhatta? Én is szeretnék olyat!!!!! Írjatok, légyszi!!!!

97.
2004.05.04 22:08

OFF:

Hát igen... de ilyen a net világa.

Egyébként sokkal jobb ha saját fotókat, képeket, videokat közölsz, mert akkor megvan az a jó érzés, hogy a TE munkáidra kiváncsiak a látogatók.

Én egy rallys lapot csinálok hobbiból saját képekkel, videokkal, de volt már olyan, hogy lelopták és amikor szóltam, hogy ez igy nem jó, még a gyerek nem értette, hogy akkor honnan szerezzen képet, videot???
Na mindegy...

96.
2004.04.29 17:00

A legjobb az egészben, h ez alapján a honlap tulajdonosok 90%-a lazán áthágja a törvényt! :Đ 

2004.04.29 10:37

A gixi már ott elkezdődik, hogy van az a bizonyos  A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. évi törvény és azzal, hogy te feltöltötted az oldaladra, igencsak a törvénybe ütköztél, aki viszont csupán egy hyperlinket helyezett el az oldalán NEM. Így tehát túlképpen magadnak tettél jót, hogy törölted a zenéket.

94.
2004.04.27 22:13
Ka-Ri, erre egy kíváló példa talán, ami velem történt, amikor feltöltöttem a zenéket a honlapomra, kegészítve egy "ajándék zenék" modullal, ami kívánságműsor szinten megy azóta is. Valaki lecsapott az ötletre, és ugyanazzal a modulcímmel/névvel feltette a zenéket a saját oldalára. Ráfázot, mert egyszerűen töröltem a tőlem "lecsórt" zenéket :)

2004.04.25 12:09

Szia Ka-Ri!

Őőő nincs ilyen kikötés, hogy 'honlapot nem lehet másolni', mert hát ugye akkor belemehetnénk egy két filozófiai yamakasiba, hogy akitől másolták, az nem szintén másolta-e például a képeket, írásokat stb. amik a portálján/honlapján találhatók. Persze amikor az ember meglátja több órai munkáját más web oldalon, el kezdenek kialakulni  vertikális ráncok a homlokán, de többet nem nagyon lehet tenni, mint megkérni a klónozó illetőt, hogy hagyja abba, mert figyeljük.

Az, hogy ezzel a portállal fel lehet kerülni a http://www.macska.lap.hu-ra az a macska.lap.hu színvonalát jellemzi.

//Remélem végre 1szer sikerült helyesen leírnom 4 mondatot :)//

Elöző oldal
...
96
...
Következő oldal