»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
58
...
Következő oldal

482.
2004.12.23 10:34
Bizony! Van két karácsonyi stílus! Balee - kis unszolásra - alkotott. Sőt, már készül egy-két szilveszteri skin is, ha valaki aktuális ruhába akarja öltöztetni az oldalát :-)
- Admin -

481.
2004.12.22 21:22
aztaaaaa, milyen hátterek!!:)

480.
2004.12.22 12:22

Jó napot, szervusztok! :-)))

Kedves Superuser! :-)))
(Ha tudnád, tréfából majdnem mit írtam ide! :-))) 

Megismétlem, nem szeretném, ha csak miattam dolgozna a G-portál. Azt hiszem, még mindig van közöttünk egy félreértés. :-(

A fórum modul és a vendégkönyv modul között még azt  a különbséget is látom, hogy a fórum menü alatt több fórum, azon belül téma is indítható, a vendékönyvbe ilyen lehetőséget nem láttam - igaz, nem is hiányzott. Lehet, hogy csak ez a kettő van.

A Fórum modul természetesen megfelelne, ha nem csak egyszer lehetne bevinni, hanem más névvel is, úgy, mint a CHAT modult vagy a menü modult. De lehet, hogy ezt a változtatást is macerás lenne megcsinálnotok.

Ez csak egy kérdés, felvetés vagy javaslat vagy ötlet volt részemről.

Üdv:
Andromeda

479.
2004.12.22 08:52
Androméda: igen, pont az a különbség a Vendégkönyv és a Fórum között, hogy az egyik regisztrációhoz kötött, s így kiírja a hozzászóló nickjét, és ha úgy van beállítva, a legutolsó hozzászóló nickjét a fórum főoldalára. Tehát, ha csak regisztráltak írhatnak a Vendégkönyvbe, vagy aminek hívjuk éppen, akkor már Fórumként viselkedne, épp csak a nickeket nem írná ki. Ezért érdemes vajon új beállítást programozni? - Admin -

478.
2004.12.22 07:51

Jó reggelt kívánok!

Kedves Zsémbecske moderátor!

A portálokhoz bizonyos fajta modulok állnak rendelkezésünkre, és ezeket a modulokat rugalmasan használjuk. Van, aki a vendékönyvet üzenőfal néven teszi fel (pl én is :-) ). A fórum modult én pl. műhelyként használom. A G-portál rendszer egyik nagy előnye éppen a rugalmassága. A CHAT modul is használható pulic üzemmódban, meg jelszóhoz kötve. Ez nagyon jó szerintem. Nem tudom, mennyi munka lenne, ha a vendégkönyvet is így lehetne használni. Természetesen nem várom, hogy csak miattam ezt megoldjátok, én meg tudom oldani amit szeretnék másként.

Egyébként pedig azt kérdeztem, hogy szerintetek mi a különbség a fórum modul és a vendégkönyv modul között. (Hátha van olyan, amit én nem tudok.)

Üdv:
Andromeda

2004.12.22 06:27

Kedves Androméda!

A Vendégkönyv nevében tulajdonképpen benne van a lényege: a vendégek, látogatók számára fentartott könyv. Ha regisztráltá lehetne tenni, pont a lényegét vesztené el.

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

476.
2004.12.22 00:53
ezt nem hiszem el! az oldalamnak néhányan beküldtek történeteket, leirásokat állatokról, erre meg lenyúlja a cinyloo.gportal.hu! én szóltam neki, de nem csinál semmit! és még egy szlogenem is elvette! (az állataid legyenek veled) segítsetek már!!!!!!!!!!!!
Westi

475.
2004.12.21 18:43

Kedves Admin,

szerinted miben különbözik a fórum modul a vendékönyv modultól - azon kívül, hogy a fórum lehet jelszavas?

Kedves Szimonetta, gyors segélyként, karácsonyi ajándékképpen a "G-Portál fortélyok"-ban leírtam, hogyan szoktam zenéket betenni weblapra itt a G-portálon. (Ha weblapot szerkesztek, akkor HTML kódokkal csinálom.)

Üdv:
Andromeda

474.
2004.12.21 12:03
Szimonetta: Zeneügyben nem tudunk segíteni, de hamarosan, még Karácsony előtt lesz egy ilyen modulunk (kikényszerítettétek, pedig ellenezzük a háttérzenét). Szavazás ügyben továbbra is az x3-mat ajánljuk csak. A mi szavazómodulunk olyan, mint a Luca széke: gyönyörű lesz, csak lassan készül :-)

Orsolya: az oldalad népszerűsítéséért annyit tudunk tenni, hogy a Portálok listájában közzéteszünk, mint mindenkit. Másra nincs módunk, képzeld, ha mind a 40 ezer portál szerkesztője megkérne erre minket! Esetleg az sms-bannert ajánlhatom, igaz, ott kis pénzedbe kerül a hirdetés.

Androméda: igen, egy fórumot lehet beilleszteni. Ha valakinek nem elég, vehet fel benne többet, azok alatt meg témákat. A vendégkönyvnek nincs regisztrációhoz kötött változata, akkor már ő lenne a fórum.

- Admin -

473.
2004.12.21 09:14

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Kedves Superuser!

A "Fórum" modult csak egyszer lehet beilleszteni a portálokra??

Van-e nem publik változata a vendégkönyvnek??

Üdv:

Andromeda

Elöző oldal
...
58
...
Következő oldal