|
|
Portál kritika |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!
|
|
|
|
|
|
... 58 ... |
|
|
Bizony! Van két karácsonyi stílus! Balee - kis unszolásra - alkotott. Sőt, már készül egy-két szilveszteri skin is, ha valaki aktuális ruhába akarja öltöztetni az oldalát :-)
- Admin -
|
|
|
|
|
|
aztaaaaa, milyen hátterek!!:)
|
|
|
|
|
|
Jó napot, szervusztok! :-)))
Kedves Superuser! :-))) (Ha tudnád, tréfából majdnem mit írtam ide! :-)))
Megismétlem, nem szeretném, ha csak miattam dolgozna a G-portál. Azt hiszem, még mindig van közöttünk egy félreértés. :-(
A fórum modul és a vendégkönyv modul között még azt a különbséget is látom, hogy a fórum menü alatt több fórum, azon belül téma is indítható, a vendékönyvbe ilyen lehetőséget nem láttam - igaz, nem is hiányzott. Lehet, hogy csak ez a kettő van.
A Fórum modul természetesen megfelelne, ha nem csak egyszer lehetne bevinni, hanem más névvel is, úgy, mint a CHAT modult vagy a menü modult. De lehet, hogy ezt a változtatást is macerás lenne megcsinálnotok.
Ez csak egy kérdés, felvetés vagy javaslat vagy ötlet volt részemről.
Üdv: Andromeda
|
|
|
|
|
|
Androméda: igen, pont az a különbség a Vendégkönyv és a Fórum között, hogy az egyik regisztrációhoz kötött, s így kiírja a hozzászóló nickjét, és ha úgy van beállítva, a legutolsó hozzászóló nickjét a fórum főoldalára. Tehát, ha csak regisztráltak írhatnak a Vendégkönyvbe, vagy aminek hívjuk éppen, akkor már Fórumként viselkedne, épp csak a nickeket nem írná ki. Ezért érdemes vajon új beállítást programozni? - Admin -
|
|
|
|
|
|
Jó reggelt kívánok!
Kedves Zsémbecske moderátor!
A portálokhoz bizonyos fajta modulok állnak rendelkezésünkre, és ezeket a modulokat rugalmasan használjuk. Van, aki a vendékönyvet üzenőfal néven teszi fel (pl én is :-) ). A fórum modult én pl. műhelyként használom. A G-portál rendszer egyik nagy előnye éppen a rugalmassága. A CHAT modul is használható pulic üzemmódban, meg jelszóhoz kötve. Ez nagyon jó szerintem. Nem tudom, mennyi munka lenne, ha a vendégkönyvet is így lehetne használni. Természetesen nem várom, hogy csak miattam ezt megoldjátok, én meg tudom oldani amit szeretnék másként.
Egyébként pedig azt kérdeztem, hogy szerintetek mi a különbség a fórum modul és a vendégkönyv modul között. (Hátha van olyan, amit én nem tudok.)
|
|
|
|
|
|
Kedves Androméda!
A Vendégkönyv nevében tulajdonképpen benne van a lényege: a vendégek, látogatók számára fentartott könyv. Ha regisztráltá lehetne tenni, pont a lényegét vesztené el.
[+] Gedeon.hu [+] Őrangyalok.hu [+] G-Portál tutorok
|
|
|
|
|
|
ezt nem hiszem el! az oldalamnak néhányan beküldtek történeteket, leirásokat állatokról, erre meg lenyúlja a cinyloo.gportal.hu! én szóltam neki, de nem csinál semmit! és még egy szlogenem is elvette! (az állataid legyenek veled) segítsetek már!!!!!!!!!!!!
Westi
|
|
|
|
|
|
Kedves Admin,
szerinted miben különbözik a fórum modul a vendékönyv modultól - azon kívül, hogy a fórum lehet jelszavas?
Kedves Szimonetta, gyors segélyként, karácsonyi ajándékképpen a "G-Portál fortélyok"-ban leírtam, hogyan szoktam zenéket betenni weblapra itt a G-portálon. (Ha weblapot szerkesztek, akkor HTML kódokkal csinálom.)
|
|
|
|
|
|
Szimonetta: Zeneügyben nem tudunk segíteni, de hamarosan, még Karácsony előtt lesz egy ilyen modulunk (kikényszerítettétek, pedig ellenezzük a háttérzenét). Szavazás ügyben továbbra is az x3-mat ajánljuk csak. A mi szavazómodulunk olyan, mint a Luca széke: gyönyörű lesz, csak lassan készül :-)
Orsolya: az oldalad népszerűsítéséért annyit tudunk tenni, hogy a Portálok listájában közzéteszünk, mint mindenkit. Másra nincs módunk, képzeld, ha mind a 40 ezer portál szerkesztője megkérne erre minket! Esetleg az sms-bannert ajánlhatom, igaz, ott kis pénzedbe kerül a hirdetés.
Androméda: igen, egy fórumot lehet beilleszteni. Ha valakinek nem elég, vehet fel benne többet, azok alatt meg témákat. A vendégkönyvnek nincs regisztrációhoz kötött változata, akkor már ő lenne a fórum.
- Admin -
|
|
|
|
|
|
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Kedves Superuser!
A "Fórum" modult csak egyszer lehet beilleszteni a portálokra??
Van-e nem publik változata a vendégkönyvnek??
Üdv:
Andromeda
|
|
|
|
|
|
... 58 ... |
|
|
|