»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
101
Következő oldal

52.
2004.02.27 12:14

A Giccs szó lehet, hogy nem volt telitalálat de mindeneetre azt akartam vele fémjelezni, hogy a frame kinzetében hagy némi kivetnivalót maga után. Amit gyermetegségével azaz pc-es játék desing hangulatával prezentál. Ami főleg komolyabb témával foglalkozó portálok esetén oda nem illőséget okoz, egyes esetekben mulatságos szinezeted adhat az öszképhez. Az hogy funkcióiban gazdagabb elődjénél csak egy dolog a régiről is el lehetet jutni a gportal.hu -ra és ott minden egyéb lehetőség adott volt ami most a frame-ben mint újdonság jelentkezik, a g-mail-levelező rendszert pedig a portálokról eddig is el lehetett érni.

Javaslatom:

Olyan frame kellene amelynek hátérszine módosítható a portálépítők részéről.

51.
2004.02.27 00:05
Szerintem meg jól néz ki (a szürke minden színhez megy) és még hasznos is. Az alatta levő honlap pedig ingyenes, ez önmagában is széppé tesz mindent. Nézd meg pl. a //gportal.hu/portal/tamarika/ oldalt, szerintem tökéletesen passzol a két szín....

50.
2004.02.26 22:53

A giccs szó a műalkotás gyenge utánzatát jelenti. Itt nincs szó ilyesmiről.

De szeretnénk, ha bővebben kifejtenéd a véleményed, és egyben javaslatot is tennél a szerinted helyes megoldásra. Bár nem az a célja, mégis szeretnénk, ha neked is tetszene a reklámframe.

Üdv: Admin

2004.02.26 17:09

Jól megmondtad a tutit, annyi a bibi, hogy nincs igazad, de ezzel ne törődjél, sőt meg se nézd közelről, hogy milyen funkciói vannak, mert a végén még használni fogod!

48.
2004.02.26 12:35

Az új  frame a portálok fölött merő GICCS!!!

Jobban tenné a fejlesztő csoport ha nem ilyen gyerekjáték desinget hanem valamilyen letisztult formát alkotna.

47.
2004.02.24 22:56

Semmi baj a kritikával, jöhet.

Nem lett nagyobb a reklámframe. A méretét megszabja a szabványos bannerméret. Ahhoz épp csak némi keret jön hozzá.

Még hogy rondább! Szerintem sokkal jobb, mint az a zötétzöld volt! Arról nem is beszélve, hogy egy pár új lehetőség is van benne az eddigiekhez képest. Pl. a G-Mail belépésre ezentúl nem kell a portálomon helyet foglalnia egy modulnak, vagy a helpet is elérhetem egy kattintással.

Majd meglátod, hogy te is megszokod, és hogy senki nem fogja rossznak tartani. Elvileg lehetséges az is, hogy a portáltulajok kiválaszthassák, hogy melyik frame-stílus jelenjen meg a portáljuk felett, csak ez még igényelne némi programozási munkát. És most nem sok idejük van a srácoknak. Talán később!

Üdv: Admin

2004.02.24 09:35
Bocsi,hogy kritizálok,mert ez a Gportal nagyon jó dolog,de nekem nem tetszik,a frames-újítás,így sokkal nagyobb,'rondább',és nem illeszkedik az oldal típusához:(( Szóval nem tudnátok ezen változtatni?Elöre is köszike..

2004.02.22 17:51

2004.02.22 17:48

Sziasztok!

Örülnék néhány látogatónak

2004.02.20 19:16
Nézzétek meg a honlapom:www.gportal.hu/nikolettalma

Elöző oldal
...
101
Következő oldal