»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
352
...
Következő oldal

7559.
2006.11.24 16:46
Superuser, köszönöm szépen!

7558.
2006.11.24 16:30

Szükségem lenne némi segítségre. A portálom címe www.gportal.hu/lanisee-animest
szeretnék rá feltenni pár, mások által később letölthető dolgot (akár szöveget, akár valamilyen fájlt). És nem igazán tudom, hogyan lehetne. Az is érdekelne, honnan lehet egérkövetőt szerezni, és hogyan kell a menük fejlécét képpel helyettesíteni. Tudna valaki segíteni? Megköszönném. Az honlap saját e-mail címe: N3-EF@gportal.hu
Köszi!
Lassye/Lanisee

7557.
2006.11.24 15:05

Valaki Segitsen nekem?

Az a baj hogy a portalomon a fejléci kép nem akar megjeleni ejen a kép mivan?mitcsinaljak?

Valaki segitsen!:-(

a portalom neve :

www.pestimreibirkozose.gportal.hu

"katt"

7556.
2006.11.24 12:29

ancsajosno: Igen, ez a bannermentesítés.

market: Javítottam.

7555.
2006.11.24 10:47

Szia!

A címe: holmi.gportal.hu

7554.
2006.11.23 18:09

Sziasztok!

Lehet, hogy vaksi vagyok de homályosítson már fel valaki légyszi, hogy az oldalam fejrésze fölötti G-Portálos fejrészt mejik kredit szolgáltatással lehet töröltetni! (Ez lenne a bannermentesítés?)

Köszönettel: ancsajosno

sp: Agatha_Moon sok sikert a kezdeményezésedhez!!

7553.
2006.11.23 14:06
Agatha_Moon: Köszi, kíváncsi vagyok a tervre, küldd el légyszi a webmester@gportal.hu címre!

7552.
2006.11.22 15:59
Üdv ismét!

Örülnék, és szerintem nem csak én, ha megcsinálnátok a modulkezelőt ;) Bár néhány újoncnak tény és való, hogy bonyolult lenne. Ti jobban értetek hozzá, mint én, de ha gondolod, egy tervet el tudok küldeni arról, hogy hogy nézne ki az én elképzelésem szerint, és ez máris egy kiindulópont számotokra. Mindenesetre azt kérném, ha - már amint van hozzá időtök és kedvetek is - akkor kezdjetek vele valamit! Előre is köszönöm szépen, és nem piszkálni akartalak ;) Két éve megy a gportalos honlapom, és még mindig imádom csinálni, úgyhogy a lehetőséget is köszönöm, hogy egyáltalán elindulhatott ;)

Agatha Moon

Ui: Casey, bár sztem törölve leszel, nem hiszem, hogy a kívánságod valóra válna ez esetben...

7551.
2006.11.22 13:00

Agatha_Moon: Valóban hasznos az ötleted, de egyelőre nem tudom, mikor kerülhet kivitelezésre.

Amindenit: A G-Portálon nem tudsz ilyen modult készíteni.
market: Mi a portálod címe?
gmaryann16: Csak úgy tudsz feltenni képeket a portálodra, ha feltöltöd a képtáradba vagy ha más oldalakról linkeled. A linkelésről: Az egyszerű modulodban a szövegmegjelenítőt választod, majd az eszköztáron található  ikonra kattintasz és beírod a kívánt kép url-jét (ezt a képre jobb egér gomb / Tulajdonságoknál látahtod), és nyomsz egy OK-t. Ekkor ott lesz a kép. Ha ezután kijelölöd a képet és az eszköztáron található  ikonra kattintva beírod azt az url-t, ahova szeretnéd, hogy a kép mutasson, akkor máris kész a képes linked. Stílust a Stílus és felület modulban tudsz váltani.
dododododo: Azzal a felhasználónévvel és jelszóval jelentkezz be a portálodon, amivel azt létrehoztad! Nem kell újra regisztrálnod! Ezután olvasd el ezt a Használati Útmutatót!

7550.
2006.11.21 19:21
Sziasztok! Könyi segítsetek... elvileg csnáltam egy oldalt (www.gportal.hu/dodo-kutyui) de nem tom hogy csináljam meg a densing-t. Nem tom hol van az a vezérlő menü (nem is jelenik meg) nem tom hogy csináljam meg. Légyszi segítsetek! Előre is köcce!

Elöző oldal
...
352
...
Következő oldal