»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
73
...
Következő oldal

332.
2004.10.05 08:50
Ha szeretnél javascriptekt beilleszteni javaslom,hogy csinálj saját,nem gportálos oldalt,amit  majd úgy csicsázhatsz,úgy tömheted tele scriptekkelahogy csak akarod.

2004.10.04 21:46

Sziasztok!

Nekem olyan bajom van, hogy olykor nem jön be a SAJÁT honlapom, pedig jól írom be a címét. Lehet, hogy az netkapcsolattal van a baj? Mert olyankor egy gportálos oldal sem jön be, de a többi igen...

És még valami... Találtam egy olyat, hogy lehet javasolni újféle háttér létrehozását, és ez engem érdekelne. De milyen programmal tudom megcsinálni?

Előre is köszi, ha válaszol valaki!

330.
2004.10.04 16:06
Köszönöm.

2004.10.03 16:13

Mellékes kis infót?
Minden nap az összes topic tele van azzal, hogy:
"Nem működik az oldalam ezért-azért-amazért"..Már csak ebből is ki lehetne
következtetni , hogy a G-portál mint rendszer nem támogatja a
Javascriptek beszúrását..Hosszú hónapokig figyelmeztettük a felhasználókat, hogy
ne használják, de ha mégis, mire vigyázannak, illetve mi lehet a következménye. :(

megemlítem a Webmesternek, a kérésed, és talán berakja a GY.I.K. menüpontba.

328.
2004.10.03 10:02
Na HA SOK EMBERNEK ELRONTÓDOTT AZ OLDALA AKKOR TALÁN ODA LEHETNE ÍRNI VALAMI MELLÉKES KIS INFÓT... :(

327.
2004.10.03 01:06

KEDVES G Portálosok

Moderátorunk zsembecske szerintem megunta már az állandó felhivását a scriptek használatával, hogy jól gondoljátok meg. Ezen nem is csodálkozom.,ha megunta mert nem figyeltek oda ajánlatára. Látom én is hogy némely portál tobzódik a scriptektől és a szabályokat senki sem tartja be, még akkorsem ha már csak vánszorogva töltődik fel az oldala. 

Kiegészitésképpen az én fő szabályaim scriptek felrakása ELŐTT minden előtte felrakot scriptet INAKTIVÁLJUNK!                                          és az oly sokszor már elmondott zsembecske által is NE FŐ OLDALRA PRÓBÁLJUK!

TÖBB FIGYELEM, FEGYELMEZETTSÉG és némi HOZZÁ ÉRTÉS az nagyon SZÜKSÉGELTETIK!   

Mert végűl is több 100 portálon jól MŰKÖDIK!

326.
2004.10.02 19:52

jermaine77,
szerintem írj egy emailt a webmesternek. webmester@gportal.hu

325.
2004.10.02 19:14
SZERETNÉK MINÉL HAMARABB MEGOLDÁST ÉS VÁLASZT KAPNI UGYANIS NEM TUDOK AZ OLDALAMMAL CSINÁLNI SEMMIT AZ ÉG VILÁGON ÉS IGEN IDEGES LENNÉK(VAGYOK) HA ELVESZNE AZ ÖSSZES ÍRÁSOM ÉS INFÓM!!!RÁADÁSUL MÁSODSZORRA...

324.
2004.10.02 13:34

Sziasztok!

A chat-ből egy idő után letörlődnek az üzenetek, pedig azt állítottam be hogy csak 50 hozzászolás után törlődjenek. Ez miért van?

Elöre is kösz!
Jen

323.
2004.10.02 13:19
Megpróbáltam a gportal.hu/csinaldmagad szerint új gombokat csinálni erre elcseszőtöt az egész honlapom és nem tudok vele semmit csinálni...

Elöző oldal
...
73
...
Következő oldal