»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
74
...
Következő oldal

2004.09.29 14:54
Igazad van!!!

321.
2004.09.29 00:49

K. Nathalia

Nagyon szomorú és illetlen hogy "szenyóság" kritikával illetsz meg valamit, amit a tudatlanságodnak tudhatsz be. Meg kell tanulnod, ha nics pénzed addig nyújtózkodj amig a takaród ér. Ez az életben sincs másképp. Sokan boldogok itt az 50 MB-ig is, és tudod miért? mert ŐK tudnak valamit.

320.
2004.09.28 20:58
Hello! Miért csak 50 MB-ig ingyenes? Már tök jól felépítettem a portálom, tele képpel... és erre kiírja, hogy nincs több hely. Viszont pénzem sincs, hogy vegyek több tárhelyet. Ez szenyóság!!! Végre boldog voltam, hogy nekem is van saját lapom, hát most meg szomorkodhatok! :-( Pedig annyira tuti lett volna...

2004.09.28 20:38

Helloka!!! Az lenne a nagy kérdésem, hogy :

Mért nincs középen semmi a //eljenatermeszet.gportal.hu -n?Eltűnt!!!! Segítsetek, mert törölni szeretném a portált!!!

318.
2004.09.28 16:11

Dani sztem törölni kéne a hibás részt(itt arra a szar modulra gondolok),talán az segít.

Nekem is volt már ilyen,és akkor is megoldodott a probléma ilyen módon.

Ha még mindig rosszalkodik a portálod,keresd a webmester,de ne traktáld őt az ilyen idióta&pimasz megjegyzéseiddel.

Tisztázzuk:Ő tesz neked szívességet.

2004.09.26 10:49

szeretnék  segitséget kérni a honlapom javitásában

mert egy adversite-os banner beilesztése után nem enged bemenni sehova és igy nem tudom kitörölni aki tud segitséget nyujtani az irjon a tutifoci@gportal.hu

a webmester nyugodtan megjavithatja  az oldalamon a hibát 

316.
2004.09.26 01:21

Sziasztok!

3 hete kezdtük bütykölni oldalunkat, és szívesen vennénk minden ötletet, jótanácsot, ill. építő kritikát, hogyan lépjünk tovább.

Köszi a segítséget!! :)

Tűzliliom zenekar

www.tuzliliom.gportal.hu

2004.09.25 07:39

Szia jermaine77

120 nap után akkor törli az operátor a portált, ha a portál adminja nem nyúl hozzá, az, hogy látogatják-e vagy nem az nem játszik ebben a kérdésben.

2004.09.25 07:35

Szia AquaZsolti!

A másolásról:

"Mi a rendszer technikai részéért felelünk, a tartalmi részbe nem szólunk bele mindaddig, amíg az
a G-portál szabályzatába vagy törvénybe nem ütközik.

Tehát a jövőben is csak akkor törlünk portált másolás miatt, ha az eredeti portálon található képek, javascriptek, bármik, bizonyíthatóan nem a világhálóról származó másolatok,
hanem egyértelműen a szerkesztő saját szellemi vagy egyéb tulajdonát képezik. Ennek igazolására többféle lehetőséget el tudunk képzelni, nem emelnénk ki egyet sem ezek közül.
Ebben az esetben a klón portált azonnal töröljük.
Persze van olyan eset is boven, amikor a Net más szereplői keresnek meg minket azzal, hogy valamelyik nálunk gyártott portál sérti az ő szerzői jogaikat. Ilyen esetben sokkal drasztikusabbak vagyunk, hiszen a magyar törvényi szabályozás valami okból minket, szolgáltatókat is felelossé tesz. Egyetlen kibúvót hagy, miszerint csak a tudomásunkra jutott szerzoi jogi és egyéb szabálysértések esetén vagyunk kötelesek szüneteltetni a további közzétételt. Akkor azonban azonnal cselekednünk kell. Tehát ilyen esetben is azonnali törlést vagy szüneteltetést alkalmazunk."

2004.09.24 19:29

Én most nem portálkritikát kérek, de nem tudom, hova írhatnék, ezért írok ide...

Nos. Egy szerencsétlen idióta ****** ******* ************ ********* hülyegyerek feltörte a honlapomat, és még szerencse, hogy ott voltam és időben le tudtam törölni, mielőtt úgy átírta volna, hogy nagyon égnék miatta... Miatta kellett új felhasználót regisztrálnom stb stb...

Ennek a kedves illetőnek szeretnék üzenni, hogyha olvassa itt a fórumot (szóval ez a rész csak neked szól):

Nagyon örülök neki, hogy találtál magadnak olyan elfoglaltságokat, amikkel másokat tudsz bosszantani. Mondjuk nem tudom drágám, te hogy viszonyulnál hozzá, hogy valaki elcs*szi azt, amin heteken keresztül dolgoztál. Őszintén kívánom neked, hogy  csinálj te is egy honlapot, és történjen meg veled is ugyanez. Nem tudom mit szólnál hozzá... Csak fel kéne végre fogni, hogy bármikor lehet ahelyett, amit tönkretettél újat csinálni, szivem. Ha olvasod esetleg, amit neked írtam dobj meg egy maillel, és világosíts fel, hogy miért kell ilyesmit csinálni, mert ez az én csöppnyi agyamba nem igazán fér bele:mailto:kinga@sorban.axelero.net

A többiektől pedig elnézést kérek, hogy zavartam a témát, de ez kikívánkozott, ha már a kedves drága honlapromboló e-mailcímét nem tudom...

Elöző oldal
...
74
...
Következő oldal