|
Drága Zsémbes, és a többi rutinos portálgazda!
Ha lehet, most méginkább megkérnélek titeket, hogy vezessétek kézenfogva a még kezdő társaitokat a portálépítés rögös útján. (Mi nagyon nem érünk most rá, bocsi!)
Előre (és fel)!
Admin
|
|
|
|
|
|
Hello, építőipari szakmunkás Kelemen!
Örülünk, hogy itt nálunk építkezel, és építő kritikáddal elősegíted, hogy javítsunk a G-Portál felépítésén.
Annak még jobban örülök, hogy a portálépítésban már jártasabb társaid segítenek megoldani a problémáidat. Természetesen fejlesztünk vadul, csak most egy olyan résznél vagyunk az építésben, amely kifelé semmit sem mutat, azonban - mint minden épületnél - lényeges dolog, hogy az alap erős és jó legyen. Ezért hiányos még mindig a Segítség, ezért nem érkeztünk meg az 1.0 verzióhoz, ezért írunk ritkábban nektek szívmelengetően barátságos sorokat.
Ja, és ráadásul minden megrendelőnk az év utolsó hónapjában szeretné elkészíttetni a teljes évre tervezett promóciós anyagait, ezért aztán energiáink nagy részét most a nyomdai-grafikai feladatok vonják el. Látványos fejlődést Karácsony utánra várjatok.
Üdv: Admin, a hó alól
|
|
|
|
|
|
"Még mielőtt Zsémbecske zsémbelődne: elfogadom
álláspontját: mindennek megvan az ára, így az ingyenességnek is. De könyörgöm
miért ne lehetne valami ingyenes és vérprofi egyszerre. Tudjátok “kettő az
egyben”. ÁLMODOZAK?"
LÁNCREAKSÖN
Íppen egy autodidakta önmegtartóztatási-
képességet fejlesztő tréningen veszek részt, így a nevem említését ebben a
szókörnyezetben betudom annak, hogy szoros volt a boxeralsó gumija.
|
|
|
|
|
|
Én a 7-eshez hozzászólnék röviden. Asszem legközelebb légy figyelmesebb.
//gyik.gportal.hu ez nekem bejön... Próbáld meg:)
|
|
|
|
|
|
Elöljárójában: itt szeretném megköszönni azt a támogatást amelyet a gportál üzemeltetője nyújt ingyenesen az olyan dilettáns weblap szerkesztőknek, mint jómagam vagyok.
Valahol el kell kezdenie az embernek: itt, vagy másutt, csupán ez a kérdés. Én benneteket választottalak, és itt szeretném folytatni nálatok, amennyiben ez lehetséges.
Eddig nem kértem tanácsot, segítséget. (Nem hiúságból. Csupán kíváncsi voltam meddig jutok el elsőre egyedül! Mondhatom, élveztem a munkát!) Most azonban nagyon elakadtam! És ez bosszantó!
Részletezve:
- A GYIK-nál az ígéret ellenére semmilyen információt nem lehet találni a HTML-ről!
- Néhány (?) segítség nem segít, azaz nem jelenik meg…
- Az egyszerű moduloknál az első alkalommal találtam egy egyszerű szövegszerkesztési lehetőséget, azóta (2 hete) nem. Csak szöveget és képet tudok bevinni, szövegszerkeszteni nem tudok, pedig ideje lene kipofásítani a felvitt anyagaimat. (PL: nekem a fórumban csak egy keret jön be de ez a szövegszerkesztő amibe itt írok nem ! MIÉRT?
- Ha már itt tartunk, hol tudok meg valamit a HTML-ről, nem akarok buta maradni, szükségem lesz rá az oldal rendezésénél.
- Továbbá: hogyan tudok szöveges hivatkozást elhelyezni, ez leginkább középen érdekelne, de másutt is. ÉS BANERT is feltennék az oldalamra csak nem tudom a forráskódot, vagy mit. SEGÍÍÍTSÉÉÉG! Sürget a cserepartnerem!!!
- Hogyan tudok összefűzni, egymás alá, vagy fölé rendelni oldalakat?
- Ígértétek, mondjátok a bejövő főoldalon, hogy lehetőség lesz, van az portálcím megfordítására, de a példaként felhozott gyik/gportal.hu sem jön össze! Pedig az ígéret szép szó.
Azt hiszem hamarjában csak ennyi gondom van.
Kérem aki tud, akár részkérdésekben is segítsen, SÜRGŐSEN! (Légyszi,légyszi,naaa!)
Válaszokat, megoldásokat SOS idevárok, vagy mail: mikes.kelemen@fremail.hu
Vagy az oldalamon is lehet írni a vendégkönyvbe, ha már feltettem (ha nem, teszek fel gyorsan!!!). Ja az oldal címe: gportal.hu/tudd
U.i:
Még mielőtt Zsémbecske zsémbelődne: elfogadom álláspontját: mindennek megvan az ára, így az ingyenességnek is. De könyörgöm miért ne lehetne valami ingyenes és vérprofi egyszerre. Tudjátok “kettő az egyben”. ÁLMODOZAK?
Köszönök minden segítséget előre is innen Rodostóból.
|
|
|
|
|
|
Hogyan tudok olyan menüpontot csinálni hogy Főoldal?
ha arra rákattintok akkor automatikussan visza megyek a főoldalra
A gportal szavazás mikorra várható?
|
|
|
|
|
|
Természetesen, ha a G-Portál saját szavazómodulját fogod használni, akkor az automatikusan a portál egészéhez választott stílus szerint fog kinézni.
Admin
|
|
|
|
|
|
Hello! A Gportal Szavazás moduljához javaslom, hogy alkalmazkodjon a portál stílusához. akkor meg se kéne mondani a színkódokat.(Amúgy se tudom az általam használt szürke háttér színkódját pedig ugy lenne szép az x3.hu-s:(.. )
|
|
|
|
|
|
Még nincs ilyen, a közeljövőben tervezzük a felhasználói jogosultságok több szintűvé tételét. Az azonban bizonyos, hogy teljes funkcionalitású jogosultság-kezelő nem lesz az ingyenes verzióban. Valamilyen jelképes összeget fizetni kell majd érte.
|
|
|
|
|
|
Hogyan lehet elérni azt, hogy egy modul csak akkor jelenjen meg, ha bejelentkezett felhasználó látogatja a portált?
Várom a válaszokat! Köszi!
|
|
|
|
|
|