»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1097
...
Következő oldal

109.
2003.11.29 10:42

Drága Zsémbes, és a többi rutinos portálgazda!

Ha lehet, most méginkább megkérnélek titeket, hogy vezessétek kézenfogva a még kezdő társaitokat a portálépítés rögös útján. (Mi nagyon nem érünk most rá, bocsi!)

Előre (és fel)!

Admin

108.
2003.11.29 10:37

Hello, építőipari szakmunkás Kelemen!

Örülünk, hogy itt nálunk építkezel, és építő kritikáddal elősegíted, hogy javítsunk a G-Portál felépítésén.

Annak még jobban örülök, hogy a portálépítésban már jártasabb társaid segítenek megoldani a problémáidat. Természetesen fejlesztünk vadul, csak most egy olyan résznél vagyunk az építésben, amely kifelé semmit sem mutat, azonban - mint minden épületnél - lényeges dolog, hogy az alap erős és jó legyen. Ezért hiányos még mindig a Segítség, ezért nem érkeztünk meg az 1.0 verzióhoz, ezért írunk ritkábban nektek szívmelengetően barátságos sorokat.

Ja, és ráadásul minden megrendelőnk az év utolsó hónapjában szeretné elkészíttetni a teljes évre tervezett promóciós anyagait, ezért aztán energiáink nagy részét most a nyomdai-grafikai feladatok vonják el. Látványos fejlődést Karácsony utánra várjatok.

Üdv: Admin, a hó alól

2003.11.29 07:36

"Még mielőtt Zsémbecske zsémbelődne: elfogadom álláspontját: mindennek megvan az ára, így az ingyenességnek is. De könyörgöm miért ne lehetne valami ingyenes és vérprofi egyszerre. Tudjátok “kettő az egyben”. ÁLMODOZAK?"

LÁNCREAKSÖN

Íppen egy autodidakta önmegtartóztatási- képességet fejlesztő tréningen veszek részt, így a nevem említését ebben a szókörnyezetben betudom annak, hogy szoros volt a boxeralsó gumija.

106.
2003.11.28 20:58

Én a 7-eshez hozzászólnék röviden. Asszem legközelebb légy figyelmesebb.

//gyik.gportal.hu ez nekem bejön... Próbáld meg:)

2003.11.28 14:41

Elöljárójában: itt szeretném megköszönni azt a támogatást amelyet a gportál üzemeltetője nyújt ingyenesen az olyan dilettáns weblap szerkesztőknek, mint jómagam vagyok.

Valahol el kell kezdenie az embernek: itt, vagy másutt, csupán ez a kérdés. Én benneteket választottalak, és itt szeretném folytatni nálatok, amennyiben ez lehetséges.

Eddig nem kértem tanácsot, segítséget. (Nem hiúságból. Csupán kíváncsi voltam meddig jutok el elsőre egyedül! Mondhatom, élveztem a munkát!) Most azonban nagyon elakadtam! És ez bosszantó!

Részletezve:

1. A GYIK-nál az ígéret ellenére semmilyen információt nem lehet találni a HTML-ről!
  2. Néhány (?) segítség nem segít, azaz nem jelenik meg…
  3. Az egyszerű moduloknál az első alkalommal találtam egy egyszerű szövegszerkesztési lehetőséget, azóta (2 hete) nem. Csak szöveget és képet tudok bevinni, szövegszerkeszteni nem tudok, pedig ideje lene kipofásítani a felvitt anyagaimat. (PL: nekem a fórumban csak egy keret jön be de ez a szövegszerkesztő amibe itt írok nem ! MIÉRT?
  4. Ha már itt tartunk, hol tudok meg valamit a HTML-ről, nem akarok buta maradni, szükségem lesz rá az oldal rendezésénél.
  5. Továbbá: hogyan tudok szöveges hivatkozást elhelyezni, ez leginkább középen érdekelne, de másutt is. ÉS BANERT is feltennék az oldalamra csak nem tudom a forráskódot, vagy mit. SEGÍÍÍTSÉÉÉG! Sürget a cserepartnerem!!!
  6. Hogyan tudok összefűzni, egymás alá, vagy fölé rendelni oldalakat?
  7. Ígértétek, mondjátok a bejövő főoldalon, hogy lehetőség lesz, van az portálcím megfordítására, de a példaként felhozott gyik/gportal.hu sem jön össze! Pedig az ígéret szép szó.

Azt hiszem hamarjában csak ennyi gondom van.

Kérem aki tud, akár részkérdésekben is segítsen, SÜRGŐSEN! (Légyszi,légyszi,naaa!)

Válaszokat, megoldásokat SOS idevárok, vagy mail: mikes.kelemen@fremail.hu

Vagy az oldalamon is lehet írni a vendégkönyvbe, ha már feltettem (ha nem, teszek fel gyorsan!!!). Ja az oldal címe: gportal.hu/tudd

U.i:

Még mielőtt Zsémbecske zsémbelődne: elfogadom álláspontját: mindennek megvan az ára, így az ingyenességnek is. De könyörgöm miért ne lehetne valami ingyenes és vérprofi egyszerre. Tudjátok “kettő az egyben”. ÁLMODOZAK?

Köszönök minden segítséget előre is innen Rodostóból.

104.
2003.11.25 19:10

Hogyan tudok olyan menüpontot csinálni hogy Főoldal?

ha arra rákattintok akkor automatikussan visza megyek a főoldalra

A gportal szavazás mikorra várható?

103.
2003.11.24 22:03

Természetesen, ha a G-Portál saját szavazómodulját fogod használni, akkor az automatikusan a portál egészéhez választott stílus szerint fog kinézni.

Admin

102.
2003.11.24 17:42
Hello! A Gportal Szavazás moduljához javaslom, hogy alkalmazkodjon a portál stílusához. akkor meg se kéne mondani a színkódokat.(Amúgy se tudom az általam használt szürke háttér színkódját pedig ugy lenne szép az x3.hu-s:(.. )

101.
2003.11.19 21:49

Még nincs ilyen, a közeljövőben tervezzük a felhasználói jogosultságok több szintűvé tételét. Az azonban bizonyos, hogy teljes funkcionalitású jogosultság-kezelő nem lesz az ingyenes verzióban. Valamilyen jelképes összeget fizetni kell majd érte.

100.
2003.11.19 16:08

Hogyan lehet elérni azt, hogy egy modul csak akkor jelenjen meg, ha bejelentkezett felhasználó látogatja a portált?

Várom a válaszokat! Köszi!

Elöző oldal
...
1097
...
Következő oldal