»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1098
...
Következő oldal

99.
2003.11.19 15:47

Valahol itt olvastam,hogy olyan ez a portálépítés,mint az autóvezetés.Más tanfolyamokon/portálépítő/már az autóba való beülés sem sikerült.El is ment a kedvem. Itt ha az én szintemen nézzük beültem a Trabantba,igen kacskaringósan,recsegő váltásokkal,de vezetem.Nem adom fel amig ezt a Trabant-nak látszó Volvó S-80-ast könnyedén el nem vezetem.Addig is építek,bontok és megintcsak építek.Itt biztos /érzem/ hogy létre tudom hozni álmaim autóját/portálját/.

Véleményem szeint ez az egész nagyszerű.

Köszönöm

98.
2003.11.19 07:46

Kedves Rasor Úr!

Köszönjük az ötletet, a nép nevében!

Folyamatban van a G-Portál saját szavazómoduljának az elkészítése, csak azért késlekedik, mert überelni akarjuk a máshol elérhető ilyen modulokat. No, nem a csicsa-micsában, mert az lenne a legegyszerűbb, hanem a használhatóságban. És persze ennek is nagyon kicsinek és gyorsnak kell lennie, mint az egész portálépítőnek.

Addig meg had éljen az x3.hu :-)

Admin

97.
2003.11.18 22:27
A szavazásról csak annyi, hogy megoldódott a problémám. Mindenki, aki szavazós dolgot szeretne csinálni, de nem tud a html-kódos dolog miatt, az nézzen be a http://www.x3.hu/index.x3 címre, mivel itt is lehet szavazós html forrást igényelni, csak ez bemásolva műxik is...

96.
2003.11.18 15:04

Help!! csinálok egy portált, a címe gportal.hu/miovac minden rendben ment, mikor egy oldalon találtam HTML kódokat. nos, egy kurzorváltoztatót beraktam egy egyszerü modulba[ bal oldalt lent] de azota nem látok semmit, csak a menüt. meg a chat-et!!!! segitség!!!! ha valaki tud megoldást, segitsen, please[kitörölni nem tudom hogy kell, mert nem látom a kezelő felületet!!!!

95.
2003.11.17 21:02

Sziasztok!

Megnéznénk, miről van szó, csak nem tudom pontosan, hogyan kezdjük. Kicsit részleteznétek, mi a kehe?

Admin

2003.11.17 17:51
Helyesbítek: Portálra felmásolás után nekem sem működött, sajna nincs több tippem.

2003.11.17 10:46
Kipróbáltam, nálam működött. """" tagek közé raktad?

92.
2003.11.15 16:20
Thx a linkeket, csak közülük a http://free.enveco.hu/ oldalon találtam szavazásos dolgot, ami nem műxik....berakom, s próbálnám ki, de a szavazal elküldésére nem csinál semmit....egyéb ötlet?

2003.11.15 03:27

90.
2003.11.14 11:00

Üdv mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy az oldalamra hogyan tudok szavazást berakni?

Thx előre is....

Elöző oldal
...
1098
...
Következő oldal