»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1099
...
Következő oldal

2003.11.08 17:59
névtelen

Szia Bojler!

Hát csak Superuser korábbi bejegyzését tudom idézni:

"Beírod a böngésződbe az új portálod címét, amit a létrehozásnál láthattál is (remélhetőleg nem iktattál be ékezetes betveket, meg egyéb illegális karaktert). Ott találsz egy Bejelentkezés modult, amibe beírod az előbb is használt Login  nevedet és Jelszavadat, rákatt a Belépésre, és máris szerkesztési üzemmódban vagy.

Most jön az, hogy a belépés után megjelenő ROOT menüben (amit csak te látsz, amikor be vagy jelentkezve, senki más) rákatt a Modulkezelés menüpontra. Ott van lehetőséged új modulok létrehozására. Eldöntheted, hogy a létrehozott modul melyik oldalon legyen, vagy esetleg középen. Ez utóbbi esetben az új modul bekerül az Inaktív menüpontok közé, és neked kell beállítani, hogy melyik menüben jelenjen meg a linkje.

Na, most csak ennyit, ha idáig eljutsz, akkor nem hiszem, hogy ne találnád ki, mi a teendőd. Sok szőke nő is csinált már itt portált, ez komoly!"

88.
2003.11.08 14:49
Hali! Ha tudtok segiteni portalt telepiteni, legyszi irjatok!

87.
2003.11.08 14:42
Hali! Sajna nagy a gondom. Beregeltem, de nemtom, hogy kell portalt csinálni. Segítene valaki?

2003.11.06 08:27
Szia Nagypapa!

A többiek is tudnak fórumozni, csak ahhoz regisztrálniuk kell magukat a portálodon.

85.
2003.11.06 00:58
Hogyan tudunk fórumozni. a nyitásig eljutottam, de rajatam kívül senki nem tud beírni

84.
2003.11.03 17:39

Köszönöm a választ, akkor mindjárt létrehozom a másodikat:)

És a javaslatom, hogy legyetek szigorúbbak. Értem ez alatt, hogy akiknek már jóideje nincs nézettsége, küldjetek neki egy figyelmeztető levelet, és ha erre se reagál az illető akkor automatikusan töröljétek.

83.
2003.11.03 16:17

Hello, SlipGabe!

Igen, lehetséges. Főleg, ha érdekes és naprakész a tartalom.

Sajnos vannak már olyan portálok is, amelyeket bizony magára hagyott a gazdája, miután újabba(ka)t indított. Ennek viszont nem örülünk, és törjük a fejünket, hogy miképpen lehetne elejét venni az ilyesminek. Tiltani nem szeretnénk a több portál egyidejű működtetését, de valahogyan csak meg kellene fogni a dolgot. Ha van ötlet, szívesen fogadjuk!

Admin

82.
2003.11.02 14:30

Hello. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges-e, hogy 1 embernek több portálja legyen. Azért érdekel, mert már van egy portálom, és tervezem a következőt.

Köszi: SlipGabe //gportal.hu/slipknot

81.
2003.11.01 16:10

Szeva da_no!

Jó a kérdés, szerintem másoknál is előfordult hasonló eset, sokan rá is jöttek maguktól, ők tudnának segíteni, de nem értek rá, úgy látszik. Akkor majd én, csak én hosszú leszek.

Szóval: én úgy csinálnám, hogy két ablakban is megnyitnám a portálomat. Az egyikben lépj be a szerkesztő üzemmódba, ráadásul a kérdéses szöveg szerkesztő felületébe. Kijelölöd a példa szerinti "Béla" szót, majd a szerkesztő "Link"  ikonjára (láncszemek) kattintva előszeded a hivatkozásszerkesztőt. Na, ott látod, hogy várná az URL-t. Mit is írj oda? A legegyszerűbb, ha átmész a másik ablakban a megnyitott portálodra, és jobb egérgombbal kattintasz egyet a "Béla" menüpontra. A lehulló alternatív menüből kiválasztod a Parancsikon másolása, vagy Hivatkozás másolása (vagy az angol megfelelője) menüpontot, és visszamész a másik ablakban a szerkesztéshez. Ctrl+v billentyűkombinációval beilleszted az előbb kimásolt URL-t, és már kész is vagy. A többi világos, igaz?

Üdv: Admin

80.
2003.10.31 13:53

Kösz a választ a szerkesztőléces kérdésre. Föltettem a 6-os explorert, és egyből működött....

más.
egyre-egyre csak haladgatok a dokkeno portálon gyűlik az anyag, csak azt nem tudom, hogyan lehet egy másik modulra hivatkozni...

pl.: van egy hirek modulom, és abban egy hírnek a bevezetője úgy hangzik hogy "oldalunk egyik ujdonsága, hogy megjelent a béla menüpont is" namármost. hogy tudom elérni hogy a "béla" szóra kattintva bejöjjön a portálom a megnyitott "béla"menüponttal? milyen url-t írjak be?

köszi a válaszokat
da_no
/ez nem az én loginom, hanem a haveromé... mailcímem a da_no@mailbox.hu /

Elöző oldal
...
1099
...
Következő oldal