»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
28
...
Következő oldal

782.
2006.01.04 19:20
Na a gportalról:szerintem is ronda ez a sárga piros,legyen kék fehér!ja meg a t-online eltölthetné magát innen,a többi pedig jó! :)

781.
2006.01.04 18:56
" a topic témájától eltérő, vagy hangnemében megengedhetetlen, moderált üzenet."- Moderátor

780.
2006.01.04 16:35
"A topic témájától eltérő, vagy hangnemében megengedhetetlen, moderált üzenet." - Moderátor

779.
2006.01.03 22:59
superLOOSER: te nem simán a G-Portált kritizálod, azzal nem lenne bajunk. Te a többi fórumozót találod meg, és ezt nem tűrjük. Itt a témáról kell beszélni, és nem egymással foglalkozni.

Egy tipikus veszekedő vagy, aki nem találja a végét, és mindig hozzátesz egy kis szurka-piszkát is, és ezzel szépen magára haragítja az egész topicot. Persze mindeközben az igazság bajnokának szerepében tetszelegsz, akivel szemben az összes többiek, beleértve a moderátorokat is, mind-mind igazságtalanul járnak el. Szegény! Pedig te csak jót akarsz, igaz?

A G-Portál nem egy mazochista szervezet, és ne várd el, hogy az általa működtetett fórumon akadálytalanul hagyjon téged és a békétlenségedet terjedni.

778.
2006.01.03 21:46
Én a bejegyzéseim törlése ellen nyilvánítottam ki nemtetszésemet

777.
2006.01.03 21:44

TothAdam barátom, Te valamit nagyon félreértesz... És egyől a nyakamba ugrasz a regisztáriós izéval. Olvass pontosan.

Én ezzel az "1000 zeneletöltős tiniportál"-lal a G-portalra céloztam. Mert hogy http://t-online.hu/tiniportal az igazi elérhetőség. Szerintem... :DD

776.
2006.01.03 16:03

Az 1000. tini letöltős portálokat is törlik mert a Gportál nem támogat semmilyen warez oldalt. Csak el kéne olvasni regisztrálásnál a feltételeket.

Amiket te írsz az nem teljesen kritika hanem már fikázás is. Miért nem kreálsz vmi szépet atwn? Vagy ha nem tetszik akkor ott az uw. Nekik van fórumuk.

775.
2006.01.03 15:55

Attól hogy kitörlitek a hozzászólásomat, reagálni szeretnék azokra az üzikre, amit írtak nekem! Engedjétek már meg jó??

Én a g-portalban kritizáltam azt, hogy minek egy újabb zeneletöltős tiniportál. Mert van 1000. Ha nem tetszik, akkor is ÍGY VAN! ÉS EZ MÁR FELESLEGES!
És ha nem teccik, akkor lehet okosan ezt is törölni, met ti megtehetitek. Ilyen szuperül besöpritek a szőnyeg alá a kritikát. Csak akkor nem tudom, miért kéritek hogy bárki is segítsan, ha minden mondatát törlitek egy kritikus szemű embernek...

Többen hasonló véleményen vannak mint én, csak ők az első ilyen kitölés után itthagyják, mert itt ez a módszer. Nem tetszik, kitölöm! Remek, jó szórakozást.

Ashiquor-nak pedig ajánlom, hogy olvassa el alaposan amit írtam. Meg ismét megkérdezém, hogy mi nem igaz abból, amit írtam, mert elfelejtett rá válaszolni :DDD

Remélem ezt az üzenetet már nem törlik ki:DD

774.
2006.01.03 15:04

Kissé megkésve ugyan, de kívánok az egész csapatnak békés, boldog új esztendőt, sok sikert!

Kis Márta

PS.: köszönöm eddigi és jövőbeni munkátokat!:)

2005.12.31 17:44
Kedves Felhasználók!

Az egész csapat nevében kívánok mindenkinek Sikeres, és Boldog Új Évet!

Elöző oldal
...
28
...
Következő oldal