»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
82
...
Következő oldal

2004.08.17 18:04

és még egy dolog!

az hogy regisztráltam egy másik névvel is és azt szeretném ha az oldalamra adminjogot adnának annak a felhasználói névnek is!

a másik felhasználóm:Melaniee

a honlap amire szeretném(muszáj leírnom nem reklámozásnak szánom):www.gportal.hu/superstar remélem nem baj hogy ide beírtam naszóval annak az oldalnak én vagyok a vezetője és szeretném ha a másik felhasználóm is admin lenn!

ezt is köcce!

2004.08.17 17:58

hy

azt szeretném mondani vagy kérdezni hogy nekem van egy portálom amit én úgy 2hónapja nem használtam helyette csináltam egy másikat úgy időközben amikor már az új portálom elérte a 200-300 látogatót én a régi portálomon kitöröltem mindent de a portált meghagytam és megcsináltam ugyanazt a portált ami az új volt és egyiket se töröltem ki most2 van és azt lehetne hogy mivel ugyanaz a portál ami látogatót az oldalon jelzett a régi portálon 500 valamennyi a régi portálon 300 valamennyi látogató volt és mivel ugyanaz a portál csak más címen azt lehetne hogy az új honlapról a régire áthozni a látogatókat hogy a régi portálon a 300+500-at össze adni hogy a régi portálon 800 legyen a látogatók száma?és akkor az új portál törlésre kerül!ezt lehet?

remélem

előre is köcce!

240.
2004.08.16 20:39

Csak arra kérlek benneteket hogy a zenéhez szóljatok vmit hozzá.

Először egy pasi hülyéskedik és pár mp. után elindul a zene.Ide szóljatok hozzá ha lehet!

Köszi előre!

239.
2004.08.14 13:29

Hmm. Nekem ez az első portálom, ezért szeretném megkérni a népeket, hogy írjanak valami kritikát az oldalamhoz: www.anita_blake.gportal.hu

Köszönettel: Jean-Claude

2004.08.11 16:44

Szia Katie!

Sajnos Mozzillával nem fogod látni a szerkesztődobozt.Opera, vagy Expoler 6.0 kellene legalább.

Szia fh_Nemtom!

A látogatottság számláló, az új modul létrehozásánál választható ki.

2004.08.11 16:26

Szia Jermaine!

A hiba nem a G-portálnál van, hanem a te géped dobta le a tutyit: cookie ürítés, vírusírtás, registry pucolás, és ha ezek megvannak,  szerintem neked is bejön a portálod, mert én nagyon jól látom.

2004.08.11 13:44
Üdv! Nah, az én nagy problémám az lenne, hogy Mozillát használok... És ebben szeretném a gportalos honlapomat is szerkeszteni érthető okokból. Azonban nem lehet, mert pl itt is (és szüveges modul szerkesztésénél, stb) is csak egy szééép fehér négyzet jön ki, ahova írhatok, és nem tudok betűtípust, betűméretet, színt váltani, képet beszúrni, vagy épp táblázatot készíteni. Kérdésem az lenne, hogy várható a közeléjövőben megoldás a problémámra?

235.
2004.08.11 12:30
Nah most már bejön az oldal DE! csak úgy hogy az elején nem jelenik meg semmi aztán nyomok 1 frissítést és akkor bejön.Ha ezt a hibát kijavítanátok vagy segítenétek megoldani nagyon megköszönném.Minél hamarabb kérem a segítségeteket, előre is kösz!!!

234.
2004.08.11 08:44

Most újrakezdtem a munkát a gportal.hu/basket-ra és nem jön be semmi!!!Ezzel ellentétben minden más gportal-os oldal bejön.Az enyém miért nem?????

233.
2004.08.11 00:17

Hello azt szeretném kérdezni, hogy hogy és honnan lehet számlálót felrakni az oldalra???

Előre is kösz a segítséget.

Elöző oldal
...
82
...
Következő oldal