»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
83
...
Következő oldal

232.
2004.08.10 20:49

AZ EGYIK PORTÁLOMAT ÁTNEVEZTEM JERMAINE77-RŐL BASKETRA.A JERMAINE77-RŐL KITÖRÖLTEM MINDENT ERRE A BASKETRÓL IS KITÖRLŐDÖTT MINDEN!

NO, NEM BAJ GONDOLOM A BASKETRA ELKEZDEM ÚJRA(MILYEN ELSZÁNT IS VAGYOK ÉN...) DE MOST AZON SEM ÉS A JERMAINE77-EN SEM JÖTT BE SEMMI.TÖBB NAPOKIG DOLGOZTAM RAJTA... :(

2004.08.09 09:33

Szia Cet!

Ebben nem fogunk tudni segíteni. Keress egy olyan fórumot, ami ilyen progikkal foglakozik, vagy esetleg egy tanfolyamot. Ez egy portálépítő rendszer, ami teljesen más tészta.

230.
2004.08.08 21:22

Hello mindenkinek!

Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehet videókat,montázsokat és animációkat készíteni!Még új vagyok a "szakmában"!

229.
2004.08.08 08:31
Idézet: "Arikon!

Ha neked tetszik ez a sok előugró ablak, meg mindenféle külön reklám, akkor használd egészséggel azt a chat-et."

Hol itt a probléma, én is azt mondtam, hogy te döntesz! :-)

Admin

228.
2004.08.07 12:28

Kedves superuser!

Azt hiszem mindenki maga döni el,hogy mit rak a portáljára.

Szerintem pont ez a lényege a gportálnak,a szabad választás,hogy mindenki maga dönti el a honlapja mit tartalmaz,nincs megadva egy szabály ami ezt korlátozná.

De köszönöm a hozzászólásdat,még akkor is ha nem értek vele teljesen egyet.

Arikon

227.
2004.08.07 10:34
Arikon!

Ha neked tetszik ez a sok előugró ablak, meg mindenféle külön reklám, akkor használd egészséggel azt a chat-et. Aki viszont egyszerűen csak szeretne egy pár szavas üzenetek váltására alkalmas eszközt a portáljához, használja a saját chat-modult.

Egyébként ez esetben is - mint sok más hasonló "problémánál" - érdemes elgondolkodni azon, hogy mi a célja a G-Portállal épített site-odnak? Ha a chatelés a fő irány, ne kínlódj velünk. A G-Portál nem erre lett kihegyezve, és nem is tervezünk komoly előrelépést chat ügyben, nem lesznek szobák, online-listák, stb. Ezt meghagyjuk - pl. a chat.hu-nak. Ők ebben utaznak, mi másban.
De ha vannak naprakész, tartalmukban érdekes mondandóid, híreid, képeid, amelyeket meg akarsz mutatni a világnak, akkor a G-Portál neked való!

226.
2004.08.07 09:22
Ciao All!Nézzétek meg a www.gportal.hu/klau és a www.g-portal.hu/csinaldmagad  oldalakat

225.
2004.08.06 13:25

Westim az én cahtem úgy van megoldva,mint p.l. a chat.hu.

(Azért mert nem a gportal-os chatet használom)

Tehát csak folyamatos,azonnali üzenetekből álló chatelésre alkalmas.

224.
2004.08.05 15:15
Megnézitek ezt az oldalt? Köszi szépen! www.gportal.hu/sarahmgellar és ezt is :theslayer.gportal.hu

223.
2004.08.05 14:57

Sziasztok!!!

Nézzétek meg ezt: www.allatok.gportal.hu > frissitések. Ott használtam 1-2 kódot... ilyeneket, hogy <br> meg <font size"+3">, stb... NÉZZÉTEK MEG LÉCCI!! Köszi!:)

Westi

Ui. amúgy Arikon, és is irtam neki, csak az ő oldalára a csetbe, és ott nem jelenitette meg...:)

Elöző oldal
...
83
...
Következő oldal