»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
85
...
Következő oldal

212.
2004.08.04 12:53

Sziasztok!

Szerintem is kár vele foglalkozni a továbbiakban, mivel nem nagyom hiszem, hogy tudnánk valamit is csinálni ez ügyben. Én igazából, csk arra voltam kiváncsi, hogy mit "loptak el tőle". Mert, ha ez az ő szellemi/művészi terméke (fotó, szoftver, vers, stb) akkor érthetővé válna a felháborodása. De úgy tudom a hozzászólások alapján, hogy ez egy FREE SZABADSZOFTVER (ANIMÁCIÓ), viszont mivel az ilyenek közkézen forognak szerintem ez így nem tekinhető lopásnak.

Annamari (la.admin)

UI: Westi, a te portálod az www.allatok.gportal.hu?

2004.08.04 11:13

//kár időt pazarolni olyas valakire -például Sharonra- akinek csak a szája nagy, már így is túlspiráztuk ezt a témát//

210.
2004.08.03 20:37

Szia Annamari!

Ezt irta nekem:

"16:25 Sharon(a gportal.hu/allattartokl: Westie:Te hülye!
azonnal szedd le a
honalpod főoldaláról
a WELCOME mozgó
animációt!!! megkér
dezted
egyáltalán,hogy
leveheted az
oldalomról?"

Amúgy én végignéztem az állatok kategóriában minden szóba jöhető oldalt, és talátam 1et amin volt egy olyan, de már nem tudom a cimét...

Westi

209.
2004.08.03 19:58

Szia Westi!

Azt, hogy ki - e lehet deriteni a honlapja címét, azt nem tudom. Mert ahol a "lopás" miatt felháborodva írt ez volt megadva saját címe ként: www.gportal/allattartokl. Na ezen a címen nincs honlap, bár szerettem volna megnézni, hogy mit "loptak" el tőle. Így viszont, azt sem tudom mit "loptak" el tőle. Téged vádolt?

Annamari (la.admin)

208.
2004.08.03 18:46

Szia Annamari!

Az a vki nem normális! Nem ő csinálta, ő is másolta, de azért nekem nem szabad lemásolnom! Tiszta agyrém! Az ilyenekkel csinálni kéne vmi-t... nem lehetne kideriteni a honlapja cimét?

Westi

207.
2004.08.03 16:58

NOS MEGAKARTAM NÉZNI A PORTÁLJÁT (www.gportal/allattartokl) DE NEM TALÁLTAM.

AZÉRT AKKARTAM MEGNÉZNI, MERT NEKEM IS VAN WELCOM ANIMÁCIÓM, ÉS HA UGYANAZ MINT AZ ÖVÉ AKKOR NEM LOPÁS (MERT AZ ENYÉM EGY INGYENES SZERKESZTŐBEN TALÁLHATÓ ALAP KÉP AMIT KI LEHET MÁSOLNI ÉS SZABADON HASZNÁLNI).

Annamari (la.admin) LA-BANNERS PORTÁL

206.
2004.08.02 20:44

Mért nem akarja elküldeni a hirlevelet, meg a körlevelet?????

Westi

205.
2004.08.02 14:51

Szia Zsémbes!

Télleg, 1 picit félreértettelek!:)

De nem lehetne tenni az ilyen emberek ellen, akik ki akarnak nyirni ha pl egy animációt szedek el tőle amit nem ő csinált? A kis agyacskájukba bele kéne nyomni!:)

Westi

2004.08.02 08:10

Szia Westi!

Válasz a #203-as hozzászólásra

Kicsit félreértettük egymást. Amit a vendégkönyvedbe írtam, azt én azoknak szántam, akik oda járnak anyázni, és nem neked. Szóval melletted, és nem ellened.:)

Ehhez a beíráshoz pedig no comment..Mint márírtam, ha nem az ő szellemi terméke, miért ne lehetne lemásolni..és kétlem, hogy az. 

Zsémbes

203.
2004.08.01 23:11

Figyuzz Zsémbes!!!

"16:25 Sharon(a gportal.hu/allattartokl: Westie:Te hülye!
azonnal szedd le a
honalpod főoldaláról
a WELCOME mozgó
animációt!!! megkér
dezted
egyáltalán,hogy
leveheted az
oldalomról?"

Ez a www.aranyhorcsog.gportal.hu -n olvastam, de nem a szerkesztő irta, hanem vmi másik hülye úgyhogy ne a szerkesztőt hidd rosszmájunak!

Westi

Elöző oldal
...
85
...
Következő oldal