»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
90
...
Következő oldal

162.
2004.07.18 22:18

Ha, akarod tudni hogy miért írtam, csak ennyit válaszolnék:

A tiéd volt az egyetlen használható bár egyáltalán nem tökéletes oldal az egész Gportalon! És ezt most is fenntartom.

HALLJA MEG MINDEN GPORTAL ÉPÍTŐ, TESSÉK BELEHÚZNI, MERT A KÍNÁLAT SZEGÉNYES, A PORTÁLOK KIFORRATLANOK.

Nos, gondoltam, segítő szándékomat felajánlva, amit te értelmetlenül 'könyörgésnek' minősítesz jobbá varázsolhatom a pagedet, de mivel te ezzel nem visszaéltél ne várj sokat...

161.
2004.07.18 22:15

"sem az ostoba oldalad"

Lce korábbi véleménye, amikor még felvételért könyörgött:

"A te oldalad az egyetlen, amit én a Gportal listán, Játék
kategóriában a saját pagem (Oblivion) előtt egyáltalán említ=
ésre
méltónak találok :) Ezt vedd nyugodtan dícséretnek."

Köszi! :-)))

160.
2004.07.18 22:13
Azért nem reagáltam, mert mint már mondtam nem érdekelsz sem te, sem az ostoba oldalad. Hagyjál engem békén. Ha tovább folytatod, csak saját éretlenségedet bizonyítod, Mr. Tanonc...

159.
2004.07.18 22:12
Hmmm. Már leszedtem, de felteszem újra ha akarod.

158.
2004.07.18 22:10

Tisztára kakis lettem. Fair Play??? Ne röhögtes, aki címoldalra tesz ki egy vitát, mint hírt, az beszél FP-ről???

Másrészről meg nem nevesítettem sem oldalt, sem illetőt, te reagáltál... Okos vagy, vagy ostoba? :-) Hehehe...

157.
2004.07.18 22:06
Áh látom kedves "kolléga" nem ismered a fair play-t. De nem baj, ha ezt akarod, lehet HÁBORÚ is.

156.
2004.07.18 21:53

Szakvéleményezné valaki elmekórtani szempontok alapján az alábbi kis szerkesztői bemutatkozást?

"Célunk nem más, mint egy a Gportal korlátait túllépő oldal megalkotása, ami felzárkózhat olyan magyar Gamer site-ok mögé mint a HCGamer, vagy a PCDome. Hogy ez a tervünk mennyire fog sikerülni, azt majd az idő eldönti, de mi minden esetre bizakodóak vagyunk.

A közelmúltban volt időm arra, hogy megfelelően áttanulmányozzam a különféle hasonló témájú G oldalakat (Az egyik szerkesztővel is elég jó kapcsolatot ápolok), így nyugodtan mondhatom, gyakorlatilag nem lesz ellenfele az oldalunknak."

Nem saját...

És íme emberünk véleménye a többi g-portalos oldalról:

"Meguntam már=
 a
rengeteg YuGiOh-s 0 színvonalú lap diadalmenetét..."

"A te oldalad az egyetlen, amit én a Gportal listán, Játék
kategóriában a saját pagem (Oblivion) előtt egyáltalán említ=
ésre
méltónak találok..."

Szerény, kedves kollega...

155.
2004.07.17 20:07
Kérlek nézzétek meg az oldalamat, és írjatok róla kritikát a vendégkönyvembe: www.gyogynovenyek.gportal.hu (köszi mindenkinek:)

154.
2004.07.17 17:15

Lehetne "visszavonás" a szövegszerkesztőben és jó lenne egyszavazógép modul is

153.
2004.07.17 13:22

Sziasztok!

Nézzétek meg az oldalam, hogy milyen.

Katt ide

Üdv. Gabesz.

Elöző oldal
...
90