|
|
Portál kritika |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!
|
|
|
|
|
|
... 36 ... |
|
|
Hm... én most nagyon szőrszálhasogató leszek. Most akkor a szavazómodul a szavazót gép alapján azonosítja be? Mert a portálomon most két pár olyan felhasznűló van regisztrálva, akik egy gépről lépnek be, mert testvérek. Szóval akkor ők együtt csak egyszer tudnak szavazni? Vagy ha külön loginjuk van, akkor kettőt tudnak szavazni együttesen?
Igazából mindegy, csak rákérdeztem, mert ha szavazás van, megcsinálom topikba, aztán mindenki ír bele, aki akar, és ez így jó is.
Ashiquor
|
|
|
|
|
|
Ja értem,igen persze gondoltam erre is,végül is így logikus persze,csak nem voltam benn biztos,mert elég új még,és másik gépem nincs hogy meglesizhettem volna esetleg egy másik user szemszögéből,így azt hittem én csiniztem valamit rosszúl...
Köszi a helpet,sziasztok,apropó levelet megkaptad?
Artifakt
|
|
|
|
|
|
Artifakt: Ez így jól működik. Aki egyszer már szavazott, az csak az eredményt látja. Mindenki csak egyszer szavazhat, ez így korrekt, nem? Csak annak látszik az eredmény, aki már szavazott. Ha jön egy látogató az oldaladra, aki még nem szavazott, annak lehetősége lesz szavazni. Ha legközelebb jön, akkor már viszont nem. Minden szavazórendszer így működik.
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Álltalában nem szoktam segítségre szorúlni,és nem is nagyon szeretek ilyen ügyben írni,de lenne egy kérdésem az új szavazó modúllal kapcsolatban,ugyanis miután megcsiniztem,gondoltam máris megkuksizom hogyan is mükszik ez,tehát válaszoltam ill.szavaztam is a kérdésre az egyik válasszal,és utána többé már nem lehetett használlni a szavazást...
Kitörőltem,újra megcsiniztem előlről,megint csak megkuksiztam hogy mizújs is véle,de szintén ugyanaz a vége,használhatatlan,ill.kiirja az eddigi szavazási grafikont és kész nincs tovább...
Köszi a segítséget előre is sziasztok...
www.artifakt.gportal.hu
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Tényleg jó lett az oldal,minden elismerésem és grat nektek,most már nap közbe is tök jól lehet csinizgetni...
Apropó elküldtem a továbbitott e-mailt amit kértél,remélem sikerült megkapnod,ha nem akkor szólj és szivesen elküldöm újra...
Artifakt
|
|
|
|
|
|
Sziasztok ! Úgy tűnik a sebességgel együtt megoldódott a kiloginolás problémája is,legalábbis ma már semmi okom a panaszra. Köszönjük és további jó munkát mindenkinek !
|
|
|
|
|
|
Kedves G-Portál!
Nagyon szépen köszönöm a CIB skinen végzett apróbb változtatásokat! Így már jól látszik a fórumban a hozzászólók neve is!
Még 1x köszi!
|
|
|
|
|
|
Semmi baj,amúgy is,meg lehet szokni,bármilyen is. Csak pl.mindig alkalmazni kell a Jobb-klikk másolást,és ennyi. Aki már belejön,annak már már nemigen okoz ez gondot. Csak az újak bosszankodnak,hát ja,az elején én is a falra tudtam volna mészni. Majd megszokják ők is. Ja,és valóban 100-szor gyorsabb lett.
|
|
|
|
|
|
Szuper !!!! éppen ezt akartam beírni,hogy most aztán nagyon jó a sebesség,rég volt ilyen. köszönjük Nektek!!!! mucuska/juditmagdolna/
|
|
|
|
|
|
Tegnap a G-Portál csapata
eszközölt egy megoldást a sebesség kérdésére. Most nem lehet panasz
a sebességre szerintem.
|
|
|