|
|
Portál kritika |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!
|
|
|
|
|
|
... 37 ... |
|
|
Megerősíteném Fabia #686 és haladó #688 bejegyzését én is.
Ezért szerkesztek éjszaka, így a probléma megoldva.
|
|
|
|
|
|
|
|
vakúljak meg,ha a top10 így nézett ki az elöbb.
:O
|
|
|
|
|
|
ajajaj,mi történt a top-10 -el? Hűha,mi lesz még ebből:DDDDDDDD
|
|
|
|
|
|
Nálam ha fennakadás van a gportálon,a Firefox válaszhiányt jelez,az IE:Lap nem található(vagy valami hasonló[üres lap?])
És tényleg kiloginól pl.engem is,akkor is,ha csak a saját Gportálos honlapomon dolgozok. Bár ezt már mióta itt vagyok a gportálon,csinálja,bár nem sokszor,de napi egyszer szinte biztos. Mondtuk is ezt anno,csak a biztonságra hivatkoztatok. Akkor ezek szerint ez nem arra vonatkozott. Mérgünkben elbeszéltünk egymás mellett:DDDD
És igen,az,hogy más honlapot nem nézek szerkesztés közben--ez frankón meg lehet szokni,---szinte már atomatikussá vált. De ez a "csak úgy fogja",és kidob,-nem 20-30 perc múlva,hanem az elöbb 1 perce még bentvolt az ember.--szal ez megszokhatatlan. Állandó bejelentkezés---már legyintek sokszor.:DDDD
Mind a mellett persze Jobb-klikk,Összes kijelölése,Jobb klikk-Másolás nélkül hazárdjáték elküldeni egy hozzászólást,vagy egy megszerkesztett modúlt leokézni:D:D:D:D
De az ember tényleg fél néha szólni,most jó kedvetek van látom,ezért mertem én is panaszkodni.
Természetesen minden bosszankodás ellenére,jó ez a rendszer,csak az ember mindig jobbat akar:DDDD
|
|
|
|
|
|
Fabia: "A lap nem jeleníthető meg" olyankor jelenik meg, ha az internet kapcsolatban szakadás lép fel. A G-Portál az utóbbi időben nagyon belassult, de ez nem ilyen hibát eredményez, inkább válaszhiányra panaszkodik a böngésző.
Ami a kiloginolást illeti, azt nem értem, hiszen az csak abban az esetben kellene, hogy megtörténjen, ha más G-Portálos oldalakra lépsz át bejelentkezett állapotodban, vagy ha hosszabb ideig nem mozdulsz az oldaladon. Semmi olyan hiba nincs a G-Portállal, ami ezt indokolná szerver oldalról. Kicsit többet kellene tudni a pontos jelenségről, az előfordulásának körülményeiről, hogy segíteni tudjunk.
|
|
|
|
|
|
Sziasztok ! Ki tudná megmondani,hogy miért jelenik meg egyre sűrűbben " A lap nem jeleníthető meg " oldal ? És ha szerkeszteném az oldalamat,miért kell bejelentkeznem félóra alatt 4-5 alkalommal ? Annak ellenére,hogy csak egy lapot hívok be és folyamatosan van forgalom rajta,merthogy éppen azon dolgozom illetve dolgoznék. Választ köszönöm. Zsóka
|
|
|
|
|
|
Bocs superuser,aláirom tényleg nem volt etikus,végül is csak azért írtam le hogy lássák,ott is meglehet ugyanúgy csinálni,szal nem a rendszer a rossz,és hidd el ezzel sincs semmi bajom,tudom hogy nektek sem könnyű tisztában vok véle hogy nem két fillér és nem kis idő és meló új szervereket telepíteni főleg hogy ingyenesek vagytok,és mindig tényleg a válaszokra,elrontott oldalakra megy el csomó időtök...
Figyelj leírtam a véleményem jó multkor igaz én is mérgelődtem olykor-olykor-aláirom kicsit bunkó hangon ráadásul,de megirtátok aránylag emberi hangon hogy mi az ábra,s tudomásul vettem,és megértem a gondotok,szóval nem szándékoztam itt hagyni a G-portalt,mert lehet itt is csinállni azért jó ldalakat...
Ami a menürendet illeti,nem tudom mert szerintem enél egyértelmübb menürendet nem tudok csinizni,mit nem értettél benne?-kicsit fura na mind1 ez a te titkod:)
Szia további jó munkát nektek...
|
|
|
|
|
|
zoliska: nem tudom, mennyire érzed ízlésesnek, hogy ezen a fórumon reklámozol más szolgáltatókat...
Ami pedig a szintén reklámozott saját oldalad illeti - én megnéztem - elég kaotikus. Nekem nem sikerült átlátnom a menürendszerét. Viszont zenél, pörög, suttyan, minden, ami kell... Szerintem ne is foglalkozz tovább a G-Portállal. Szia!
|
|
|
|
|
|
Nem tudom,nekem minden gond nélkül csatizik atw re,
uw szerintem dettó ugyanaz annyi eltéréssel hogy ott tudsz webesen is feltőlteni...
Nem rég készűlt el egyébként az atw s oldalam is,nos ezt csak azért irom le neked hogy lásd,ott is ugyanúgy lehet honlapot csinállni,mint itt vagy uw n vagy bárhol...
www.artifakt.atw.hu
|
|
|
|
|
|
... 37 ... |
|
|
|