»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
38
...
Következő oldal

682.
2005.08.16 06:16

Köszi a választ és a 2. intézkedést. Az 1.-re igyekeszünk türelemmel várni! Jó munkát hozzá!

681.
2005.08.15 22:52
szucsi1: 1. Igen, várható, de nem tudjuk a pontos menetrendet. 2. Van ilyen, majd intézkedünk. Zoliska, Ariel: töröltem néhány bejegyzésteket, nem ide valók, főleg a hosszúságuk miatt. Szerintem költözzetek ezzel egy másik topicba mondjuk a Társalgón belül. Vagy levelezzétek le :-)

680.
2005.08.13 14:27

Nekem egy tippem van. Ott lehet 61,43 látogatottsággal az első helyen. Érthető hogy olyan helyre sorolta az oldalt ahol lehet első is. Nem sokaknak jut eszükbe neki eszébe jutott. Ez legyen a legyen a legnagyobb próblémánk.

<Tóth Ádám>

679.
2005.08.13 13:33

Két kérdésem van:

1.Nagyon lassú a gportal! Várható javulás?

2. Politika, közélet
--==DeMoS a LeGjObB dEmÓk eGyHeLyEn==--
Itt nagyon sok demó trailer patch animáció program letölthető!!!!!Van
még online rádió is! A legjobb demós oldal a DeMoS !!!!!!!!

Mi köze a 'politikához, közélethez' ennek az oldalnak?Miért van (lehet) ebben a listában? Nem kellene áthelyezni, ahová való?

678.
2005.08.13 08:50

Hát a linkeléssel még gondjaim vannak ugyanúgy minta képekkel de az utobbit már megoldottam a kép.tár.hu val.

Egyébként az FTPvel csak annyi a gondom hogy az ATWnél is van oldalam amit azért kellet ott hagynom mert egyszerűen a (új Windows után) a régi beállításokkal nem csatlakozik. Ez a fekete és sötétzöld hátteres arculat egy próba. Még tanulgatok HTML szerkeszteni. Mondjuk írni már jól tudok :)

Másrészt annyira nem akartam kioktatónak tünni csak így sikerűlt. Mondjuk én az UWt azért szeretem jobban mint a Gportált mert nem sablonokból építek de tény hogy Gportálon minden sokkal egyszerűbb és egy lehetőség hogy a HTML szerkesztéshez nem értők is tudjanak egy oldalt csinálni. Persze minden ingyenes tárhelyszolgáltató kiteszi a reklámcsíkot elvégre valamiből élni és fejleszteni is kell. Remélem a Gportálos oldalam hamarosan meginta régi sebeséggel tölti le az anyagot.

<Tóth Ádám>

677.
2005.08.13 06:56

Szia Zoliska!

Válaszolok mailben, ne nyissunk társalgót:))

Üdv. ariel

676.
2005.08.12 15:13

Úgy mondjátok mintha az ATWn nem lenne reklámcsík. Ott is van reklámcsik sőt amikor mész fel az oldaladra még egy felugró ablakos reklám is van. Ott is pénzért lehet eltüntetni.

ATWn nem segítenek helyrehozni a portált ha elrontod sőt még az FTPt se (tapasztaltam. Most UWs lettem mert ott van Web FTP nem kell a WinCMD). Sőt még tár.hu-n is van képtáram mivel nem jöttem még rá hogyan kell képet feltenni úgy hogy ne X legyen kinnt (nem is baj legalább nem foglalja az UWn a kép a helyet.)

Tény hogy ingyen lehet oldalt kezdeni meg nem 50 Mb alapetárhely van hanem 200Mb de ezt neked kell megépíteni. Ott nincs előre kész modul. HTML kóddal kell beraknod a számlálót és bonyolult a statisztikai grafikon is.

De lehet próbálkozni. Van ott is fórum de nem biztos hogy kapsz érdemi választ mint itt. Sőt még külön is kell szerkeszteni nem bennt az oldalban. Igaz a Dreamweaverrel (Angol progi nem használom annyira) vagy a Mozilla HTMl szerkesztőjével könnyű.

És hiába szerkesztek UltraWeben, hiába tárolom a képeim nagy részét a képtár.hu-n mégis megmaradt az oldalam a Gportálon mert ide képet és szöveget is 3 perc alatt töltök fel (szöveg esetén írok).

Nem kényszerít senki arra hogy Gportálos maradj. Senki nem kéri hogy 200 forintért csinálj ITT oldalt. Van szerintem így is elég felhasználó csak végig kell nézni a portállistát.

<Tóth Ádám> 

Jah és ha érdekelnek a különbségek akkor:

G-portál

UltraWEb

675.
2005.08.12 14:43

superuser: újabb szerencsevadász: //amikell.gportal.hu

zoliska: ezt mind az atw-n csináltad? Ügyi!

674.
2005.08.12 08:30
Zoliska, gg: Nem tudom, hányszor írjuk még le, hogy IGEN, CSÚCSIDŐBEN MARHA LASSÚ A G-PORTÁL, tudunk róla, és rajta vagyunk a megoldáson? Még a főoldalon is leírtuk, nem csak fényezzük magunkat, a problémákat is megosztjuk. De feltételezésetekkel ellentétben nem a G-Portál bénaságáról van szó, hanem a népszerűségének növekedéséről. Ettől hónapokkal ezelőtt belassult a rendszer, de ennek ellenére napról-napra tovább nő a portálok és a látogatók száma. Most is komoly szervereken megy a G-Portál, de ennél jóval komolyabb, jópár milliós rendszerre kell áttelepítenünk, hogy újra gyorsan működjön. Ez viszont nem könnyű, amikor a 20 kredites portál-létrehozást is sokallja a nép :-)

A panaszkodásra hogyan lehet kellemes hangon válaszolni? A panasz okát meg kell szüntetni, ha jogos - és mi ezen vagyunk. Ha számodra kellemetlen hangon válaszolunk, annak lehet, hogy az az oka, hogy kellemetlen hangon panaszkodsz, nem gondolod?

Ami a pénzt illeti... Hát igen, már kemény 200 Ft megindítani egy portált... Szerintem is, Zoliska, gg! Menjetek az ATW-re, ez jó ötlet!

673.
2005.08.11 19:01

gg nem vagy egyedül,én is kitomboltam már magam ezen,szal dettó ugyanez a szitu,főleg hogy ha mersz panaszkodni,hát nem éppen kellemes hangon írnak vissza...

Menj át Atw re,igaz ott neked kell megcsinizni mindent de nem bosszankodsz ennyit én is ezt tettem,szal bele lehet jönni ugyanúgy...

Bye...

Elöző oldal
...
38
...
Következő oldal