»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
92
...
Következő oldal

142.
2004.07.03 20:27

Mélyen tisztelt nagyérdemű!

Ha volnátok olyan jók, és meglátogatnátok az oldalamat és esetleg adnátok valamilyen egészséges kritikát, (jót vagy rosszat) azt nagyon megköszönném. Így visszaigazolást kapnék arról, hogy megéri-e a fáradozást egy portál létrehozása. 
Kélek, benneteket, hogy a vendégkönyvbe írjatok, mert akkor egyből tudom olvasni, és korrigálni az esetleges hibákat! Egyébiránt sok sikert minden kedves építőnek, és a stábnak!

Portálcím: arnyekhold.gportal.hu

Köszönettel: Árnyékhold

2004.06.25 19:12

Helló Admin! 

Szerintem is kilóg a beírása akkor ezt is törölhetted volna, mint azt a portált, amelyik a csináldmagad portál klónja volt. Ha már következetes akarsz lenni. De igazad van: b, mint Béla, é mint Éva, k mint Károly, e mint empiriokriticizmus.

140.
2004.06.25 18:33
Kedves jó öreg PLANETT!

Ne légy olyan morcos! Ráadásul ebbe a fórumba nem való a te portálod vendégkönyvében szereplő bejegyzésre való reakció. Kicsit kilóg a sorból, nem? Csak vidáman!

Szeressük egymást, gyerekek!

Zsémbecske! Te kis gonosz! Ha nem segítenél olyan sokat a fórumon, még haragudnék is rád.

Admin -- fő a nyugalom!

2004.06.25 17:54

//Ha már intelligenciáról beszélsz, itt jegyezném meg, hogy az intelligencia szót két "l"-lel írják//

138.
2004.06.25 16:08

Tisztelt Parade!

NEM TUDOM KI VAGY ? mert az oldalad nem mutat semmit de az biztos, hogy az inteligenciád szintje...és itt nem fojtatom.,talán mindenki sejti mi takartam ezzel mondani.

Azért nincs frame az oldalamon mert én ezért FIZETEK!

TE IS MEGTEHETED kérheted eme szolgáltatást.

és legközeleb ha beirsz egy vendégkönyvbe legalább egy köszönéssel és cimbeirással tiszteld meg a portál tulajdonosait, mert ez mindenkinek kijár nem úgy mint azt nálam tetted  

ÜDVPLANETT

2004.06.24 17:47

Szia Orsy!

Úgy tudom ITT találod a háttérzene beillesztéséhez a segítséget. Html. kódot pedig az alábbi ábrán jelölt ikonra kattintva tudsz beírni:

136.
2004.06.24 17:16

Sziasztok!

Én nem javaslatot hanem tanácsot szeretnék kérni. Nem tudja valaki, hogy hogy lehet zenét felrakni a portálra? Örültem, hogy meg tudom csinálni az oldalt, de nem lenne rossz. Vagy hova lehet html kódokat írni? Az is nagy segítség lenne.

Orsy

135.
2004.06.22 19:18

Szia kedves Superuser!

Mostmár én is látom :-)))

Üdv:

Andromeda

134.
2004.06.22 16:35
Kedves Andromeda!

Csak te nem látod :-)

133.
2004.06.22 15:59

Kedves G-Portál Team!

Csak én nem látom most az órát sehol, vagy van valami hiba az óra modullal?

Üdv:

Andromeda

Elöző oldal
...
92
...
Következő oldal