»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
39
...
Következő oldal

672.
2005.08.11 18:32
Nagyon béna lett a Gportal b. pénzbe kerül weblapot csinálni,aztán tele van még reklámal, iszonyatosal lagol lassu , admin jogot adni is pénzbe kerül van a php-nuke ami jobb is és ingyenes és ti meg már az is pénzbe fog kerülni hogy kereshesen valaki portált hát nehari de ez már tulzás

671.
2005.08.11 13:40
Szióka! A böngészőm a windóz xp sp1-es változatának beépítettje,az interternet explorer 6.0,de mondom ez a jelenség amit lejebb írtam,csak azután jelentkezik mindig,miután feltelepítettem az office-t...

670.
2005.08.11 12:44
MIkori a böngésződ? Mi a verziószáma?

669.
2005.07.30 14:36

Sziasztok!

Tudom hogy nem igazán ide illő de légyszi ne törőld ki,szóval arról van szó hogy mikor böngészek ilyen portálos vagy hasonló oldalakat akkor mindig előjön az az ablak hogy a "futtatás közben hiba történt,a várt elem objektum.Elinditja a hibakeresőt?"

Megjegyzem ez csak azután van e jelenség miután feltelepítem az office-t addig ez sosem történik meg...

Igaz az office-ban van egy html editor a front page lehet hogy az nem fér össze valamivel vagy a gépen módosít bizonyos beállításokat?

Én ilyesmire gondolok de konkrétan nem tudom hálás lennék ha tudna valaki segíteni hogy mit lehetne tenni mert az office-ra viszont szükségem van csak hát sajna eddig ilyen áron:(

Előre is köszi a helpet sziasztok...

Üdv:

Artifakt

668.
2005.07.30 10:50

Nem tudom mennyire segítene ha letörölnétek az otthagyott portálokat. Olvasgatom a szabályzatban hogy az olyan portált amihez nem nyúlt a szerkesztő X időn belűl törlitek. Ezt nem nagyon érzékelem (javítsatok ki ha nem így van) metr általában a portál lista alján mindig ugyan azok a portálokl vannak még azzal az írással hogyha vmi nem megy elkadtál ker3esd fel a webmestert. Na ezeket szerintem lehetne törölni. Fölöslegesen foglalják a helyet.

Más:

A letöltések. Azt írtátok nem szabad warez tartalmat elhelyezni. Nagyon sok oldal van ahol sok Mp3at lehet letölteni igaz nem Gportálról de be van linkelve ami majdnem ugyan az. (Igaz tőlem is le lehet tölteni egy vidót de az promó videó és meg kérdeztem a webmestert is hogy olyat lehet-e).

<Tóth Ádám>

667.
2005.07.30 08:10

Ennek a kis hülyegyerek Márkyhnak nem sül le az arcáról a bőr??Simán lemásol bármit,egész oldalakat!!Nincs egy épkézláb saját gondolata,az rendben,de ez már akkor is dühítő!!Tudom,hogy nem lehet ellene tenni semmit,csak gondoltam kidühöngöm magam:-) Kösz a figyelmet!

666.
2005.07.29 23:32

Szia persze hogy átverés,a gportál sose kéri senki jelszavát,hisz anélkül is tudják ez egy közönséges kamu levél a webmester nevében,szal ne ám elküld neki hisz pont ezt akarja elérni mint amit indoknak felhozott a levelében,kész röhelyes,de ennél nagyobb öröme ne legyen az ilyeneknek akik más portálját akarják hazavágni...

665.
2005.07.29 23:09
Üdv! Kaptam egy e-mailt a g-portalwebmester@gportal.hu címről. Tisztelt Portáltulajdonos! Az elmúlt napokban több jelzést kaptunk, miszerint illetéktelen személyek módosítják, megsemmisítik mások portáljait. Rendszerünk biztonsági problémájának elhárításán folyamatosan dolgozunk, de az eredményes munkához minden regisztrált portáltulajdonosunk közreműködésére szükségünk van. Kérjük, amennyiben Ön a következő portál tulajdonosa, küldje el felhasználónevét és jelszavát válaszlevélben a g-portalwebmester@gportal.hu címre. PORTÁLNÉV: sztgmiepit.gportal.hu Amennyiben két napon belül nem kapunk választ az alábbi e-mailre, az új biztonsági intézkedések értelmében portálja tiltólistára kerül. Köszönettel: G-Portál adminisztrátor Ez átverés?

664.
2005.07.29 22:33
Valóban, a G-Portál igen lassú a nappali időszakban.

Az ok egyszerű: nagyon megnőtt a portálépítő népszerűsége, és a portállétrehozási díj bevezetése ellenére tovább nőtt a portálok száma. És most már a meglévő portálok közül jóval több az aktív, működő, látogatott portál. A szerverek pedig megint elérkeztek teljesítőképességük végső határához.

A további szerverbővítés folyamatban van, de mivel nagyot szeretnénk lépni, komoly előkészületeket, finanszírozási tárgyalásokat kell folytatnunk, és erre idő kell. No, nem olyan sok, néhány hét talán. Mire elkezdődik a suli, megint hasítani fog a G-Portál.

Addig is, "vígasztalódjatok" a Szavazómodullal, a Portálkeresővel, és a napokban bevezetendő többi újdonsággal. Ezekről majd megpróbálunk kisajtolni magunkból egy összefoglalót.

Szóval: türelem, megértés, és szerkesszetek éjjel! :-)

663.
2005.07.29 20:28

Mondjuk egérkövi picit lassít ha van ez igaz,zene is ez tény,de a képek külön mappába vannak szal,amíg nem a képeknél böngészik az ember elvileg akkor az nem tudom hogy befolyásolja e,a sebességet,ami a reklámot illeti nem tudom,viszont megmosolyogtató hogy régen azért kelett fizetni az embernek hogy reklámozhasson,most pedig azért hogy ne kelljen reklámot néznie:)

Na jó tudom hogy nem szó szerint mert más szitu a két dolog de mégis kissé komikusnak hangzik:)

Elöző oldal
...
39
...
Következő oldal