»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
42
...
Következő oldal

642.
2005.07.21 17:31

Milyen 1 dollár és mi szúrt szemet?

Most mi vaaaaan???

Fogalmam sincs hogy miről beszélsz hallod én nem tom hol lett ide írva 1 dollár na mindegy olvasd vissza már mihangzott el és mire reagáltam vagy már elfeledni magyarúl s azért érteni mindent félre?

Amúgy meg szerintem az irományamiban 

lehet hogy túl reagálltam pár dolgot de ha megnézeed azért több értelem van bennük mint az ilyen hihihihihi:DDDDDDDDDDDDD-szerü cuccaidban na mind1 komoly ipse lehet hallod annyit már leszűrtem az itteni modorod alapján bye...

641.
2005.07.21 16:47
kérem segitsen valaki nemtudom hogyan kell videót zenéket feltenni a portaloma.

640.
2005.07.20 23:10

szerintem az 1 dollárt szúrt neked szemet.
Mibe fogadunk?
1 centbe mersz?

:DDDDDDDDDDDDDD

639.
2005.07.20 22:07

Szia

az nem anyázás mint mondottam én nem személyeskedtem,de hogy tistán lássák végre bár nem akartam de jó legyen az egy rakás szar akart lenni na gondolom most meg lehet a vélemény de igy legalább nincs félreértés:)

Haladó?

Milyen véleményemről beszélnek nálatok nem értem én nem mondtam terólad semmit,te írtál ilyent hogy a gyors net itt 30 vagy 60 ezer ft ba kerül,és hogy nincs 1024 nél gyorsabb net az usereknek én csak megírtam hogy mi az ábra net ügyben ennyi,ugyanis 60 ezerért majnem már szervert is bérelhetsz nem hogy gyors netet ennyi...

A chello az egy net szolgáltató csak nem akartam reklámozni az oldalt ha érdekel képzelld elé a www. t azt megtudod...

2005.07.20 20:48

Zoliska ahol kicsillagozott a rendszer, ott az anyázás...Tény, hogy este belassul a portál, de ez nem a nettől függ, a sávszél elég, ez hardware függő. Nemrég volt fejlesztés, és

ahogy lehet, biztos lesz még. Amúgy becsülöm azokat a felhasználókat, akiknek van annyi vér a pucájukban, hogy beismerjék, ha túllihegtek valamit.

637.
2005.07.20 20:03

Lemaradtam na,jól van na,nem mindenki ismeri itt napfényes Floridában a Chello-t   ; )
(az ezek szerint valami internetszolgálató?Hmmm...nálunk a város ingyen adja az internetet.Te honnan is netezel?)  ; )
:DDDDDDDDD

; )

Meg itt nálunk azt beszélik az userek,hogy a kutyát sem érdekli a véleményed,bár ezt ne mond el senkinek Mo.-on
80 000 az 1-hez a véleményed.Talán kibírjuk.

:DDDDDDDDD

636.
2005.07.20 19:12

Üdv!

Hát haladó nemvagy igazán haladó mert tényleg lemaradtál egy kicsit ugyanis a chello klasszik is már lassan fél éve hogy 1536 kb en üzemelt,és most kb.másfél hónapja már 2500 fölött a plussz pedig ahogy az admin mondja(igen jómagamnak is ez van és nem 30 ezer hanem 15900 ft igaz két évre szerződtem velük) 5120 on ketyerészik szóval egyáltalán nem az egyetemek kiváltsága a gyors internet elérés már nagyon régóta,lásd chello.hu honlapot...

A lényeg a lényeg jó oké lehet kissé túl lihegtem

a dolgot a portallal kapcs de az hogy ennyire iszonyat lassú arra nem mentség a túlterhetség mert több olyan oldal is van amit napjában több száz sőt több millióan látogatnak egyidőben mégsincs az az idegesítő állandó várakozás még egy sima dsl netezőnek sem...

De ha mégsem az oldal hibája hanem ti adtok túl kicsi sávszélt a tulajoknak hát ez is meglehet de ha már fizetnek érte akkor viszont illene picit nővellni mivel ha mi chellosok igy szenvedűnk ez miatt el lehet képzellni akkor egy dsl es usert hogy neki milyen:(

Ja és még valami:

Hol olvastad hogy én "anyáztam"?

Nem mindenki ilyen "kultúr" ember én nem személyeskedtem,én az oldalt szidtam igaz de nem látok "anyázást"az irományomban tehát ha te igen akkor pls másold ide no mind1,köszi a figyelmet sziasztok...

635.
2005.07.20 11:42
Hát ebbéli tudásomat illetően nagyon lemaradtam
:DDDDDDDD
Bár kérdés,hogy az annyi,az annyi e,amikor használja valaki.
Gondolom egy jó gép is kell mellé.
Ha minden igaz,több öszetevő is kell hozzá,hogy ilyen gyors legyen.

2005.07.20 10:05

//
Ő szerintem az 5120 kbit/másodperc-es chello plust-használja.
De ennél jóval durvább csomagokat árulnak
itt //

633.
2005.07.20 08:31
nincs is Mo.-n az egyetemeken és tudományos intézményeken kívűl 5MB-os net.
Bár nekik 10MB-os van.
Tudtommal nekünk "átlag" embernek az 1MB az elérhető legmagasabb kapcsolat(1024KB/s).
De tán már ez is valami havi 30ezer forintért.
(vagy 60?)
Rosszúl tudom?
Akkor nem szóltam
Végülis elég gyakran duplázzák a sebességet.

Elöző oldal
...
42
...
Következő oldal