Üdv!
Hát haladó nemvagy igazán haladó mert tényleg lemaradtál egy kicsit ugyanis a chello klasszik is már lassan fél éve hogy 1536 kb en üzemelt,és most kb.másfél hónapja már 2500 fölött a plussz pedig ahogy az admin mondja(igen jómagamnak is ez van és nem 30 ezer hanem 15900 ft igaz két évre szerződtem velük) 5120 on ketyerészik szóval egyáltalán nem az egyetemek kiváltsága a gyors internet elérés már nagyon régóta,lásd chello.hu honlapot...
A lényeg a lényeg jó oké lehet kissé túl lihegtem
a dolgot a portallal kapcs de az hogy ennyire iszonyat lassú arra nem mentség a túlterhetség mert több olyan oldal is van amit napjában több száz sőt több millióan látogatnak egyidőben mégsincs az az idegesítő állandó várakozás még egy sima dsl netezőnek sem...
De ha mégsem az oldal hibája hanem ti adtok túl kicsi sávszélt a tulajoknak hát ez is meglehet de ha már fizetnek érte akkor viszont illene picit nővellni mivel ha mi chellosok igy szenvedűnk ez miatt el lehet képzellni akkor egy dsl es usert hogy neki milyen:(
Ja és még valami:
Hol olvastad hogy én "anyáztam"?
Nem mindenki ilyen "kultúr" ember én nem személyeskedtem,én az oldalt szidtam igaz de nem látok "anyázást"az irományomban tehát ha te igen akkor pls másold ide no mind1,köszi a figyelmet sziasztok...