»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
94
...
Következő oldal

122.
2004.06.11 07:58
Jogos, már én is megbántam.... :-(

121.
2004.06.10 22:59

Emberek! Itt kitöröltem jónéhány bejegyzést, bocs azoktól, akik jó szándékúan koptatták a klaviatúrát.

Nincs helye itt ennek a hangnemnek. Értsétek meg, légyszíves. Köszi!

Admin

120.
2004.06.09 22:23

Bizonyos önkényuralmi jelképek nyilvános közzétételét törvény tiltja. A gportal üzemeltetőjének joga és kötelessége megszüntetni a törvénysértést az infrastruktúrájával üzemeltetett lapokon. Ennyi.

Akit pedig törvénysértésen kapnak, az ne hőbörögjön, hanem mondja azt, hogy megbánta. Vagy legalább hallgasson.

119.
2004.06.09 13:29

kakukkfüvek 

//gyogynovenye.gportal.hu   

Kérlek írjatok javaslatokat, és nézzétek meg a portalom! (a vendégkönyvet se felejtsétek el :)               

118.
2004.06.08 21:58

Bocsi de miután megnéztem a belinkelt oldalait, (jó lett volna gyerekcsínynek de nem az), töröltem.

Köszi hogy szóltál.

cserzsi

117.
2004.06.08 20:59

Sziasztok zsembecske, Oguz, superuser!

Aranyosak vagytok, tulajdonképpen már öt perccel a nyafogásom után megbántam, hogy nyilvánosan belekötöttem abba az oldalba. Így utólag azt gondolom, amit ti, hogy tényleg hagyni kell... Ilyen is van, volt, és lesz is, sajnos.

Inkább megnézem a többi igényes és vidám, emberszerető oldalt és akkor helyrebillenek.

Köszönöm a válaszokat és még egyszer elnézést a hánykolódásért.

nati

116.
2004.06.08 13:45

Lehetőség van arra, hogy levelet írj a webmesternek, ha olyan oldalt látsz ami nem felel meg a portál szabályainak. Már kaptunk ilyen segítséget. Több szem többet lát.

cserzsi

115.
2004.06.08 08:48

Nem kell ebből akkora ügyet csinálni. Egy gyerek, aki rossz helyen talált közösségre, társakra. Viszont a tiltott önkényuralmi jelképeket valóban el lehetne távolítani az oldalról, mert azok közzététele jogszabályba ütközik.

Natalien, drága! felháborodás helyett inkább nézbe hozzánk.

2004.06.08 00:04

Szia Natalien!

A 'szolídan figyelés' műkszik minden áldott nap...

az internet mindenki országa és mint ilyen, mindenféle-fajta nemzetiségű, és felfogású ember lakja, a G-portálnak pedig nagyon figyeknie kell arra, hogy ne sértsen meg vallási/szólási/gondolati szabadságot.

Megnéztem azt a portált amiről szó van és gondolkodtam rajta, hogy mit lehetett volna kihozni belőle, de arra a döntésre jutottam hogy jobb elfelejteni,   és még a monitort is lefertőtleníteni utána. 

113.
2004.06.07 19:39

Kedves Admin!

Nincs arra lehetőség, hogy szolídan figyelve a létrehozott oldalak tartalmát, bizonyosakat eltanácsolnátok, mert szerintem ez egy közösség, s szerintem a többség elítéli az ilyen hangokat.

Konkrétan a kitartas.gportal.hu, Nem felejtünk... című oldalról van szó, amely fasiszta, irredenta és ostoba. elszomorító, hogy egy egész nyolcadik osztályra hivatkozik a készítője, aki egyébként "kamerad"-nak hívja magát. Mit "Nem felejt..." egy nyolcadikos? Ez röhej.

Engem ez felháborít. Tudom, hogy demokrácia és szólásszabadság van, s az internet pedig ezeknek az eszméknek az egyik megtestesítője, de amit ezen az oldalon olvastam, az túl sok volt nekem.

Arról nem is beszélve, hogy kulturális témájú oldalként jelölte meg a készítője. Mi köze ENNEK a kultúrához?

Bocs az indulatosságért:

natalien 

Elöző oldal
...
94
...
Következő oldal