»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
48
...
Következő oldal

582.
2005.05.22 10:14

Remélem hogy a kis incidensért megbocsátotok nekem bár ez nem valószinü

egyébként a szabályzatban nincs benne a "direkt"média(nem a spamrol beszélek) tiltása

ha pedig ez tiltott gyümölcs akkor szóljatok

581.
2005.05.22 10:10

Tisztelt Planet

nem én írtam ezeket hanem egy haragosom és mindenkitöl bocsánatot kérek akit megbántottam és amúgy blankban(az az új ablak? )akartam megnyitni de ez nem sikerült,ezért mindenkitöl bocsánatot kérek 

580.
2005.05.21 19:16

T. Webmester

Kérem eldönteni hogy van e létjogosultsága egy ilyen portálnak?

Idézet:

//gportal.hu/portal/utumno/

15:56 Anyád!!!!: Ennyi volt ***
gyerekek,búcsuzzatok
el a
honlapotoktól! he-h
e

15:55 Anyád!!!!: A jó édes anyátokkal
szórakozzatok.Ma
búcsut inthettek a
portálotoknak!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

579.
2005.05.13 15:59

Hy! Nem nagyon járnak az oldaladra, vagy csak fel szeretnéd dobni akkor én segitek csak irj: unique_girl@citromail.hu

578.
2005.05.11 20:54
"Minden telefonon vagy ADSL-en netezőnek dinamikus az IP-címe, állandóan változik." Van benne valami :-)

577.
2005.05.11 19:26

superuser

nekem! rettentően szigyellem, de nincs mobilom:)

de van más dolgom, és ha kéritek, megosztom veletek!

576.
2005.05.11 15:51

Gaudior: kösz az észrevételeket, meg a dicséretet is!

Ami az IP alapján történő szűrést illeti, nagy butaság. Minden telefonon vagy ADSL-en netezőnek dinamikus az IP-címe, állandóan változik. Ugyanígy alkalmatlan az e-mailcím szerinti szűrés, vagy tiltás is, hiszen akárhány ingyenes címe lehet valakinek.

Hidd el, ez a legjobb. Aki komolyan gondolja, nem ezen a 200 Ft-on fog elbukni. Kinek nincs mobilja, akinek internetelérése van, mondd?

575.
2005.05.11 15:48

Gaudior.

"Viszont, aki esteleg tényleg szeretne egy közhasznú portált létrehozni, és , vagy nem tud erre költeni, az ilyenkor mit csináljon?"

Nincs modilod(nincs mobilja),olvasd ezt el:
G-Kreditet vásárolhatsz még a postán, rózsaszín csekken illetve átutalással!

(vagy nem tud erre költeni)
Egy fagyival kevesebb a nyáron,és már meg is van a 200 forint.

574.
2005.05.11 15:34

No, egy kicsikét megkritikálnám a G-potalt! :) Először is, nem értem ezt a 200 ft-os SMS-t! Amikor ezt először megtudtam, gondoltam a szerkesztők kedves édesanyjára, és egyéb rokonaira! :( Most már lenyugodtam, és megkérdezem, miért kell ez? Azzal érveltek, hogy ezzel szűritek a "gonoszságot"! Viszont, aki esteleg tényleg szeretne egy közhasznú portált létrehozni, és nincs mobilja, vagy nem tud erre költeni, az ilyenkor mit csináljon? Tudok egy más megoldást! A felesleges portálokat törölni, ez idáig rendben van, és a Feleslegesen, ill. nem megfelőlen felhasznált portálok tulajdonosainak letiltani az IP címét!

Mindezeken felül szeretném megköszönni ezt a remek lehetőséget a honlapszerkesztésre a kezdő internetezők/HTML-ezők számára! Jómagam nem tartozom ide, de én is sok hasznát vettem!

Ezt a levelet az egész szerkesztőségnek írom, szóval hy, G-portal Team!

üdv.: Gaudior

573.
2005.05.10 05:06

Megtörtént!

Az új szerver beállt a sorba.
Úgy tűnik eddig, hogy minden O.K.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért
elnézést kérünk!

Üdv: a G-Portál Team

Elöző oldal
...
48