x
 
Portálok listája

Tudomány, technika kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 758  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
1
54.3

Ókori Római Birodalom

Ez az oldal az ókori Római Birodalommal foglalkozik. Életrajzok, az ókori társadalom bemutatása, a légiók bemutatása, és csaták ismertetése. Az utóbbit folyamatosan töltöm fel! »
 
2
35.6

Középszintű történelem érettségi tételek (2017)

A 2017-es középszintű történelem érettségi pontos tétellistája, és kidolgozott vázlatok, szövegek, segítségképp az írásbeli megírásához. »
 
3
26.2

www.mecsek.gportal.hu

Állattan, növénytan, természetvédelem, őslénytan »
 
4
22.6

Chí Vendégkönyv és Chat

Chí forewer! jehh.. »
 
5
19.8

Horoszkópmindenség

Nyugati asztrológia,keleti asztrológia,kínai horoszkóp,minden van:))Az oldal folyamatosan bővül:) »
 
6
17.9

Polgár Sándor Űrkutatási és Utazási honlapja

Műholdtecnika, Űrkutatás, új Mobilokról minden. A Világegyetem keletkezésének elméletei, féregnyúlványok, szingularítások, Einstein tér-idő elmélet. Új magyar Világszabadalmak. Egely féle találmányok. Térhajtómű, térugrás, nullpont energia kinyerők, stb. »
 
 
8
15.6

Roncsok

II.világháborús német páncélos roncsok »
 
 
10
13.4

Che Guevara Siempre - a forradalmár és a legenda

A honlap az argentin származású legendás forradalmár és gerillavezér, Ernesto Che Guevara életével és munkásságával foglalkozik - idézetek, könyvek, fényképek és videófelvételek formájában. Hasta la victoria siempre! »
 
11
12.2

Magyar Fegyver Klub

Ez az oldal azoknak szól akiket érdekelnek a fegyverek. Képek,videók,airsoft,fegyver ismertetők és még más érdekességek. »
 
12
11.6

Gyöknyelvészet

A magyar nyelv gyöknyelv, ahogy azt a MTA nyelvészei már a XI. század elején megállapították. »
 
13
9.8

Szia! Üdvözlünk a PILÓTAPORTÁL-on!!! - Ahol mindig kék az ég!

Egy mások által sokoldalúnak mondott utasszállító pilóta oldala repülésről és sok egyébről, folyamatosan megújuló tartalommal. »
 
14
9.5

JETBIRDS - Military Aircraft Photos - Latest updates on top - The Last H145M arrived the Szolnok Helicopterbase, Hungary

Military aircrafts, Open Day, Airshow, Base visit the my pictures copyright - � 2004 István Kelecsényi - All rights reserved »
 
15
8.5

Theresa Caputo a Long Island-i médium ♥ egyetlen magyar rajongói oldala*

Nézz be a csodálatos Theresa Caputo nem mindennapi életébe! Értesülj elsőként a legfrissebb szeánszokról, képekről és csodálatos családjáról magyarország egyetlen Született Médiumos oldalán. »
 
16
8.4

Avar Portál

Minden, amit a parthus (avar, uvar, obor, ibar, ibér, ugor, ogór, agarenus, szabír stb.) népről tudni kell. »
 
 
18
8.0

bunker

 »
 
19
7.9

AKGV

Az Alföldi Kerti Gazdasági Vasutak a keskeny nyomközű vasutak, elsősorban a különféle ipari létesítményekben belső anyagmozgatására szolgáló iparvasutak műszaki örökségeinek megőrzésére létrejött interaktív magángyűjtemény. »
 
20
7.4

Nemzetközi kapcsolatok szak (SZE)

Egy kis segítség és összefoglalás, tananyagok elérhetősége! »
 
21
6.9

The Tudors Hungary ~ Tudor Dinasty, The Tudors & The White Queen

Szerelem, szenvedély, hatalom és intrika a Rózsák háborújától egészen I. Erzsébet uralkodásáig. Ismerd meg a Tudorok és A fehér királyné világát közelebbről... »
 
22
6.1

lepidopterologica-hungarica

Lepidoptera, Hungaria, faunistica, taxonomia, bionomia, biogeographia »
 
23
6.0

69esek

 »
 
24
5.9

pillich.szakiskola

Pillich Ferenc Akadémia Szakközépiskola, Szakiskola és Speciális Szakiskola, Simontornya »
 
25
5.5

Technics

Az első magyar Technics oldal ! »
 
 
27
5.3

gyombolai

Történelem, szakcikkek, tananyagok »
 
28
5.0

Univerzum-Galaxy

Sem az Univerzumot, sem a Földet semmilyen módon nem befolyásolja az, hogy mi mit gondolunk róla. Univerzum Föld Fizika Képek Videók »
 
29
4.9

Klasszikus asztrológia, kérdőasztrológia, fórum, cikkek

Klasszikus asztrológia. A klasszikus asztrológia művelőinek, tanulóinak és kedvelőinek oldala. Fórum, cikkek, könyv- szoftver- és linkajánló.  »
 
30
4.4

szeplakimodsz

Az irodalomtanítás módszertana - ELTE BTK főiskolai képzés (Dr. Széplaki György) »
 
31
4.4

tatimet

Ha érdekel a meteorológia, az időjárás és egyben Bács-megyei lakos is vagy, akkor itt a helyed! Mindenkit nagy-nagy szeretettel várok! Üdv.: tatimet »
 
32
4.2

Magyartank

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok.  »
 
33
4.1

WR portál

Az oldal átalakuláson megy át! »
 
34
4.1

Repülő Portál - Az Utasszállító Repülők Rajongóinak Oldala

Képek, videók, szimulátorok, és rengeteg infó, adat, érdekesség és tudnivaló az utasszállító repülőkről, repülésről. »
 
35
4.0

sopermet - Interaktív időjárás-előrejelző oldal

minden, amit tudni szeretnél az időjárásról »
 
 
37
3.9

raketaporszivo

 »
 
38
3.7

Kakifa és családja a Kakifának!!! Kakifa örül!!!!!!!

Kakifa örül!!! Újabb remek oldal a Kakifa rajongóknak! Kakifa tényleg örül nemcsak hülyeségből mondi ezt a hülyeséget a KAKIFA!!!!! »
 
39
3.6

Moonka lap

Érdekes képtárak, Holdhoz kapcsolódó képek, versek, történetek, zeneszövegek. Ismeret terjesztő rész Holdról, holdkutatásról. Történelmi és csillagászati hírarchívum. Linkek hasznos és szép oldalakhoz. LEG oldalak, nevezhetsz Te is. Felteheted Bannered is »
 
40
3.5

Minden ami háború

Ez az oldal a HÁBORÚKRÓL és a szabadságharcokrók szól. De inkábba háborúkkal, azon belül is a 2. Világháborúval. Rengeteg kép. Hadműveletek, leírások , Nürnbergi per, Egyes országok fegyverei. ----->NÉZZ BE ÉS MEGLÁTOD<----- »
 
41
3.4

Ez mind én vagyok.Egy fekete háttér mögött.

Egy fekete lap.Fekete hátával mutatkozik.Mögüle egy élő ember próbál információt sugallni magáról?Talán igen, talán nem.Megnézed majd kiderül az igazság. »
 
42
3.3

SICISTA Project

A magyarországi természetes gyepterület theriológiai vizsgálata és genetikai módszerek kidolgozása a fajok azonosítására című NKFP-JÁP által támogatott projekt honlapja. »
 
43
3.3

Somogyi Csaba.-Új univerzum!

Csillagászat. - Űrkutatás/U.F.O.kutatás!! Filmek-Fotók- Cikkek-Érdekességek-Leírások-Atlantisz cikkek-Bermuda h.cikkek-Nibiru a halál bolygója-Csillagászati tanulmányok és még nagyon sok érdekes dolog az oldalon!! »
 
44
3.1

Köszönt a Windows 7 Magyarország

Windows 7-en a jövő O.P.Rendszere! »
 
45
3.1

Samsung S5230

Samsung S5230 M7600 Szakonline Java letöltés Háttérkép Háttérképek Letöltések Mobiltelefon 5230 Star Samsung S 5600 S5600 Telefon Érintőképernyő Érintésérzékeny Mobile Phone Eladó Mozgásérzékelő Motion Sensor Java játék játékok Game Games Touch Scree »
 
46
3.1

A négy világháború története

Egy oldal, amely 4 világháborúról szól. A hétévesről, a Napóleoniról, az I-ről (valójában III.) és a II-ról (IV.) Fejtsük meg együtt a történelmet, lapozásra fel!!! »
 
47
3.1

Szabó-Logistic Center - A logisztikai szakma oldala kezdő, kész és majdnem kész logisztikusoknak

Szakmai weboldal egy logisztikustól/logisztikusról minden logisztika iránt érdeklődőnek. »
 
48
3.1

einstein.fellegvara

<title>//einstein.fellegvara.gportal.hu</title> <meta name="keywords" content="gömbvillám, fekete lyukak, gravitáció, vákuum, spin, Tesla, Einstein, foton, Ősrobbanás, éter " /> <meta name="description" content="" /> »
 
49
3.0

Lepidopterologica Hungarica

Hírek, tudósítások a magyarországi lepke kutatásokról (Lepidoptera) »
 
 
 
Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Ahhoz, hogy legyõzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitõl rettegsz. - David Gemmell    *****    &#8222;Evil will never be countered while good men do nothing.&#8220;    *****    Idegen vagyok. Semmi szükség rá, hogy hazudj vagy tagadj. Csak a barátokkal szemben kell álarcot hordanunk.    *****    Új twich csatornám, minden érdeklõdõt vár, Fortnite, Warzone gameplayeket streamelve!    *****    Az okkultizmusban és a történelemben számos híres, hírhedt példát találhatunk, de a Rose Harbori vonal nem túl jelentõs.    *****    MOVIE-NIGHT - AJÁNLÓ - filmek, sorozatok - AJÁNLÓ - MOVIE-NIGHT    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Rose Harbor, egy kis város, ami tele van titkokkal. Vajon ki fogja megfejteni õket? Talán éppen Te leszel az!    *****    Kíváncsi vagy az új world of warcraft kiegészítõre?    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod ismerete nagyon sok segítséget nyújt, életed során a döntéseit meghozatalában. Rendeld meg most! Kattints!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    A horoszkópod megismerése, nem kíváncsiság, hanem intelligencia kérdése. Keress meg és nézzük meg együtt, én segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie,én segítek értelmezni amit látsz.Rendeld meg a képleted!    *****    RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL **** NE FÉLJ, CSAK HIGYJ! ****RELIGIO-PORTAL    *****    Részletes születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés diplomás asztrológustól nagyon kedvezõ áron. Sok olvasmány vár nálam!!!