x
 
Portálok listája

Iskola, oktatás kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 666  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
1
48.6

findusz

Az Újlaki Általános Iskola 7.c osztálya »
 
2
47.1

GEDÓI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

A szegedi Gedói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hivatalos honlapja »
 
3
45.6

the-class

 »
 
4
38.7

Kötelező Olvasmányok Röviden

Kötelező Olvasmányok Röviden! Rövid életrajzok a szerzőkről, tartalom, szereplők! »
 
5
38.2

DÓHSzK Óvodai Intézményegység

Üdvözöljük a Dunakeszi Óvodai és Humán Szolgáltató Központ és Könyvtár Óvodai Intézményegységének hivatalos honlapján!!! »
 
6
36.9

Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola

Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola 1117 Bp., Kőrösy József u. 3. Tel./Fax.: 4-666-248 A suli nem hivatalos honlapja képekkel, videókkal, írásokkal. »
 
7
33.8

Médiamánia

Médiamániás gimnazisták életszagú weboldala »
 
8
29.7

TrendyDance Tánciskola - Bp. XVI. - 70/774-0024

TrendyDance Tánciskola - Bp. XVI. - T:70/774-0024. Táncoktatás - esküvői tánc, nyitó tánc, gyertyafény keringő koreográfia - társastánc - west coast swing - tánctanfolyam - magánóra - versenytánc, táncos torna, fitness tánc-fittánc. »
 
9
29.1

AC VILLÁM FOCISULI ÉS FUTSAL CLUB

Az AC Villám Focisuli és Futsal Club folyamatosan várja a focizni szerető, mosolygós, jó kedélyű fiatalok jelentkezését, korosztályos csapataiba: mindezt 4 éves kortól... »
 
10
27.3

ujlakisok

Az Újlaki Általános Iskola 8.a osztálya  »
 
 
12
24.3

Tudásbázis ~

Szeretnél javítani a jegyeiden? Néhány új tanulási technikára van szükséged? Ha igen, akkor látogass el a tudasbazis.gportal.hu-ra! :) »
 
13
22.9

313e

 »
 
14
22.7

Tanulj Angolul!!!

Angol nyelvtanulás Esztergomban és Dorogon! »
 
15
22.2

Buli a suli!

 »
 
16
21.8

7-f-szechenyi

 »
 
17
21.7

pkg2009

Ez a honlap az alábbi képzésen résztvevő hallgatókat hívatott segíteni tanulmányaik során: Pannon Kincstár Gimnázium - Budapest Kisgyermekgondozó, nevelő 2009 februárban indult képzés  »
 
18
21.4

Mosonmagyaróvár

 »
 
19
21.2

Delfin Tanulás

Lendület és minőség a tanulásban »
 
 
21
21.1

Ellenőrizd tudásod!

Van olyan amikor az ember azt hiszi pontosan tud valamit. Másiknak más véleménye van. Na akkor böngészd át ezt az oldalt! Eldönthető, hogy kinek van igaza! Ezenkívül egyéb érdekes és furcsa dolgokat tudhatsz meg itt! GYERE NÉZZ BE HOZZÁM! »
 
22
20.4

bgydozsaisk

 »
 
 
24
13.4

Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda Körmend

Dr. Batthyányné Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde honlapja. Nagy örömünkre szolgál, hogy a honlap oldalain tájékoztathatjuk Önöket óvodánk történetéről, hagyományairól, ünnepeiről, az óvodai élet eseményeiről, rendezvényeiről. »
 
25
13.1

vackor2017

Az Újlaki Általános Iskola 4.b osztálya »
 
26
12.3

Malay-Hungarian-English Dictionary

MALAY-HUNGARIAN-ENGLISH DICTIONARY MALÁJ-MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR KAMUS BAHASA MELAYU - HUNGARY - INGGERIS for learners of the Malay language and for travellers malájul tanulóknak és utazóknak untuk pelajar Bahasa Melayu dan pelancong »
 
27
12.1

homrogdsuli

 »
 
28
11.8

hegiagi.kollegaknak

"Egy gyerek felneveléséhez egy egész falu kell." Afrikai mondás Kollégáimmal ennek igyekszünk megfelelni, ehhez gyűjtünk segítő szempontokat a lapon. »
 
29
9.7

Epres Óvoda

 »
 
30
9.6

makoikutyaiskola

Kutyakiképzés: Makó és vonzáskörzetében csoportos és egyéni Kutyakiképzés. Cím: Tinódi utca 16. E-mail: makoikutyaiskola@gmail.com »
 
 
32
9.1

Parkászok

 »
 
 
34
8.5

tereznev

Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat, VI. kerületi Tagintézménye 1062 Budapest, Bajza u. 46. 302-6692, 302-7093 tereznev@freemail.hu »
 
35
8.5

vargharefiskola

MÜKÖDÉSÜNKET: Öt évi előkészület után, a 2007/2008 tanévvel kezdtünk. 1536 és 1948 között már, református iskola működött a falúban. Nemesgörzsöny Pápától 12 km van, Veszprém megyében. Dunántúli Református Egyházkerület, Pápai Ref. Egyházmegye. »
 
36
8.3

My Home On The Web

English lesson collections and many other things :-) »
 
37
8.2

BERECZKISULI

Bereczki Máté Általános Iskola Kunágota »
 
38
8.0

Mohács Térségi Általános Művelődési Központ és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény - Broda

Ez az oldal a Mohács Térségi Általános Művelődési Központ (Brodarics) Oldala! Nézz körül, írj a chat-be és a vendégkönyvbe és szavazz! »
 
39
7.9

Német Nyelvkuckó

A Német Nyelvkuckó megpróbál segítséget nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt a német nyelv tanulásához! »
 
40
7.8

Saját szerkesztésű és tervezésű könyvek kivitelezése

Saját szerkesztésű és tervezésű könyvek kivitelezése, akár egy példányban. Könyvkötés és Diplomakötés bármikor, megbeszélés szerint. »
 
41
7.8

Phd. mucsijozsef

Sok szabadidővel rendelkező szociológus ajánlja fel tudását felvételire (társ ism) UV (szociológia, kommunikáció, szoc.pszich., stb) szakdolgozati konzultáció egyetem (MSC) főiskolai (bsc) vagy doktori (PÖhD) képzésben. »
 
42
7.0

ÚJ SULIMIX

Történelem és nyelvtan vázlatok az új kerettantervnek megfelelően MOZAIK-os tankönyvekhez. »
 
43
6.7

A dunaújvárosi volt József Attila Általános iskola, emlékoldal

A megszűnt iskola virtuálisan tovább él!!! Hála a sok fénykép beküldőnek. Külön köszönet Varga S. Vincéné, Erzsi néninek, Kiss Miklósnak, Marosi Lászlóné Marikanéninek, Kárgl Mátyásné Anikó tanárnéninek, akik a javát szolgáltatták a forrásoknak. »
 
44
6.6

MKOSE Kutyaiskola

Kutyaiskola fajtakorlátozás nélkül. Bp. XVII. kerület. Ahol kutyakiképzést tanulsz!  »
 
45
6.6

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK AZ EGYESÜLET HONLAPJÁN

Hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és oktatása. »
 
46
6.4

jimmav

Az oldalon elsősorban középiskolai magyaróra vázlatok vannak. Ha a diákom vagy vagy csak egyszerűen érdekel ez a tantárgy, nézz be! Találsz még érdekes videókat, szövegeket, játékokat, és ha szeretnél, jöhetsz velünk kirándulásokra! »
 
47
6.1

A Karcsai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hivatalos honlapja. »
 
 
49
5.9

Nefer, egyiptomi hastánc - hastánc oktatás, hastáncoktatás, a Kálvin térnél...orientális táncstúdió, verseny, gála

Nefer - egyiptomi hastánc - orientális táncstúdió, hastánc oktatás, hastáncoktatás, gyerekeknek és felnőtteknek, kortól és alkattól függetlenül, hastánc tanfolyamok, hastánc gála, hastáncverseny, orientál kultúra »
 
 
 
Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!