A Sclerosis Multiplex Levelezőlista honlapja
Belépés az oldalra
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
A levelezőlistáról
 
Fórumok
 
Az SM-ről
 
Együttélés az SM-el
 
Próbálkozunk
 
Segíthetnek
 
A lista tagjaitól
 
Az én SM-em
 
Naptár
2021. Június
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2004-03-20
 
Óra
 
Partnerek
 


Magyar Honlap Linkek

Hun-Web Linkek
 

 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Archiv
 
Gyógymódok, kezelések
Gyógymódok, kezelések : Vargha-gyógymód

Vargha-gyógymód

  2005.06.07. 12:55


 

Vargha Zoltán

A Vargha-Gyógymód ...

A Vargha-Gyógymód egy neuro-fiziológiai metodika (a szervek lábon lévő ideg leképezésein át idegingerrel elektro-impulzusokat váltunk ki), amely figyelembe veszi, hogy minden szervnek pontos meghatározó leképezése van láb-, illetve kéz területén. Ugyanaz a hatás mechanizmus, mint a klasszikus orvostudományban, vegyi anyagokon alapuló metodikája, mellékhatás, ártófaktor nélkül, ellenvélemény nélküli, mivel csak az adott sejtcsoport anyagcseréjét fokozzuk, vagy csökkentjük, más sejtcsoportnak az anyagcseréjét nem terheljük. Egy ősi gén kódra alapozódik a gyógymód, mely minden szervezetben az élet biológiai funkciók korrekció törekvésén alapszik. Ezzel a gyógymóddal lehetőség nyílik, hogy a centrális vegetatív központok is hozzáférhetővé válnak akár külön-külön is, annak függvényében, hogy hol károsodott vagy terhelődött az agysejt anyagcseréje és újra stabilizálható a centrális vegetatív működés egyensúlya.

Figyelembe véve a mai életkörülmények fizikai és pszichikai, nem utolsó sorban vegyi, elektromágneses egyre növekvő idegterheléseit, egyenesen következik, hogy minden mai szervezetnél észlelhető már gyerekeknél s, és már náluk sem jellemző, hogy úgymond "kinövik" a szervezeti zavarokat, vagy műtét után a rehabilitációs idő alatt már nem történik meg önerőből a szervezet önkorrekciós készsége, a műtéti beavatkozást követően.

Ezen megfigyelések alapján dolgoztam ki ezt az immunterápiát, rehabilitációs neuro-fiziológiai metodikát, melyhez a nevemet is adtam és mely a szervezet legnagyobb erején a fölépülési tendenciákat veszi alapul. Ezzel a terápiával fokozhatjuk az orvosságok hatásmechanizmusát, szinte teljesen semlegesíthetőek a mellékhatások, akár kemoterápiás beavatkozásoknál is.

Elérhető egy idő után, hogy megszüntetjük akár epilepszia, szívritmus zavar, stb. orvosság függőségét is.

Metodikámmal garantáltan gyógyítható a hypertonia (metabolikus X szindróma), a hipotónia (metabolikus szindróma), csontritkulás-csontporózusság (csontanyagcsere-zavar).

Szívinfarktus garantáltan többet nem fordul elő a betegnél, sem szívritmus zavarok, colitis ulcerosa, vese cysta, mióma, allergia; tudjuk stabilizálni a kortizon hormonképződést a mentálkárosodott gyerekeknél, amit 10 év alatt ér el a Pető Intézet, gyógymódomban ez 1 hónapra csökken. Epilepszia, sclerozis-multiplex-nél az idegközpont újra hálózódási, korrekciós készségét növelve teljes gyógyulás garantálható orvosságfüggőség nélkül.

Egyszóval, ami nem génkód, hanem úgymond "szerzett" betegség, amit a szervezet okoz, azt a szervezet vissza is von megfelelő anatómiai segítséggel. Amíg van ereje a szervezetnek kijelezni, van ereje azt vissza is vonni. Ez elv alapján működik a Vargha-Gyógymód, kortól, nemtől függetlenül, megkeresve, hogy milyen szervezeti rész mitől terhelődik, vagy mitől gyengül, leállítjuk a további terhelődést, hogy a szervezet biológiai életfunkció törekvését a korrekcióra segítsük érvényesülni a gyengült szervezeti részre, azt fölerősítve újra megfeleljen anatómiai rendeltetésének maradandóan.

A világon egyedüli gyógymód, amellyel újra egyensúlyba lehet hozni a centrális-perifériális, (oda-vissza) életfunkció védekező reakciókat.

 

Idézet a http://www.varghagyogymod.hu/index.html honlapról.

 

Az állapotfelmérés 15.000 ft-ba kerül a kezelések alkalmanként 3.000 ft-ba kerülnek.

 

 

Tapasztalataink:

 

Nekem nem jó tapasztalatom van a Vargháról. A kislányunkon nem segített, viszont nagyon, de nagyon sok pénzt ott hagytunk nála. Azt mondta, hogy csak ő tud segíteni rajta, senki más. Szó szerint. Hát nem sikerült neki, de a pénzt azt elfogadta.Több mint 1 évig jártunk hozzá, heti 2-3 alkalommal, 3000/kezelés volt az ára. Ez ne vegye el a kedved, de jó ha tudod.

< K A >

 

Én jártam a Vargha Intézetbe, de semmi jó nem történt ott velem. Masszírozták a talpamat minden eredmény nélkül, csak a pénzt kérték el ( 3000 Ft / alkalom ). Nem is a pénzt sajnálom, mert ha tényleg valaki megtudna gyógyítani, akkor minden pénzt megérne nekem, meg gondolom másnak is, de Te azt írtad, hogy a Vargha azt állította, hogy ezt a betegséget megtudja gyógyítani.

Ez eléggé hihetetlen.

Én nem zárkózom el a természetgyógyászattól, nagyon sokat kipróbáltam már, de eredmény nélkül.

< M Cs >

 

Én olvastam az eredményeiről, ami elég biztató. Mellesleg nem hívja magát orvosnak, mert nem az. Nagyon sokan járnak hozzá, az igaz. Pénzbe kerül, ez is igaz. De mi az amit ingyen adnak ma?

Van egy nagyon jó mondat a váróban: "Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg!"

Ha belegondol az ember, ebben van valami, hiszen mivel lenne magyarázható a sok "csodás" gyógyulás... :)

Nekem 80 %-ot mondtak, hogy nem lesz bajom, így már csak 20 %-ot kell hozzá tennem. Megteszem, mert az nem sok. Rajtam ne múljon!

Hit kérdése az egész. Mint a sok gyógyszernek, amit beszednek, mert hiszik hogy gyógyít, közben meg csak vitamin... Milyen sokat olvasni ilyenről. Nagy részt rajtunk múlik a dolog. Alapvetően mindenki egészséges...

Ennyi ami hirtelen eszembe jutott. Meg akarok gyógyulni és hiszem, hogy meg is fogok.

< Sz Á >

 

Amióta a Vargha Gyógymódba járok - 2 hónapja, heti 3-szor - ezt vettem észre.

  1. Ügyesedett a mozgásom.
  2. Tudok 8-10 lépést mankók nélkül megtenni.
  3. Majdnem 1 percig meg tudok állni segítség nélkül.
  4. Folyamatosan lépcsőzöm - persze mankóval és másik oldalról kapaszkodva.

Ennyi előrelépés már történt. Mások azt mondják, hogy többet tudok menni mankókkal, illetve nem fekszem, csak, ha alszom. De pár óra nekem elég.

< Z B>

 

Ehhez a "gyógymódhoz" szeretnék hozzászólni én is. Nem tudom, miért hívják Varga gyógymódnak, hisz "csak" talpmasszírozás. Én l5 évvel ezelőtt, amikor még szinte tiltott volt, Szabó Szigfridhez jártam Budaörsre. Hozzá nem kellett 2 évig járni senkinek, mert -bár fájdalmasan kezelt, viszont olyan hatékonysággal, mint senki más. Magam láttam olyan eseteket akkoriban, hogy azt lehetett mondani rá, hogy csoda. Egyébként ő egy saját maga kifejlesztet gyógy-folyadékkal is megtámogatta a masszírozást. -Meg egy kicsit fájdalom-csökkentő is volt. - Neki a találmánya az Aminoerg, és ezt használja fel. Ő azt hiszem, 2ooo Ft-ot kér egy masszírozásért.

Egyébként én is voltam Vargánál még az Opera mellett. Olyan tisztességtelenek voltak, hogy késtem 5 percet, elment a masszírozóm is 5 percre, és befejezte 25 percre, mondván, nem szabad késni. 6 alkalom után kérdeztem, mikor lesz már olcsóbb a masszírozás -mert akkor még azt mondták, pár kezelés után looo Ft. lesz, egyébként 3ooo Ft.-. Azt mondták, majd, ha jól reagál a szervezetem. Hát azért vagyunk betegek, mert rosszul működik nem?  De mindenkinek a maga dolga, mit csinál, kihez megy. A férjem mindig mondogatja, csak Szigfridhez menjek. Oda nagyon szívesen elvisz, mert annak idején szinte szaladtam egy idő után.

< M >

 

Nekem nem kell évekig járnom Varghához. Éppen tegnap beszélgettünk róla, hogy általában mindenkinek annyi hónap kezelésre van szüksége, ahány éve "beteg". Mivel ez a mi esetünkben pontosan nem meghatározható, így csak kb idejű kezelésről beszélhetünk.

A másik dolog, hogy nem csak masszírozás!!! Ha az lenne, akkor ez egy nagyon kellemes dolog lenne. Ezzel elleetétben bizony néha fájdalmas.

A késéssel kapcsolatban csak annyit, hogy volt már hogy én késtem, és volt már hogy más, de soha nem maradt el kezelés emiatt. Sőt, még csak rövidebb idejű kezelést sem kapott senki azért, mert csúszásban voltak.

Ezek az én tapasztalataim.

 

< Sz. Á >        

 

 

 
Névnap
 
SM szervezetek
 
SM linkek
 
Egyéb SM fórumok
 
Személyes blogok/honlapok
 
Fontos linkek
 
Hasznos linkek
 
Egészségügy
 
Külföldi SM linkek
 
Weblap fordító
 
SM gyógyszerek
 
Segédeszközök
 
Web ajánlat
 
Linkgyűjtemények
 
Civil szervezetek
 
Média
 

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mit érez irántad? Miért viselkedik úgy, ahogy? Megcsal? - A Tarot kártya tudja a választ! Norina Tarot    *****    <<< szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték - szerepjáték >>>    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    ÉS MI LESZ AZ ÁR, AMELYET MEG KELL FIZETNI MÁGIÁÉRT? MIRE LEHET KÉPES EGY DRUIDA, KI HOSSZÚ ÁLOMBÓL ÉBRED?