x
 
Portálok listája

Nevelde kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 1135  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
1
41.6

Elite du Cheval ♛

Elite Horse új oldala! Mit is találsz nálunk? Versenypark, szerepjáték, nevelde, licit park, G-Horse, tenyészet, olvasó sarok, és még sok más! Tartozz közénk! A teljes tartalom FELTÖLTÉS alatt... » »
 
2
21.1

Mage Nevelde

Ez itt a mágia világa. Enged szabadjára a fantáziád és legyél egyszerűen hős vagy gonosztevő. Ez egy nem hétköznapi nevelde. 2014 óta épül. »
 
3
16.3

Unchained Stud & Breeding

Arab telivér tenyészet. Időnként versenyek és lóvásárok. »
 
4
15.1

•● Sacramento Equestrian Center ●•

a SACRAMENTO EQUESTRIAN CENTER szeretettel várja a leendő és jelenleg is aktív lónevelőket versenyekkel, lovasbolttal és különféle programokkal. »
 
5
12.6

Black Pegazus Magánistálló és Versenypark

Magánistálló és versenypark! (: »
 
6
12.5

Darius Lovasközpont

Jelenleg nevelde és versenypark. »
 
7
12.5

Magical Race Park

Versenypark és magánistálló. »
 
8
11.5

Reining World

 »
 
9
11.5

shippuuden-shinobi

Az oldal egy narutoval foglalkozó nevelde, ahol szívesen látnak mindenkit!:) »
 
10
10.8

Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Központi Óvodája, 8184 Balatonfűzfő, Bugyogóforrás u. 15. Tel: 0688/451-872

Balatonfűzfői Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Központi Óvodájának honlapja. 8184 Balatonfűzfő, Bugyogóforrás u. 15. »
 
11
9.3

Football Nevelde

Törj csúcsra a footballnevelde oldalán! Nevelj csapatot a foci világában! »
 
12
9.1

Bellador Lovasközpont

ÁTKÖLTÖZTÜNK! ÚJ CÍM: CHEVAL-MAISON.GP »
 
 
14
8.4

England Manager

Üdvözöllek az England Manageren! »
 
15
8.0

|:: ● c s i l l a g d o l l s ● ::| nevelj dollzt!

Te is hiányoltad azokat a dollzneveldéket, amelyek érdekesek és egyszerre szépek is? Én már nem hiányolom, mert már voltam a Csillagdollson! Gyere te is! »
 
16
7.9

Lópopófogó

Szeretnél a lovakról többet tudni, közben pedig szórakozni? Nevelhetsz és versenyezhetsz, sőt barátokat is szerezhetsz. Visszatértünk nézz be hozzánk!  »
 
17
7.8

Rockstar Ranch

A vadnyugati romantika, lovak és cowboyok. Kell ennél több? Western szakggal foglalkozó lóneveldénk célja, hogy megmutass a Quarter is van olyan jó, mint egy Hannoveri! Látogass el te is a Rockstar Ranch varázslatos világába. »
 
18
7.7

» Mangue de Italiano Tenyészet

Nem akarok nagyot mondani, sem mindenkit levenni a lábáról a taknyos kis oldlammal, mert NEM a legjobb. Ha idejössz, ne azért tedd, mert a legjobb oldalt keresed, hanem mert egy olyan oldalt keresel, ahol szívesen elbeszélgetnek veled a csetben... »
 
19
7.1

..: GOLDEN WING :..

► Egy magánistálló versenyekkel, licitekkel és design rendeléssel.  »
 
20
7.0

..~°* anime-dollz nevelde [1.02] *°~..

Az első magyar Anime Dollz nevelde! »
 
21
6.9

● THE HORSES-RANCH ● HR | HORSESRANCH.GPORTAL.HU | MOZILLÁVAL!

Megnyílt a neveldénk,valamint versenyeket és liciteket találhatsz az oldalon.Emellett magánistállóként üzemel az oldal,valamint rengeteg információt olvashatsz a lovakról.Jó szórakozást! :) »
 
22
6.9

Saratoga ♛

Galopp versenypark. Angol telivérek központja. Elite du Cheval társoldal.  »
 
23
6.1

Pony Park. for ponyfans # version 4.

Egy lovaspark csak póniknak ;) »
 
24
6.1

Bimbó Utcai Óvoda

A Bimbó Utcai Óvoda hivatalos honlapja. »
 
25
5.7

Norse Blood Kennel

Norse Blood Kennel Ebnevelde - virtuális munkakutya tenyésztés. »
 
26
5.1

°°Chiaro di Luna Lovasközpont

Nevelde, versenypark, tenyészet és sok más extra! »
 
27
5.0

Domino Lovasudvar és Versenypark___magánistálló___tenyészet

Anglia eldugott kis szögletében, hatalmas területen fekvő lovarda, főként versenyközpontként szolgál az idetévedőknek. Emellet magánistállók is találhatóak itt, és nem utolsósorban tenyészetünk bőséges kínálata :) »
 
28
4.7

~ADN-A legújabb és legegyedibb anime dollz nevelde!~

Szereted az animéket? Hát a mangákat? Szivesen belebújnál egy karakter bőrébe? Akkor ez a nevelde neked való! Gyere és neveld kedvenc anime és manga karaktereid, szerepjátékozz, vásárolj és szórakozz a többi nevelővel! »
 
29
4.6

The Fallen's Moon Private Stables

Sziasztok! Az oldal magánbirtokként működik, régen neveldék voltunk, de nem ment a dolog, úgyhogy váltottunk :) »
 
30
4.6

Cheval de Course Park

Egy jól ismert, régi név, a régi témával, új oldalon, új lehetőségekkel! Várunk benneteket szeretettel telivérrajongók ! :) »
 
31
4.6

00Pokémon00

A múlt, jelen és reméljük, a jövő egyik legsikeresebb pokémon neveldéje. Lépj be ebbe a csodálatos világba és döntsük meg együtt a rekordokat!  »
 
32
4.5

Salim Magánistálló és Versenypark

***Salim Lovas Szövetség*** -Csatlakozz a Szövetséghez - Versenyezz a színeinkben- ***Mert kell egy csapat!*** »
 
33
4.4

ponyisland. [lovaspark] ________ freedom & success

A PonyIsland már több, mint 5 éve várja a lovak szerelmeseit is. Régen volt itt lónevelde is, de mostanra már csak a versenyzésre van lehetőség. Jó szórakozást! »
 
34
4.4

.: Querido Amigo ~ stables & centre :.

Üdv a Querido Amigo lovasistállóban. A lovarda nemrég nyitott, és csodaszép eladó lovakkal, valamint versenyekkel várja a lovasokat. A tenyészetünk jelenleg inektív, de reméljük nem bánod meg, hogy szétnéztél az oldalon! Hitari & Csipi »
 
35
4.3

# GP VIRTUAL horse // lóháton mintha szabad volnék...

A virtuális neveldék uniója. Nyilvántartott lovak, ingyen dizik, ingyen lovak, tippek segítségek egy új nevelde elindulásához. Lovak adás-vétele, bérlovasok hirdetése, és még rengeteg dolog amivel segíteni próbálunk nektek. »
 
36
4.2

Synline Jumper Center

Mi egy sportlovakkal foglalkozó lovasközpont vagyunk, ahol magánistállót és egy versenyparkot találsz. Várunk mindenkit, akit érdekel a G-Portál lóneveldéinek csodás világa :D »
 
37
4.1

Salim Lovasszövetség - Mert kell egy hely ahol az álom valóra válik!

A Salim Lovasszövetség tárva-nyitva áll minden ember előtt, aki szeretne lovat nevelni egy jó társaságban! :D »
 
38
4.1

Antonio Lovasfarm [Magánfarm és Versenyközpont]

Ez egy valódi spanyol magánfarm és versenyközpont.A csodálatos lovasfarm,ahol mindenki ismeri a másikat.Versenyek tömkelege vár rád,kitűnő tenyészállatok... A kapu nyitva áll...Gyere,és nézz be! ;] »
 
39
4.1

41-es elit légió

A Köztársaság egyik elit légiójának fórum alapú szerepjátéka. Gyere és játssz velünk te is. »
 
 
41
4.1

♥ Green Valley Stable ♥

♥ Sziasztok :) Az oldal Magánistálló és Versenyközpont. :) Ha szeretnél versenyeken részt venni, nézz be az oldalra és nevezz. :33 ♥ LINKCSERE BÁRKIVEL!!! »
 
42
4.0

Royales Wild Countryside

Egy szerepjáték, ahol igazi lovakkal játszhatsz és fény deríthetsz a titokra, mely az egész vidéket körülöleli. Vajon igazak a legendák, amiket az öreg lovak és istálló mesterek mesélnek? Hogy mi igaz és mi nem, azt derítsd ki te! ;)  »
 
43
3.9

×Santa Anita Park× feel the success

Egy galopp park remek lovakkal, frissülő tenyészettel, színvonalas versenyekkel, gyakori licitekkel... Gyere, és jussatok el a csillagokig! A siker csak pár vágtaugrásra van... »
 
44
3.9

Mistral's Magánistálló

A Mistral's Magánistállóban a lovaim kapnak helyet, de kapuja tárva-nyitva áll a versenyzők/versenyezni vágyók előtt. A versenyválaszték szinte mindig van. :) A tenyészet megnyílt, lehet fedeztetni. Édes csikók várnak. :) »
 
45
3.9

Night Secrets ;; 'az éjszaka titkai...' RolePlay

Harc. Admirálisok. Nemzetségek. Bújkálás. Gondolom, még nem érted, miért kapcsolódnak ezek a szavak az oldalhoz. Csatlakozz és megtudod! Melyik oldalt választod?;; »
 
46
3.9

Lovas Szövetség

Az oldal a G-Portal lovas, lóneveldés és hasonló oldalait összefogó, összegző és támogató célból jött létre, a szerkesztők, nevelők és látogatók egyaránt sok hasznos információhoz és segítséghez juthatnak itt. »
 
47
3.9

TÁMOP-3.1.4 ERG Történelem

Történelmet oktatóknak digitális tartalom IKT kompetenciák és az ismeretátadás hatékonyságának növelésére »
 
48
3.8

rose earth lovasközpont

Oldalunk magánistállóként és kennelként üzemel. Kizárólag a saját (esetleg barátaim) lovaimnak és kutyáimnak tartására szolgál, időnként versenyekkel kedveskedünk az idelátogatóknak. »
 
49
3.8

Cheval Maison Magánistállók

Az oldal már neveldeként is működik! Mellette a verseny- és tenyészparkunk is aktívan működik. Most rendezzük az I. Cheval Auction-t is! Érdemes benézni ;D »
 
50
3.8

WonderLand Kutyanevelde

Gyere és neveld fel életed legjobb virtuális kedvencét. Nálunk minden lehetséges, csak akarni kell! ;) »
 
 
Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND