x
 
Portálok listája

Közérdekű kategória - Napi átlag látogatószám szerint

Listázott portálok száma: 3776  -  Megjelenítve: 1 - 50.
 
 
1
688.9

kozossegioldalak

 »
 
 
 
4
158.3

G-Portál História

MIRE GONDOLTUNK? MINIJÁTÉK >>> ~~~ Ha szeretnéd megismerni a G-Portál történetét, akkor itt a helyed! G-Portál a kezdetektől napjainkig: érdekes cikkek, interjúk, munkatársaink, statisztikák. »
 
5
82.9

Veszprémi Eszperantó Klub

A Veszprémben működő eszperantó klub szeretettel vár mindenkit, aki az összejöveteleken rész szeretne venni, vagy a megszerzett nyelvtudását használni, de akkor is ha csak most ismerkedik az eszperantóval. »
 
6
82.3

Juna Koro eszperantó műhely Zalaegerszeg--Juna Koro Esperanto-metiejo Zalaegerszeg

Juna Koro- eszperantó- Zalaegerszeg. Esperanto-Juna Koro-Zalaegerszeg »
 
 
8
69.1

Minibusz mikrobusz busz bérlés Budapest

minibusz mikrobusz busz bérlés Budapest »
 
9
57.4

szantofold-nagykanizsan-elado

szántóföld eladó nagykanizsán. »
 
10
47.2

Világnapok - Emléknapok - Jeles napok

Világnapok, emléknapok, jeles napok - olyan ünnepek, amit mindannyian ünnepelünk. »
 
11
46.4

vikarcsi

 »
 
12
46.1

Minden ami apró! Hirdess ingyen! Korlátlan karakterszám és képbeszúrási lehetőség! Szöveg kiemelés!

Ingyenes apró hirdetés! Korlátlan karakterszám! Kép beszúrási lehetőség! Szöveg kiemelés, és még sok extra! és mindez ingyen! »
 
13
38.1

♥Flobotig Website:,,The best site for surfing!''

A 7./a-nak fenntartott honlap! De mások is feljöhetnek :), a LEGFRISSEBB HÍREK A SZTÁRVILÁGRÓL. Viccek, karikatúrák (by birka), Harry Potter (by flora), Rovatok, Animációk.... stb.. Nem akarok itt napestig írni őket. Ha nem jössz fel a honlapra szétverl »
 
14
35.9

BINCISZ (BIHAR MEGYEI ÉS NAGYVÁRADI CIVIL SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE)

A Bihar Megyei és Nagyváradi Civil Szervezetek Szövetsége 1999. december 8-án alakult 14 tagszervezet részvételével. Első ülését 2000. január 20-án tartotta, bejegyzésére, pedig a romániai Bihar megye első szövetségeként 2001. február 19-én került so »
 
15
35.6

azooz

 »
 
16
29.6

Ingatlan értékbecslés

Ingatlan Értékbecslés, információ »
 
17
28.9

Mélykút

Mélykút története, gazdasága, rendezvényei »
 
18
27.6

Lakásfelújítás

LAKÁSFELÚJÍTÁS 06-20-372-8891 ELKÉSZÍTJÜK SAJÁT LAKÁSÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT! »
 
19
27.5

Gerendás

Gerendás »
 
20
27.5

...:: MN7980 KATONAI EMLÉK WEBOLDAL - MILITARY MEMORIAL WEBSITE ::...

Képek, cikkek, fegyverekről, katonai járművekről, katonákról. Újdonságok-régiségek. Az MN7980 alakulatról és a budapesti Kinizsi Pál laktanya történetéről, katonáiról. Fórum az emlékek fel idézésére. "a mai politikai nézetektől" mentes katonai oldal »
 
21
26.9

nyeve

A Budapest.XVIII.kerületi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület hivatalos honlapja. »
 
22
26.5

Segédanyagok, tételek oldala

tételek, segédanyagok, feladatvázlatok »
 
23
26.4

eletrevaloegyesulet

Drogprevenciós programokkal foglalkozunk. Találkozhatsz velünk a Sziget Fesztiválon, Kőbányai Rendvédelmi Napon, SzeptEmber Feszten ...  »
 
24
25.4

Figyelj Ránk!

FIGYELJ RÁNK! - Különélő szülők és gyermekeik érdekvédelmi Szövetsége Várjuk az egyesületbe mindazokat, akik gyermekeiket egyedül nevelik és úgy érzik, hogy ebben magukra maradtak, mert a másik fél kibújik a gyermektartás fizetési köztelezettségei a »
 
 
26
23.8

smaragdtuja

tuja, smaragd tuja, gömbtuja, kúszó tuja, leylandi ciprus »
 
27
23.0

LOMIS WEBÁRUHÁZ

 »
 
28
22.0

Gátér

 »
 
29
21.8

Erzsébet királyné - Sisi

Emlékezzünk Sisire! Ismerd meg Erzsébet királyné igazi oldalát életrajzán, versein, szokásain keresztül. Kövesd nyomon, hogyan él ma az emberek emlékezetében: könyvek, filmek, musical-ek, fórumok, hasonmásversenyek...stb. »
 
30
21.8

Paradise City* - Harry Potter fanfics

Harry Potter fanficek oldala, mert a legenda örök.  »
 
31
20.6

cserenyizsuzsa-site ( Cserényi Zsuzsa hivatalos oldala. All Rights Reserved! )Böngésző: IE

Cserenyi Zsuzsa versei, novellái, grafikái...és minden, ami Ő.:)) »
 
32
20.2

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Fehérvárcsurgó Önkéntes Tűzoltó Egyesülete »
 
33
20.1

paul1

 »
 
34
19.8

Don-kanyar

Honlap a II. magyar hadseregről. »
 
35
19.1

KirályLinkek - Hirdesd ingyen a portálod!

HIRDESD INGYEN A PORTÁLOD, CSERÉBE ÉN CSAK ANNYIT KÉREK, HOGY RAKD KI A LINKEMET!!! PuSzYkA »
 
36
18.9

Farmosi Képeslap

Képek Hírek Farmos község életéböl.Farmosi események , programok ,Bíró László István foto, Bíró László Foto »
 
37
18.9

soponya

Soponya nagyközség és vidéke turisztikai és közösségi portálja. Település látnivalói és minden napjai, közélete. A falu környezetében lévő horgász és vadász paradicsom, természetvédelmi területek. Műemlékvédelem alatt álló Zichy kastély leírása. »
 
 
39
18.0

A SZUHAKÁLLÓI GÁRDONYI GÉZA TAGISKOLA HONLAPJA

A SZUHAKÁLLÓI GÁRDONYI GÉZA TAGISKOLA HONLAPJA »
 
40
18.0

FELSŐSZÖLNÖKI, II. ÖRS

FELSŐSZÖLNÖK II ŐRS. Olyan volt határőrök jelentkezését várjuk akik itt teljesítettek szolgálatot,hivatásos ill. sorállományú beosztásban. »
 
41
17.7

Galambröptetés esküvőkre rendezvényekre Budapest és Pest megyében.

ESKÜVÖI FEHÉRGALAMB RÖPTETÉS GALAMBRÖPTRTÉS  »
 
42
17.5

eke2015

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület. Rövid nevünk: EKE PÉCSRŐL ÉS KÖRNYÉKÉRŐL VÁRUNK ÖNKÉNTES MUNKÁRA JELENTKEZŐKET! TÁMOGATÁSOKAT IS VÁRUNK, KÉRLEK NÉZD MEG AZ OLDALUNKAT. KÖSZÖNJÜK  »
 
 
44
16.6

BATTONYAI HORGÁSZTÓ - Békés megye

Először hobbi szinten induló később már más horgászok számára is megnyíló horgászati lehetőség, De most már egyesületi formában működünk. Kérlek ha megtetszett a tó,és a honlap akkor legalább egy héten egyszer látogass vissza! Előre is köszönjük! »
 
45
15.9

Petyavőfély

Petyavőfély oldala,sok tudnivalóval,információval.Minden esküvő elött álló párnak ajánlott! :) »
 
46
15.9

northern-ireland

Észak írországi munkavállalás, kitelepülés, minden ami érdekelhet, minden ami jól jöhet :) »
 
47
15.5

polgarorgyorujbarat

A Győrujbaráti Polgárőrség Honlapja. »
 
48
15.5

Érintésvédelem,Tűzvédelem,Villámvédelem,EPH Felülvizsgálatok

Főállású egyéni vállalkozóként húsz éve tevékenykedek a villamos iparban. Vállalkozásom fő profilja a villamos biztonsgágtechnikai felülvizsgálatok. Azaz ÉRINTÉSVÉDELEM,Tűzvédelem (EBF),VILLÁMVÉDELEM időszakos, és üzembe helyezés előtti felülvizsgála »
 
49
15.2

EGYESÍTETT BÖLCSŐDÉK BP. XV.

Bp. XV. ker. EGYESÍTETT BÖLCSŐDÉK Alapfeladat-bölcsődei ellátás »
 
50
15.1

Tóth Imre Festő Székesfehérvár

Tevékenységek: - festés mázolás tapétázás - díszítő munkák - kádfelújítás /festés/ - laminált padló rakás - házak és lakások körüli munkák /képek felrakása, reluxa szerelés, lapra szerelt bútorok szerelése,  »
 
 
Az egyetlen magyar oldal a RIVERDALE címû sorozat szereplõjérõl, COLE SPROUSE-ról!    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Május 28-án ünnepeljétek a Játék Világnapját Nyuszi Mamával! Hintázzatok velünk a Mesetárban! Juhé!!!    *****    Várjuk a lelkes szerepezni vágyókat aktív játékkal és jó közösséggel! Csatlakozz te is!    *****    Asztrológiai kislexikon    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Lakatos munka- Haidekker kerítés- www.farkasmetal.hu - Úszókapu- www.farkasmetal.hu - Terasz korlát - www.farkasmetal.hu    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Mályva és Pipitér visszatért! A két virágmanócska most megmutatja nektek a rét legszebb madarait! Gyertek a Mesetárba!    *****    KÖSEMBLOG.GP//VIHAR VAGYOK, A PERZSELÕ NAP, A GYILKOS JÉG...//BY: KÖSEM// MINDEN AMI BLOG ÉS A SZULTÁNA C. SOROZAT...    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Kredit nyeremény! Jelentkezz a honlapversenyre és nyerd meg az 50gkr-es fõnyereményt! Kredit nyeremény! 50gkr!    *****    Támogassa egyesületünket adója 1%-val:19108780-1-80    *****    KATT KATT KATT Ashley Tisdale és Gardróbcsere oldal KATT KATT KATT    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    DIGITALMEMORIES - történetek az életemrõl, rengeteg képes tartalommal - DIGITALMEMORIES    *****    Gréti. 23. Egyetemista. HalálosIramban. Toretto. Izomautók. Chevelle. Rap. Beavatott. Négyes. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Damon, Elena - Nina és Ian ~ Tudj meg minél többet róluk! Középpontban a TVD két sztárja!    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be ha van kedved!