Geri & Turesz Homepage
Geri & Turesz Homepage
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
az előző szavazásba nem voltak vmi nagy együttesek,de az első 2 itt is helyet ka
Szavazz a leg menőbb bandára!

Linkin Park
Green Day
Sysem of a down
DMX
AKB
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
NaPoK TárA=nApTáR
2024. Április
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
<<   >>
 
BoLdOg NéVnApOt
 
HoRrOr MaCsKa
 
MeNü
 
Szavazás
Ha már itt vagy akkor nem árt a vélemény,mit csináljunk a honalon és mit ne!
Döntsd el mijen az oldal!

elmegy
szar
ez oldal??
ász
átlagos
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LéPj Be A tEvÉdHeZ
Tevéd neve:

Hívójele:

 
HáTtÉr ZeNe
 
NaPi MaTyI bÖlCsEsSéGeK
Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár.
 
LeTöLtÉs SzÁmLáLó
 
Szavazás
a 4. szavazás....
Szavazz a legjobb magyar külföldö tartózkodó focistára!

Torghelle Sándor
Tököli Attila
Gera Zoltán
Király Gábor
Gyepes Gábor
Fülöp Márton
Rósa Dénes
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Az OlDaLéRt
 
MsN mEsSeNgEr ÁlLaPoTjElZő
MSN állapotjelző
 
CrAzY fRoGoS jÁtÉkOk
 
TuD vAlAmIt,NeM?
 
ViLlOgÓ
 
EgÉrKöVeTő
 
LiNk-EfFeKt
 
HíReK

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Jovi:Pápa ellen bejöttek a cserék...

Turesz  2006.03.15. 15:16
Szurkolóink szerint a két gólt szerző Jovánczai Zoltán volt csapatunk legjobbja a Lombard Pápa ellen 5-1-re megnyert mérkőzésünkön. - 100%Fradi - Támadónkat a honlapunkon szavazók 42 százaléka ítélte a legjobb teljesítményt nyújtó játékosnak.

Lipcsei:Ijen még nem történt velem

Turesz  2006.03.07. 13:42
Bár a Bp.Honvéd elleni találkozónk lejátszását a szakadó hóesés meghiúsította, az edzők így is kezdőcsapatot hirdettek. Mint ez alapján kiderült, Lipcsei Péter a kispadra már leülhetett volna. - Egyre jobban vagyok, amennyiben a találkozó nem marad el, talán már vissza is térhettem volna a pályára - mondta a felkészülés során combizom-sérülést szenvedett csapatkapitányunk.

4 meccs óta nyeretlen a honvéd.

Turesz  2006.03.03. 18:41
(100%Meccs, 9.rész) A Borsodi Liga 17.fordulójában csapatunk a Bp.Honvéd ellen lép pályára. - 100%Fradi - Ellenfelünk a legutóbbi mérkőzésén hazai pályán 3-0-ás vereséget szenvedett a Soprontól, és ezzel négy meccsesre nyújtotta nyeretlenségi sorozatát; a kispestiek ugyanis legutóbb november 19-én, a REAC otthonában tudtak három pontot szerezni.

Egy "csapatnyian" veszélyben

Turesz  2006.03.03. 18:39
(100%Meccs, 10.rész) Eltiltás miatt egyetlen játékosunk sem hiányzik majd a vasárnapi, Bp.Honvéd elleni mérkőzésünkről. - 100%Fradi - Többen, egészen pontosan egy csapatnyian(!) vannak azonban "veszélyben", hiszen tizenegy játékosunknak van két sárga lapja; ők a következőek:

Szurkolók szerint Leo volt a legjobb.

Turesz  2006.03.03. 18:30
Hatalmas fölénnyel választották szurkolóink az FC Fehérvár elleni mérkőzésünk legjobbjává Leandro de Almeidát. - 100%Fradi - A Braziliában eltöltött esztendő után a Ferencvárosba a székesfehérvári mérkőzésen visszatérő Leo a védekezésből és a támadásokból egyaránt kivette a részét, és több látványos megoldással is jelezte, újra együttesünk egyik húzóembere lehet. Leandro kishíján góllal tette emlékezetessé visszatérést,zabadrúgása azonban a kapufán csattant.

Honvéd:4 éve pont nélkül?

Turesz  2006.03.03. 18:27
(100%Meccs, 3.rész) A Borsodi Liga 17.fordulójában csapatunk a Bp.Honvédot fogadja. - 100%Fradi - A két gárda utóbbi években az Üllői úton lejátszott találkozóit figyelembe véve bizakodva várhatjuk a mérkőzést, hiszen ellenfelünk már több mint négy éve nem szerzett pontot otthonunkban.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Chat
 
szavazz!
az előadót hosszú lenne oda írni,de válaszollj
Melyik a kedvenc ZENÉD ezek közül

Hand of blood
Dreaming
B.Y.O.B.
Fuck The System
Buzi-e vagy
Here I am
Bringakirály
Be vagyok rugva
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Új ÓrA
clocksforwebFree!
 
SzÁmLáLó
Indulás: 2006-02-13
 
IdŐjÁrÁs
Magyarország időjárása
A részletekért klikk a képre.
 
ÜdVöZlÜnK a HoNlApOn
 
SzÓtÁr

 
ÓrA éS hŐmÉrSéKlEt
 
hO
 
GöRgŐ
 
OsZt Ez A gYeReK uGyE?
 
OnLiNe ChAt
 
HaVeRoK oLdAlAi
 
AmIkEt ÉrDeMeS mEgNéZnI
 
LiNk StÍlUsA
 
SzAvAzÁs
az 5. szavazás.....
Ki a suli legjobb csaja?

Szasza
Prónai
O.Roli:DD
Saci
Takarító nő:DDD
Jolika
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
ArAnYkÖpÉsEk A tAnÁrAiMtÓl
 
HoZzÁaDáS
 
Ha ExTrÉmEn ViDáM vAgY
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak