halacska és mérleg

 

    

 

 

Menü
 

 

 

üzenöfal
egy vàlaszt lehet adni
Milyen a honlapunk?

csapnivalo
lehetne jobb is
elmegy
jo
nagyon jo
szuper
minek ez?
borzaszto
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 


ontos idö


 

   

 

 éptárunk-Nos Images

  

 

 

 

 

 

 

  

edvenc linkjeink

 

 

zotàr


 

 

 

Baràtsàgbizonyitvàny

Ha megfoghatnék egy szivàrvànyt megtenném,

csak Neked, hogy a szépséget megoszthassam Veled!

Azokon a napokon, amikor egyedül érzed Magad, épitenék Neked egy hegyet, ami csak a Tied lenne!

Egy hely a kikapcsolodàsra, egy hely egyedül lenni.

 

Ha a gondjaidat a kezemben tartanàm a tengerbe dobnàm öket!

 

De ezeket nem vagyok képes megtenni

Nem tudok hegyet épiteni, vagy megfogni egy szivàrvànyt.

 

De engedd, hogy az legyek, amit legjobban tudok.

Egy baràt aki mindig Veled van!

 

 

 

 

         

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Google


WWW hitetlen .hu

Csirke Celestine 
Előkészítési idő: 10 perc
Főzési idő : 1 h 15 perc

Hozzávalók
  Hőálló tál funkció: 1 db 1,5 kg-os csirke feldarabolva, 5 dkg vaj, 1 meghámozott, áttört paradicsom, 15 dkg konzerv gomba, 2 dl száraz fehérbor, 1 evőkanál konyak, 4 evőkanál petrezselyem, 2 gerezd fokhagyma, só, bors.

3-as fokozaton vajon pirítsa meg a csirkedarabokat, közben többször megforgatva azokat. Adja hozzá a paradicsomot és a gombát, majd főzze 5 percig, továbbra is 3-as fokozaton. Öntse le száraz fehérborral és konyakkal. Tegyen bele sót és borsot, keverje meg, majd fedje le és forralja fel. 2-es fokozaton 20 percig főzze. Adja hozzá az apróra vágott petrezselymet és fokhagymát, keverje össze és azonnal tálalja.

 

 Csirkecomb foliàban

Előkészítési idő: 20 perc
Főzési idő : 25 perc

Hozzávalók
  2 csirkecomb, 2 baromfi virsli, 2 evőkanál tejszín, só, bors, curry.

Távolítsa el a csontokat a csirkecombokból és töltse meg azokat a virslikkel, majd kötözze össze. Minden combot helyezzen egy darab alufóliára, fűszerezze sóval és borssal, adjon hozzá egy csipet curryt és 1 evőkanál tejszínt. Zárja le a csomagokat. A párolótálban 25 percig főzze, majd tálalja a fóliában.


Fokhagymàs csirke

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 1 h 00 perc

Hozzávalók
  1 db 1,2 kg-os konyhakész csirke, 2 összezúzott fokhagymagerezd, 1,5 dkg só
Keverje össze a zúzott fokhagymát a sóval. Dörzsölje be a csirkét ezzel a keverékkel és tegyen egy támasztékot a csirkébe. Vegye ki a rácsot és helyezze a 2 edényt egymásra. Tegye a csirkét az edénybe és párolja 1 órán át. Vágja fel a csirkét darabokra és tálalja bazsalikomos paradicsomszósszal.

 

Tojàsos füstöltlazac 

Előkészítési idő: 10 perc
Főzési idő : 6 perc

Hozzávalók
  4 tojás, 12 dkg füstölt lazac, 2 dkg vaj, 4 teáskanál tejföl, bors

Vágja fel a füstölt lazacot kis kockákra, és ossza szét 4 kivajazott sütőformába. Üssön egy-egy tojást mindegyik sütőformába és főzze 6 percig a párolóedényben. Melegítse fel a tejfölt egy csipet borssal. Tegyen egy teáskanálnyi tejfölt mindegyik tojásra, és tálalja egy szelet pirítóssal.

 

 Borsos sertéskaraj

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 12 perc

Hozzávalók
  40 dkg sertéskaraj, bors, só.
Vágja a húst 8 darabra, sózza meg és szórja be darált szemes borssal. A párolóedényben főzze 12 percig. A hússzeleteket rendezze tányérra.


Ízletes szószt készíthet. Hozzávalók: 2 dl tejszín, 0,5 dl vörös bor, 1 evőkanál paradicsompüré, só. Egy lábosban keverje össze a fenti hozzávalókat, s a szószt öntse rá a filére.

Nyulpörkölt 

Előkészítési idő: 20 perc
Főzési idő : 1 h 10 perc

Hozzávalók
  Hőálló tál Funkció: 1 db kb. 1,5 kg-os nyúl feldarabolva, 12 kicsi vöröshagyma, 10 dkg apró kockákra vágott szalonna, 6 dkg vaj, 1 evőkanál olaj, liszt, 1/2 dl vörösbor, 1 fűszerkeverék (babérlevél, kakukkfű, metélőhagyma, snidling), 1 gerezd fokhagyma, 2 dl csirkehúsleves, 30 dkg apró burgonya, 30 dkg konzerv gomba, petrezselyem, bors.
Melegítsen fel 2,5 dkg vajat az olajjal az Astucioban 3-as fokozaton. Pirítsa meg a vöröshagymát, a szalonna darabokat és a nyúldarabokat. Sózza és borsozza meg, majd szórja rá a lisztet és egy fakanállal kevergesse 2 percig. Öntse hozzá a bort és kevergetve forralja fel. Adja hozzá a fűszerkeveréket, a meghámozott és apróra vágott fokhagymát és a húslevest. Fedje le és főzze 30 percig 2-es fokozaton. Hámozza meg a burgonyát és egy lábasban pirítsa meg a gombával. Tegye bele ezt is az Astucioba és főzze további 30 percig. Tálalja a becsináltat apróra vágott petrezselyemmel megszórva.

 Füszeres sült

Előkészítési idő: 4 perc
Főzési idő : 6 perc

Hozzávalók
  15 dkg bélszín vagy hátszín, 1 gerezd zúzott fokhagyma és apróra vágott petrezselyem, só, bors.
Grillezze a bélszín vagy hátszín szeleteket mindkét oldalukon kb. 3-3 percig, s a sütési idő felénél szórja rá a többi hozzávalót is.

 

 Mogyorohagymàs ördöghal érmék

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 8 perc

Hozzávalók
  50 dkg ördöghal filé, 3 mogyoróhagyma, 5 dkg vaj, só, bors.
Vágja az ördöghalat érmékre, a mogyoróhagymát pedig apróra. Fűszerezze meg az érméket, majd forgassa bele az apróra vágott mogyoróhagymába. Tegye az érméket a rápattintható nyelű edény rácsára és párolja 8 percig. Amint készen vannak, tálalja olvasztott vajjal, hogy megmaradjon a mogyoróhagyma pikáns íze.

 Paradicsomos ördöghal

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 25 perc

Hozzávalók
  Hőálló tál funkció: 80 dkg feldarabolt ördöghal filé, 1 vöröshagyma, 2 evőkanál olívaolaj, 20 dkg paradicsom, 3,5 dl fehérbor, 1 fűszercsokor, 2 evőkanál liszt, 4 dkg vaj, 2 gerezd fokhagyma, só, bors.

3-as fokozaton pirítsa meg az ördöghalat a vöröshagymával az olívaolajon. Fűszerezze és adja hozzá a paradicsomot. Alaposan keverje el, majd tegye bele a fehérbort és a fűszercsokrot, fedje le és főzze 20 percig 2-es fokozaton. Időközben keverje el a lisztet a vajjal és a fokhagymával. Vegye ki az ördöghalat és helyezze egy tálra. Keverje bele a vaj és a liszt keverékét a főzőszaftba. Fűszerezze és kicsit sűrítse be. Borítsa be az ördöghalat ezzel a szósszal és tálalja.

 

 Burgonyàs zuza

Előkészítési idő: 20 perc
Főzési idő : 20 perc

Hozzávalók
  80 dkg burgonya, 25 dkg zsírban eltett zúza, 1 vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, apróra vágott petrezselyem, 10 dkg kacsazsír, só, bors.

Hámozza meg a burgonyákat és vágja fel 1,5 cm-es kockákra. Aprítsa fel a vöröshagymát és a fokhagymát. Szeletelje fel a zúzát. Kapcsolja a készüléket 2-es fokozatra. Tegye a tartályba a kacsazsírt. A forró zsiradékban süsse meg a burgonyát és a vöröshagymát. Dobja bele a zúzát. Fűszerezze meg. Kapcsoljon 1-es fokozatra és néha megkeverve főzze fedő alatt. Adja hozzá a fokhagymát és a petrezselymet, és jól keverje össze. Rendezze tányérra és tálalja.

 

 Currys lazacnyàrs

 
Előkészítési idő: 10 perc
Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók
  80 dkg friss lazac, 20 nagy garnélarák, 2 citrom, 1 teáskanál currypor, 1 evőkanál olvasztott vaj, só, bors.

Vágja a lazacot 3 cm-es kockákra, a citromot pedig ék alakúra. A hozzávalókat váltakozó sorrendben húzza nyársakra, s a sort mindig egy garnélával kezdje és azzal is fejezze be. Kenje be olvasztott vajjal és szórja meg curryvel. Fűszerezze meg és süsse körülbelül 15 percig.

 

 Egy oldalon grillezett lazac

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 4 perc

Hozzávalók
  80 dkg bőrös lazacfilé, só, bors, 1 joghurt, 2 leveseskanálnyi apróra vágott kapor, 1 apróra vágott mogyoróhagyma, 3 leveseskanálnyi olívaolaj.

A filéket vágja négy darabra és fűszerezze meg. Keverje össze a joghurtot a kaporral, a mogyoróhagymával, a sóval és a borssal. Kapcsolja a készüléket 3-as fokozatra. Öntsön olívaolajat a tartályba. Helyezze a lazacfiléket a bőrös felükkel lefelé a forró olajba. Vastagságtól függően süsse 4-6 percig. Rendezze tányérra és tálalja a kapros mártással.


Lazacsült édesköménnyel

Előkészítési idő: 10 perc
Főzési idő : 8 perc

Hozzávalók
  2 db 20 dkg-os lazacszelet, 2 teáskanál édeskömény mag, 5 dkg vaj, 1/2 citrom leve, só, bors.

Fűszerezze be a lazacszeleteket és szórja meg édeskömény maggal. Tegye a lazacszeleteket a rápattintható fülű edény rácsára és párolja 8 percig. Olvassza fel a vajat és adja hozzá a citromlét. Húzza le a bőrt a szeletekről és rendezze tányérra azokat. Öntse rá a citromos vajat és tálalja.

 

 Lazac tejszines mentaszosszal

Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő : 12 perc

Hozzávalók
  20 dkg lazac, tejszínes mentaszósz (4 személy számára): 1 tojássárgája, 1,5 dl természetes friss sajt, kb. 1 evőkanál finomra vágott friss menta, 1 pohár hallé, só, bors.

Süsse a lazacot mindkét oldalán körülbelül 6-6 percig, egy fa eszközzel óvatosan megforgatva. Keverjen össze minden hozzávalót, s készítsen mártást úgy, hogy csak addig melegíti, amíg fel nem forr.

 

 Gyömbéres lazac

Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő : 25 perc

Hozzávalók
  Hőálló tál funkció: 4 db 15 dkg-os lazacszelet, 2 evőkanál olaj, 1 diónyi vaj, 1 evőkanál liszt, 3 dl fehérbor, 1 teáskanál friss gyömbér, 1 evőkanál friss tejszín, só, bors.

3-as fokozaton süsse meg a lazacszeletek mindkét oldalát az olajban. Vegye ki és tartsa melegen. Tegye a mogyoróhagymát a vajjal az Astucioba és enyhén pirítsa meg. Adja hozzá a lisztet és pirítsa még egy kicsit. Adja hozzá a fehérbort, a sót, a borsot és a gyömbért, majd jól keverje össze. Ha a keverék forr, főzze egy kicsit 2-es fokozaton, majd adja hozzá a friss tejszínt és sűrítse be a mártást. Tegye bele a lazacot és fedje le. Főzze 5 percig 2-es fokozaton, majd tálalja.


 

 Vesepecsenye chili szosszal

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 1 h 05 perc

Hozzávalók
  Grill funkció: 1 x 15 dkg vesepecsenye szelet, chili szósz 8 személyre: 6 kemény tojás, 1 dl olívaolaj, 3 evőkanál ecet, 6 kis csípős piros paprika, só és bors.
4-es fokozaton 8-10 perc alatt melegítse elő az Astuciot. Törje bele villával a tojássárgákat az olajba, adja hozzá az ecetet, a sót, a borsot és a kis csípős piros paprikákat. Grillezze a vesepecsenyét 4-es fokozaton mindkét oldalán körülbelül 3 percig. A pecsenyéket öntse le a csípős szósszal.

 

Pàrolt garnélia

Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók
  Pároló funkció: 60 dkg nagy garnélarák héj nélkül, 5,5 l ecet, 0,8 l víz, 1 evőkanál halfűszer, egy csipet só.

Tegye az ecetet és a vizet egy fazékba, s szórja bele a halfűszert és a sót. Helyezze a grillező lapot (modelltől függő tartozék) a fazékra, majd rendezze el rajta a rákokat, ügyelve rá, hogy ne takarja el a grillező lap összes nyílását. Fedje le és főzze 30 percig 2-es fokozaton vagy amíg a rákok rózsaszínné nem válnak. Tálalja majonézzel.

Nagyon ízletes ha a vizet és az ecetet sörrel helyettesíti.

 

 Pàrolt pisztràng pàrolt burgonyàval

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 14 perc

Hozzávalók
  3 db egyenként 20 dkg-os pisztráng, 18 kicsi újburgonya, 5 dkg vaj, só, bors, sáfrány

Távolítsa el a pisztrángok belső részeit és mossa meg őket. Szórja meg fűszerrel a belsejüket. Keverjen össze egy csipet sáfrányt egy kevés vízzel és hagyja a meghámozott burgonyákat ázni 15 percig. Itassa le róla a vizet. Tegye a burgonyát az alsó tálba, a pisztrángot pedig a rápattintható fülű felső tál rácsára. Párolja 22-27 percig, majd tálalja a pisztrángot a burgonyával. Locsolja meg olvasztott vajjal.

 

 Tàrkànyos csirkeragu

Előkészítési idő: 10 perc
Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók
  4 db 12 dkg-os csirkemell, 2 evőkanál apróra vágott tárkony, 2 dl tejszín, só, bors.

Fűszerezze meg a csirkemelleket és szórjon rá apróra vágott tárkonyt. Tegye a csirkemelleket a rápattintható fülű edény rácsára és párolja 15 percig. Forralja fel a tejszínt a maradék tárkonnyal, sóval és borssal. Szeletelje fel a csirkemelleket, rendezze tányérra és öntse le a tárkonyos tejszínnel.

 

 Pàrolt gyöngytyuk

Előkészítési idő: 15 perc
Főzési idő : 30 perc

Hozzávalók
  2 gyöngytyúk mell, 1 apróra vágott vöröshagyma, 5 dkg ribizli, 1 evőkanál méz, 1/2 citrom reszelt héja, 1 evőkanál balzsamecet, só, bors.

Tegye a befűszerezett gyöngytyúk melleket, a vöröshagymát, a ribizlit, a mézet, a citromhéjat és az ecetet a rizsfőző tálba. Helyezze a rizsfőző tálat a párolóedénybe és főzze 30 percig.

 

Tálalja búzadara kuszkusszal.

 

 Grenoblei pisztràng

Előkészítési idő: 20 perc
Főzési idő : 10 perc

Hozzávalók
  2 pisztráng (egyenként 25 dkg), 1 leveseskanálnyi kapribogyó, 1 citrom, 10 dkg vaj, 2 leveseskanálnyi olaj, liszt, apróra vágott petrezselyem, só, bors.
Hámozza meg a citromot és vágja darabokra. Készítse elő a pisztrángot, fűszerezze meg és forgassa lisztbe. Kapcsolja a készüléket 2-es fokozatra. Tegyen 5 dkg vajat és az olajat a tartályba. Süsse a pisztráng mindkét oldalát a forró vajon 5-5 percig. A halat rendezze tányérra. Tegye a maradék vajat a tartályba a kapribogyóval és a citrommal, és keverje össze. Öntse rá a pisztrángra, szórja meg petrezselyemmel és tálalja.

 

Burgundiai marha

Előkészítési idő: 25 perc
Főzési idő : 35 perc

Hozzávalók
  78,5 dkg pörköltnek való hús, 5 szelet húsos szalonna, 5 evőkanál (75 ml) főzőolaj, 2 vöröshagyma (apróra vágva), 6 dl vörösbor, 1 gerezd zúzott fokhagyma (elhagyható), 1 evőkanál (5 ml) szárított vegyes zöldfűszer, só és bors, 17,5 dkg gomba, 4 dkg vaj, apróra vágott petrezselyem.
Vágja fel a húst és a szalonnát 2,5 cm-es darabokra. Hevítsen fel 4 evőkanál (60 ml) olajat a nyitott fazékban és pirítsa meg benne a húst és a szalonnát. Adja hozzá a vöröshagymát és szórja meg liszttel. Keverje el és hagyja még egy pillanatig pirulni. Öntse rá a vörösbort. Tegye bele a zúzott fokhagymát, a vegyes zöldfűszereket és a fűszereket. Zárja le a fedőt és melegítse, amíg a nyomás kialakul. Főzze 35 percig, majd gyorsan engedje ki a gőzt. Miközben a ragu fő, mossa meg és szeletelje fel a gombát. Melegítse fel az olajat és a vajat, és süsse a gombát körülbelül 3 percig, majd csepegtesse le róla a zsiradékot. Tálalás előtt keverje az ételbe a gombát. Sűrítse be a ragut egy kevés vízben elkevert 3 evőkanálnyi (45 ml) kukoricaliszttel. Díszítésként szórja meg a ragut apróra vágott petrezselyemmel.


Vörös burgundi

 

Csirkemell csipös szosszal

Előkészítési idő: 4 perc
Főzési idő : 15 perc

Hozzávalók
  15 dkg csirkemell (kicsontozva); egy fél csirkehúsleves kocka; 3 dl száraz fehérbor; 2 mogyoróhagyma (felvágva); 1 teáskanál mustár; só; cayenne bors
A csípős szósz elkészítéséhez forralja fel a fehérbort az apróra vágott mogyoróhagymával, amíg felére besűrűsödik. Vegye le a tűzről. Oldja fel a leveskockát a borban. Adja hozzá a cayenne borsot és a mustárt. Öntse le a szósszal a húst és mindkét oldalon süsse 6-10 percig.

 

 

 Choucroute (Elzászi húsos káposzta)
Hozzávalók (8 személyre):
  • 2 kg savanyú káposzta,
  • 50 dkg császárszalonna,
  • 1,5 kg kicsontozott sertéslapocka,
  • 7 dl víz,
  • 3 tyúkleveskocka,
  • 7 dl száraz fehérbor,
  • 2 sárgarépa,
  • fűszercsomag (1 megtisztított hagyma, néhány szem bors, darabka szerecsendió, 1 babérlevél, 3 szegfűszeg, csipetnyi só),
  • 2 szál jó minőségű kolbász,
  • 4 pár virsli

  • Elkészítés: Nagy edénybe tesszük a savanyú káposzta felét, ráhelyezzük a császárszalonnát és a lapockát, a káposzta közé tesszük a gézbe kötött kis fűszercsomagot, az egészet leborítjuk a káposzta másik felével. (A káposztára előzetesen rászeleteljük a két megtisztított sárgarépát.) Felforraljuk a vizet, feloldjuk benne a három leveskockát, hozzáadjuk a fehérbort, és ráöntjük a káposztára. Az edényt lefedjük, erős tűzön öt percig forraljuk, hogy a folyadék elpárologjon, azután összesen két órán át mérsékelten meleg tűzön folytatjuk a főzést. Akkor kivesszük a császárszalonnát és a húst, helyébe két szál kolbászt teszünk, megszurkáljuk, lefödjük káposztával, s folytatjuk a főzést. Háromnegyed óra elteltével visszatesszük a kolbász mellé a császárszalonnát és a sertéshúst, s még negyedórát, összesen három órát főzzük. Közben megfőzünk négy pár virslit. Három óra múltával kivesszük, és eldobjuk a fűszercsomagot, a tálon elterítjük a káposztát, elrendezzük a szeletekre vágott császárszalonnát és a sertéshúst, a feldarabolt kolbászt és az egészben hagyott virslit. Héjában főtt, meghámozott burgonyával tálaljuk. Akárcsak a mi töltött káposztánk, felmelegíthető.

     

     

     

     

     

     

     

     

             

     

    Traccsparti
    Kérünk, hogy ird meg azt, hogy itt jàrtàl! Ha véleményed van, akkor azt vagy ide, vagy a vendégkönyvünkbe ne felejtsd el jelezni
    Név:

    Üzenet:
    :)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

    Köszöntünk az oldalunkon!

    Nézz körül, szolj hozza!
    Ne varj tölünk csodat!
    Mar az is csoda, hogy itt vagyunk.
    /Bocsi az ékezetes betüinkért,
    de francia klavin nincs hosszu maganhangzo

     Az oldal hibatlan müködéséhez internet explorer szükségeltetik.

       

         

       

         

     

     

    A szeretet az amiböl minnél többet adsz,
    Neked annàl több marad !

    Mi a titkom?

    Csak egy szo ami kimondhatatlan,
    csak egy vàgy ami tagadhatatlan
    csak egy àlom ami megvalosithatatlan,
    csak  egy érzés ! ami halhatatlan.

     

     

     

     

     

     

    Hasznos dolgok

    Online rádióadás

     

     

    Hallgasd velünk-Ecoute avec nous
     

             

     

     

     

          

     

     A szavakat az érti aki hallja,

    az érzéseket az akinek szolnak!

     

     

    Az igaz szavak ritkàn szépek,

    a szépek ritkàn igazak!

     

     

     

     

                

     


    Start | Stop

    Egy könnyen kezelhető fényújság!
    És sose feledd,látogasd a honlapunkat rendszeresen,mert jobbnál jobb dolgokat találhatsz rajta,gyakori frissítéssel!Személyes, bemutatkozo honlapnak indult, de ma mar inkabb az a célja, hogy Ti, otthon megismerjétek Franciaorszàgot. Zenéjét, tajait, kulturajat,konyhajat és egy kicsit a nyelvet is! Szeretettel var visssza legközelebb is : ICA és Laci/
    üdv

    szàmlàlo
    Indulás: 2006-02-18
     


     

     

     

     

     

    látogató olvassa a lapot.

    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség