Következő 10 cikk | Előző 10 cikk |
GRILLPARTI TANÁCSOK |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 14:57 |
Egy jó tanáccsal gyakran sok kellemetlenséget és fölösleges munkát spórolhatunk meg.
Ha Neked is van tanácsod, ötleted, praktikád, küldd el nekem!
|
A TÜZKEZELÉS |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 14:40 |
A tűzkezelés tízparancsolata
|
FŰSZEREZÉSI TANÁCSOK |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 14:30 |
A borjúhúsok világos hússzínűek, állaguk lazább hússzövet, így nem igényelnek előpácolást, inkább érdekes egzotikusabb fűszereket.
|
PÁCOLÁSI TANÁCSOK |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 14:23 |
A pácoláshoz időre van szükség, így legalább 1 éjszakán át érlelni kell a húsokat.
|
GRILLSÜTŐK, ESZKÖZÖK, NYÁRSAK HASZNÁLATA |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 14:15 |
A grillsütők néhány évszázados történelmük során sokat fejlődtek. Francia kastélymúzeumokban különböző méretű, formájú, cirkalmasan díszes, vagy nagyon egyszerű, hordozható vagy beépített szerkezeteket fedezhetünk fel.
|
SÜTÉSI TANÁCSOK (HÚSOK) |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 12:31 |
Vigyázat, a pulykacomb inas, ezért nem alkalmas sütésre.
|
SÜTÉSI TANÁCSOK (HALAK) |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 12:20 |
A grillezett halban megmaradnak a vitaminok, nyomelemek és ízanyagok.
|
ITALOK HŰTÉSE |
Grillezzünk.hu |
2005.09.04. 12:10 |
Az italok hűtéséről sem szabad megfeledkeznünk: a benzinkutak némelyikénél kapható nagy zsákokban jégkocka, koktéljég néven. Ha egy-két vödröt megtöltünk a jégkockával, a hűtőszekrény kapacitása nem jelenthet gondot.
|
SÜTŐ TISZTÍTÁSA |
Grillezzünk.hu |
2005.09.03. 23:06 |
A kerti grillezőt könnyű megtisztítani a ráégett
|
Következő 10 cikk | Előző 10 cikk |
|