Először is a Dango Általában 3-5 golyó van felszúrva egy pálcára, és esetleg van rajta valamilyen öntet.
Következő a Dorayaki, amint láthatod, két vastagabb édestészta kör között krém (anko vagy puding) található. Kicsit a hamburgerre meg az amerikai palacsintára emlékeztet.
Ha már megemlítettem az Anko-t, elmondom mi is az: egy különleges, édes babfajtából készített krém.
<-Ankoval töltött Dorayaki
A következő ami még gusztusosabb a Purin, vagyis a japán puding.
A következő már a köret kategóriába tartozik, de még édes ízű ^^. Szóval ez a satsumaimo amani,vagyis az édesburgonya-szeletek.
Az Ujikintoki kakigori pedig nyári édesség. Tulajdonképpen nem más, mint ízesített darált jég. Régóta ismert Japánban. Olyan mint Japán saját fagyija.
K:Chiyo
<---Vissza
|