Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Vadnyúl paprikásan

Vadnyúl paprikásan

  2005.07.21. 09:16


Hozzávalók: 1 kg vadnyúlhús, 1 vöröshagyma, 1 evőkanál konzervlecsó, 1 evőkanál zsír, 1 dl tejföl, 1 evőkanál liszt, hús­leves vagy leveskocka, só, pirospaprika.
 
Készülhet a nyúl bármely részéből. A veséket és a szívet is felhasználhatjuk hozzá. A nyulat a hártyájától megtisztítjuk, és hideg vízben jól megmossuk, majd kiáztatjuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, hozzáadunk konzerv­lecsót, egy evőkanál jó minőségű pirospaprikát, majd a húst belerakjuk és megsózzuk. A saját levében addig pároljuk, míg az el nem főtt, majd húslevessel felöntjük. Addig főzzük, amíg a hús puha nem lett.


Tejföllel elkevert liszttel behabarjuk, és spagettivel vagy galuskával tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség