Gyömbéres alma-narancs ital
Hozzávalók: 2 nagy alma, 2 nagy narancs, egy 2 cm-es darabka friss gyömbér
Az almákat mossuk meg, szeleteljük cikkekre, a narancsot hámozzuk meg - a fehér héja maradhat -, a gyömbért hámozzuk meg. Gyümölcscentrifugában nyerjük ki a hozzávalók levét, jégkockával teli pohárban tálaljuk.
Sárgarépa-narancs ital
Hozzávalók: 3 nagy sárgarépa, 2 nagy narancs
Klasszikus reggeli ital, sok C- és A-vitaminnal, értékes gyümölcscukorral. A sárgarépát megmossuk, lekapargatjuk, a narancsot megmossuk és meghámozzuk, majd centrifugában kifacsarjuk.
Sárgarépa-paradicsom-cékla ital
Hozzávalók: 2 nagy sárgarépa, 5 közepes paradicsom, 1 kisebb cékla
Mossunk meg minden hozzávalót, a sárgarépát és a céklát hámozzuk meg, majd a paradicsommal együtt tegyük a gyümölcscentrifugába. Kitűnő ital lesz belőle.
Alma-uborka-spenót koktél
Hozzávalók: 3 nagy alma, egy kisebb kígyóuborka, 6 spenótlevél
Mossuk meg a hozzávalókat alaposan. Hámozzuk meg és daraboljuk fel az uborkát, az almát szeleteljük fel. Tegyük őket a spenót levelekkel együtt a centrifugába. Üdítő, vasban gazdag friss italt kapunk.
|