»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
3
...
Következő oldal
 
4363.
2013.05.06 21:50

molnarka52: annak érdekében, hogy utána tudjunk nézni a problémának, kérd meg a látogatót, hogy írja le nekünk e-mailben részletesen, hogy mit tapasztal: webmester@gportal.hu
A levélben adja meg, hogy milyen böngészőt használ, illetve csatoljon egy képernyőképet a problémáról.

 
4362.
2013.05.03 18:38

Segítséget szeretnék kérni. Van egy kedves felhasználóm, aki nem tud belépni a lapomra, mert hibaüzenetet kap arról, hogy vírosos a Gportal.

Ezt az üzenetet kaptam a facebookon, a felhasználótól.:

"Nem tudok belépni a Molnárka kertjébe mert a vírus kereső: Antimalwarebytes nem engedd be letiltja a lapot azzal, hogy a "G" portál vírust terjeszt!l"

Tudnátok segíteni?

Ő nem az első, akit hiányolok emiatt.

Van olyan felhasználó, aki viszont képet nem tud beilleszteni, én szoktam a képeit berakni.

Mi okozhatja ezeket a gondokat?

 

A segítségeteket előre is köszönöm!

 

 

 

 
4361.
2013.04.29 19:35
kitaaa: kérlek, írj egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre a portálod címével, s az általad ismert adatokkal együtt
 
4360.
2013.04.28 13:31
Hello!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy még anno beállítottam, hogy a portálomat csak felhasználónévvel és jelszóval lehessen látni. Egy ideje már nem használtam az oldalamat, de most szeretnék újra belépni, a baj csak az, hogy elfelejtettem a belépési adataimat. A felugró ablaknál nem látok semmi 'elfelejtett jelszó' vagy hasonló opciót, és az e-mail címem, amivel még régen regisztráltam megszűnt, így ott sem tudom visszakeresni az adataimat.
Ilyenkor mi a teendő?
Köszi előre is!
 
4359.
2013.04.15 22:15
Nem sokáig kellett rá várni :(. Sajnos ismét visszatért, le kellett megint zárnom a reget. Megtartottam a hozzászóllásait.  Mindjárt elküldöm a levelet.
 
4358.
2013.04.13 11:02

Köszönöm !

Ahhoz túl sok a hozzászólás, hogy a postafiókomban ellenőrizzem, van hogy napi 150-200 is van. De volt oylan is már hogy 300 felett jött egy témában egy nap (pl. verzió váltásokkor) Kicsit sok levél lenne :)

Megnyitom a reget, és ha felbukkan írok majd levelet. Kösz a segítséget !

 
4357.
2013.04.12 12:40

Normen76: a moduloknál beállíthatod, hogy küldjön értesítőt az új hozzászólásról, így a postafiókodban könnyedén nyomon követheted a legújabb hozzászólásokat, tehát nem kell minden nap végig nézni minden modult, vajon érkezett-e nem oda illő bejegyzés.

A regisztrációt én sem ajánlom letiltani, hisz azzal aktív, hozzászólni kívánó látogatókat veszíthetsz. Ha újra megjelenik a "zaklató", kérlek, írj egy levelet konkrét linkekkel, hogy utánanézhessünk. 

 
4356.
2013.04.12 12:20

Köszönöm a választ. Jelenleg tiltva van nálam a reg, így most nem tudok példákat mutatni arról miket csinál, hisz órákat töltöttem vele, hogy mind kiszedegessem. Az admin jóváhagyós regisztráció semmit nem old meg, mert nem tudom ott sem hogy ki az aki regisztrált, max az éppen beírt nick nevét tudom megnézni, az meg nem sokat segít. Ugyanúgy engedélyezhetem az illetőt, mint bárki mást, már próbáltam ezt a módszert is. Sajnos nem vezetett eredményre, a végén úgyis le kell tiltanom, vagy törölnöm a felhasználót, sajnos ezzel sem tudom előre eldönteni, ő az vagy más. Bejut a tagok közé és kezdi előlről.

Az is problémás ha egy felhasználót a taglistán a kis STOP táblával tiltok,  ettől még az összes obszcén és spam üzenete bentmarad. Egyesével kell megkeresgélni és kitörölni. Sokszor nálam egy témában naponta több száz hozzászólás is születik, elég munka és időigényes keresgélni. Sok a topik is ahova írni lehet, programok, addonok, leírások, ismertetők, hírek stb. HA felbukkan, ahova van kedve beleír mindenhova, és mindig elég nagy kedve van :).

Ráadásul rengeteg levelet kapok, hogy miért nem lehet regelni, sok normális ember is regisztrálna, de ha kinyitom a reget, 1-2 nap alatt felbukkan.

Gyakorlatilag úgy néz ki, semmit nem tehetek, csak annyit hogy tiltom a regisztrációt, viszont így az új látogatók nem tudnak majd soha hozzászólni semmihez. Nem kérdezhetnek stb. Szomorú, hogy egyetlen rosszindulatú ember le tudja bénítani az oldalt, a regisztrációt, a hozzászólásokat és nem lehet tenni semmit ellene. Még szomorúbb hogy ebben a pici országban, rengeteg ilyen ember akad :(.

No mindegy, ez van ezt kell szeretni.

 
4355.
2013.04.11 16:21
Normen76: sajnos azonkívül, hogy tiltod a zaklatót a portálról, nem igazán tehetsz mást, IP alapú tiltásra nincs lehetőség és a legtöbb esetben értelmetlen is lenne, hisz a legritkább esetben van fix IP, sajnos.
Amennyiben a regisztrációt Admin jóváhagyásához kötöd, könnyebben figyelemmel tudod kisérni, hogy kik regisztráltak be legutóbb, így előbb kiderülhet, hogy melyik felhasználó a ludas.
A becenévre egyelőre konkrét dolgot nem tudok mondani, szükség van rá, hisz sok esetben így lehet védeni a felhasználó felhasználónevét a szemfüles adathalászok elől.
Ha dobsz egy levelet a webmester@gportal.hu címre konkrét linkekkel, hogy ki, hol és mit művel, megpróbálunk utána járni a dolognak :)
 
4354.
2013.04.10 14:43

Lenne egy problémám amit nem tudok kiküszöbölni. an egy visszatérő elmebajos látogatóm aki rendszerint obszcén beírásokat, káromkodásokat, spamokat ír a cikkek hozzászólásaihoz. Több alkalommal más nevében írogat, mivel sajnos a gportal-ban a személyes adatlapnál  meg lehet adni egy becenevet is, ami bármi lehet, mindegy hogy használja-e valaki vagy nem. Így bárkinek a nick nevében írhat bárki gyakorlatilag (ezt nem is értem miért lett betéve).

Akárhányszor törlöm ki az illetőt, mindig visszajön. Próbálkoztam már azzal is hogy letiltom a regisztrációt, vagy 3-4 lakalommal 4-8 napra letiltottam, de kitartó, kivárja és ha megnyitom visszajön. Az admin által engedélyezett regisztráció sem megoldás, hisz nem tudom ki akar regisztrálni, így is úgy is be tud jutni az oldalra.  HA megjelenik teleírja amit lehet, híreket, az addon menüben található cikkeke, ill mindenhova beír, bemásolja a hozzászólásait amiben mindig káromkodások, mások szidása, hatalmas és színes betűméret, vagy 50-100 kis kép van amivel széthúzza az oldalt.

Nem tudok ellene mit tenni, csak a regisztráció tiltást, így viszont az új vendégek akiket érdekel az oldalam nem tudnak hozzászólni a témákhoz, vagy beszélgetni a többiekkel.

Kérdésem a tisztelt mesterekhez, mit tudok ez ellen tenni ? Gyakorlatilag ez az egy emberke, teljesen megszünteti a regisztráció lehetőségét az oldalamon. Hónapok óta nem adja fel. Amint tud, visszajön és kezdi elölről :(. Jelenleg az oldalam az első a gportalon a napi látogatottság alapján, szeretném ha ez így maradna, de ha nem lehet a regisztrációt megnyitni, el fog fogyni a látogatóim száma előbb utóbb.

Illetve javasolnám, hogy vegyék ki a regisztrált tagok személyes adatlap beállításainál a külön becenév megadása funkciót, hisz így bárki írhat, bárkinek a nevében. Mivel a becenév lehetőségnél meg lehet adni bármilyen nevet és a hozzászólásoknál az fog megjelenni. Egy teljesen felesleges funkció, főleg úgy, hogy a meglévő nick nevek, vagy beceneveket nem fiygeli és nem tiltja le ha már van ilyen név.

 
Elöző oldal
3
...
Következő oldal