»
»
Heroes of Might and Magic V /Játékos fórum
Heroes of Might and Magic V /Játékos fórum
Témaindító hozzászólás
2007.08.30 13:59

Ezt a fórumot a Heroes of might and Magic V játékosainak hoztam létre.
itt mindent mondhattok(írhattok9 ami a játékkal kapcsolatos, stratégiát, tippeket, segíthettek egymásnak a küldetések(kampányok során.
Én is hozzászólnák ha már van ilyen fórum XD
Kedvenc nemzetem: Akadémia
kadvenci királyaim: Nahhir, Nathir, Narxes
Kedvenc lényem: a cicaaa Rákshasza Rajja (nagyon cuki) XD

1

8.
2026.02.28 09:15

Welcome Heroes of Might and Magic V fans! This forum is dedicated to all things HoMM V. Share your strategies, tips, and help each other conquer those challenging campaigns. Maybe even reminisce about simple joys, like beating the classic snake game while waiting for your turn. I'd love to contribute, even if a similar forum already exists. My favorite faction is the Academy, my kings are Nahhir, Nathir, and Narxes, and my favorite creature is the adorable Rakshasa Raja!

2020.12.04 23:11
Édes istenem imádtam ezt a játékot, első megvásárolt pc játékom volt :)

2016.10.28 14:16

A részvények nagyon érdekes

voyance sérieuse et gratuite

2016.10.12 17:45

Gratulálok sok mindenkinek, aki biztosítja a zökkenőmentes ez a tisztán szenzációs és érdekes FÓRUM.

voyance gratuite en ligne

2015.12.15 14:11

Bon courage pour tous ceux qui veillent sur le déroulement de ce forum et félicitation pour le contenu. 

voyance gratuite par  mail

2014.11.13 11:40

Gratulálok mind a sok ember, aki zavartalan működésének biztosítása érdekében az e tisztán szenzációs és érdekes FÓRUM. Igazán jól sikerült, és sok szerencsét újra.
barátságos

voyance gratuite

2010.07.13 11:05

köszönöm részére a értesít és sok szerencsét

astrologie

2007.08.30 13:59

Ezt a fórumot a Heroes of might and Magic V játékosainak hoztam létre.
itt mindent mondhattok(írhattok9 ami a játékkal kapcsolatos, stratégiát, tippeket, segíthettek egymásnak a küldetések(kampányok során.
Én is hozzászólnák ha már van ilyen fórum XD
Kedvenc nemzetem: Akadémia
kadvenci királyaim: Nahhir, Nathir, Narxes
Kedvenc lényem: a cicaaa Rákshasza Rajja (nagyon cuki) XD

1