»
»
Reklámok
Reklámok
Témaindító hozzászólás
2004.02.14 15:06
Kedves G-portál harcosok!
Kérlek benneteket, hogy a Feszty-körkép méretű bannereket ne linkeljétek be a fórumba!
Ellenkező esetben össze fog akadni a bajusz! :)
Segítségképpen a világhálón használt banner méretek:
468x60 pixel; 234x60 pixel; 120x60 pixel;120x240 pixel; 88x31 pixel

a moderátor
 
 
Elöző oldal
4
...
Következő oldal
 
12758.
2013.07.28 22:53

Egy oldal ami csak rólad szól,mindennap friss cikkek,blogok több témában is.Online tanácsadásunkon pedig nem kell várnod napokat,órákat a válaszra, képzett szakértők válaszolnak neked szinte azonnal! Mindemelett indult egy nyereményjátékunk melyben egy NIVEA szépségcsomagot nyerhetsz és palmolive szappanokat! Nálunk 2 ember is nyereményhez juthat! 
www.wonderfulwomens.gportal.hu

 
2013.07.14 13:42

Teen Wolf - Farkasbőrben FRPG

Teen Wolf - Farkasbőrben FRPG

"Scott McCall egy teljesen átlagos fiú volt, de egy harapás megváltoztatta az életét..."

Történetünk a Kalifornia állambeli Beacon Hills-ben játszódik. 
Ez a kisváros nem éppen mindennapi, de ezt persze csak nagyon kevesen tudhatják. A 11 évvel ezelőtti szörnyű tragédiát mindenkit megviselt, főleg a Hale családot. A család házát porrá égették, s még mindig nem kapták el a tettest. Talán éppen ezért is tért vissza Derek Hale, vagy mégsem?
A városban egyre több vérfarkas rohangál, és sokan nem is sejtik, hogy az éjszaka sűrű sötétje alatt milyen fenevadak leselkednek rájuk. 
Most azonban megjelennek a vadászok. Az Argent család leszármazottai. A család már évszázadok óta kutatja és vadássza a fenevadakat. De egy szerelem változtathat a dolgokon? Nem lehet tudni. De azt igen, hogy senki sincs biztonságban, hisz bármikor, bárkit megtámadhat egy vérfarkas. Főleg ha az Alfa szeretne téged is a falkájába. És mi lesz akkor veled? Túléled az átváltozást , mint Scott és Erica vagy nem, vagy talán immunis vagy a harapásra, mint Lydia, vagy egész egyszerűen úgy végzed majd, mint Jackson, mutáns szörnnyé válva? Majd kiderül. De azt sose feledd, hogy Beacon Hills már nem ugyanaz a régi nyugodt városka, mint amilyen volt, főleg, hogy újabb Alfák közelednek a város felé.

Vajon lehet ennek a történetnek Happy End a vége? Vagy a gonosz győz? Lesz valaha olyan béke a Beacon Hills-ben, mint a vérfarkas mizéria előtt volt? Csak rajtad áll! Te alakítod a történetet. Ez az a hely, ahol te viheted tovább az események fonalát… Csak rajtad áll, mi lesz a szereplőkkel és a történettel!

http://farkasborben.hungarianforum.net

 

 
12756.
2013.07.08 17:41
Bocsi nemjól linkeltem
 
12755.
2013.07.08 17:40
 
2013.07.06 09:11

Teen Wolf - Farkasbőrben FRPG

"Scott McCall egy átlagos fiú volt, egészen addig, amíg egy harapás meg nem változtatta az életét..."


Beacon Hills-ben sok minden megváltozott. Kiderült, hogy ki volt az álnok, gyújtogató, akinek köszönhetően, a Hale család majdnem kihalt. Tetteiért az életével fizetett, de a bonyodalmak sorozatának még koránt sincs vége. Újabb vérfarkasokkal bővül a falka, hála Derek hatalomvágyának. A vadászok, vagyis Argent-ék pedig bekeményítenek. Vajon véget ér Allison és Scott románca? Lydia végre rádöbben, hogy Stiles tetőtől talpig szerelmes volt belé? A rejtélyes Rebbecca vajon komolyan gondolja, hogy itt marad és vállalja, hogy szembe néz azzal, hogy a saját családja akarja majd levadászni? Jackson-nak vajon teljesül végre a legfőbb vágya, és farkas lesz belőle, vagy ebben a köztes Kanima szerepben ragad örökre? 

Hogy mégis mi fog történni az csak rajtad áll!Légy tagja te is ennek az izgalmas világnak.

Sok szeretettel, várjuk leendő játékosainkat! Szóval ne habozz, hanem inkább csatlakozz közénk!
 
 
 
 
 
 
2013.07.06 09:05
[url=http://farkasborben.hungarianforum.net/t40-vilagunk-tortenete]Világunk[/url]

[url=http://farkasborben.hungarianforum.net/t38-jatszhato-fajok]Játszható fajok[/url]

[url=http://farkasborben.hungarianforum.net/t51-cannon-karakterek-listaja]Cannon karakterek[/url]

[url=http://farkasborben.hungarianforum.net/t52-karakter-borze]Keresett karakterek[/url]
Teen Wolf - Farkasbőrben
[i][center]"Scott McCall egy átlagos fiú volt, egészen addig, amíg egy harapás meg nem változtatta az életét..."[/center][/i] Beacon Hills-ben sok minden megváltozott. Kiderült, hogy ki volt az álnok, gyújtogató, akinek köszönhetően, a Hale család majdnem kihalt. Tetteiért az életével fizetett, de a bonyodalmak sorozatának még koránt sincs vége. Újabb vérfarkasokkal bővül a falka, hála Derek hatalomvágyának. A vadászok, vagyis Argent-ék pedig bekeményítenek. Vajon véget ér Allison és Scott románca? Lydia végre rádöbben, hogy Stiles tetőtől talpig szerelmes volt belé? A rejtélyes Rebbecca vajon komolyan gondolja, hogy itt marad és vállalja, hogy szembe néz azzal, hogy a saját családja akarja majd levadászni? Jackson-nak vajon teljesül végre a legfőbb vágya, és farkas lesz belőle, vagy ebben a köztes Kanima szerepben ragad örökre? Hogy mégis mi fog történni az csak rajtad áll!Légy tagja te is ennek az izgalmas világnak. Sok szeretettel, várjuk leendő játékosainkat! Szóval ne habozz, hanem inkább csatlakozz közénk!
[url=http://farkasborben.hungarianforum.net/]TeenWolf[/url]
Készítette: [url=http://farkasborben.hungarianforum.net/u1]Allison[/url]
 
12752.
2013.07.02 23:22

Fekete István Általános Iskola, Zichyújfalu – Németh Tibor, Csiribpuszta


Zichy-kastély, Zichyújfalu


Látogatottság növelés ingyen – Zichyújfalu


ClickDat – Látogatottság növelés ingyen – Zichyújfalu

 
12751.
2013.06.25 17:34

Rengeteg idő telt el azóta,mióta a három bűbájos boszorka végleg leszámolt a gonosszal.Ám ahogy az idő telt,nem csak,hogy a valódi boszorkányok száma nőt,hanem a gonosz is újjá éledt.S hiába az örökség,ha a boszorkányok nem tudnak megukról.A leszármazottak feladata,hogy minél hamarabb egyesítsék erőiket és legyőzzék az új gonoszt az Inumbratiot. 

 
12750.
2013.05.31 16:26

Midnight Stories - éjféli történetek a yaoi és slash műfajában
Saját regények és történetek, valamint fordítások is!

 
12749.
2013.05.17 20:17

 
Elöző oldal
4
...
Következő oldal