»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
13
...
Következő oldal
 
1534.
2010.01.20 21:55

jé, valóban és megint valóban :D

 
1533.
2010.01.18 09:54
Adliz: Az url tiltás azért bukik el, mert ha én pusztán jóindulatból teleszórom mindenki oldalát a te oldalad reklámjával, akkor mindenhonnan ki leszel tiltva előbb-utóbb úgy, hogy nem tettél semmi rosszat. A blogba eléggé bele kellene ehhez nyúlni. Nemsokára kitesszük a menükibontós fejlesztést, hogy középre több modult lehessen pakolni, és akkor egyből megoldódik ez a kérdés is.
 
1532.
2010.01.18 09:38
Á, eszembe jutott egy hasznos dolog. Legalábbis azt hiszem, az :D. Blog modulnál is be lehetne állítani, hogy az első bejegyzés maradjon legfelül, a többi meg ugye rendesen időrendben lenne alatta, ahogyan a Fórum modulnál is be lehet állítani az első hozzászólást. Ez azért lenne jó, mert aki kis bevezetőt és a frissítéseit is akarja a kezdőlapra írni, annak nem kell egyszerű modulba beírkálni meg archiválgatni a frissítéseit, vagy ha blogként használja, s annak szánna egy kis bevezetőt, akkor így megtehetné.
 
1531.
2010.01.15 23:32
S ha URL-t lehetne letiltani? Lehet baromság, de segáz :D. Mondjuk így csak az eszméletlenül reklámozók ellen lehetne védekezni, de jobb megoldás, mint az állandó törölgetés. Hogy képzelem ezt el? Lenne egy menüpont, ahol megadhatjuk a tiltani kívánt honlapokat, s ha legközelebb chatbe, vendégkönyvbe valaki el akarja küldeni azt az url-t, akkor nem engedélyezi az üzenet küldését, míg át nem írja. Jó, azt hiszem, ez olyan nagy dolgot igényel, mint a kereső, namindegy :D.
 
1530.
2010.01.14 16:08
Figi: Ez ugyanaz, mintha az IP-t látnád. Nem azzal van gond, hogy látsz egy IP-t, mert úgysem tudsz vele mit kezdeni, hanem az IP tiltással. Ha iskolából netezik valaki, és a portáltulajdonos kompletten letiltja a sulihálózat IP címeit, akkor onnantól kezdve x ideig senki sem tud hozzászólni semmihez. De lehet ez kollégium, vagy munkahely, család vagy börtön vagy bármi, ahol egy hálózaton több gép működik. Nem engedhetjük meg, hogy komplett IP tartományok letiltásra kerüljenek, mert egyből felháborodás lenne belőle, és akkor ehhez hozzájön még az is, hogy ADSL kapcsolat esetén sokszor elég egy restart és máris ott az új IP, nem beszélve az IP generátorokról. Az mind szép, és jó, hogy pl. C-boxon nyomsz egy IP tiltást, de ettől még nincs megoldva a probléma, mert ha valaki utál, utána ugyanúgy telenyomja a chatedet úgy, hogy te észre sem veszed, hogy ugyanaz a személy tette. Ez kb. olyan probléma, mint a másolás, azt sem lehet kivédeni, mert aki szemétkedni akar, meg fogja tenni, viszont az IP tiltással kárt okozhatsz a jószándékú látogatóknak is. 
 
1529.
2010.01.14 14:23

Én visszatérnék egy régebbi problémához, mégpedig ahhoz, hogy láthassuk a vendégkönyvben az IP -ket. Nos, tudom, hogy lehetetlen ezt megvalósítani, de azt nem lehet, h minden IP -re kapjon külön (pl) sorszámot? 

Vagyis úgy értem, h van mondjuk egy 192.46.144.1 IP címmel író személy, aki vígan fújdogálja az oldalt, h milyen béna stb. Nos, IP címe helyett nem a címe, hanem valami sorszám jelenik meg, mondjuk B4H2-1. És ezt megjegyezné a rendszer, h ez van, és ki is írja.

És ha mondjuk 3 óra múlva visszaír a szerkesztő nevével, akkor lehetne ellenőrzni, h a sorszám stimmel-e. Ha stimmel, akkor lelehessen tiltani, és gond letudva. A B4H2... nevű személy kilenne tiltva. 

Tudom, h hülyeség, mivel az IP manapság naponta változik, de mégis valamivel könnyebben érzem magam, h nem kell félóránként törölnöm 30 bejegyzést, mert valaki megőrült. Olyan is jó lenne, ami nem változik meg, vagyis nem IP, hanem valami olyan, ami fixen meg is marad.

Nagy hülyeség?

 
2010.01.14 13:51
még az lenne a tippem, hogy a blogbejegyzésekhez lehessen feltölteni avatarokat/képeket amik a szövegben jelennek meg. Így nem kéne külön linkelgetni.
 
2010.01.11 13:01
Szerintem a blog modulnál jobb lenne, ha saját magam állíthatnám be, hogy hány bejegyzés jelenjen meg egy oldalon, ne pedig csak 5,10 stb-ből lehessen választani, vagy akár heti-havi bontásba is lehetne állítani az egy lapon megjelenő bejegyzések számát.
 
1526.
2010.01.03 10:47

A hozzászólásoknál pedig lehetne olyan, hogy "összes üzenet törlése". A kijelölés oké, de azzal csak egy lapon jelöli ki az üziket, s mikor van vagy 20 lap (vagy több) ahonnan ki kell törölni, az elég húzós.

 
2009.12.28 23:17

Szerintem a Fórum modulnál lehetne olyan, hogy aláírás, ami minden hozzászólásod után megjelenne.

 
Elöző oldal
...
13
...
Következő oldal