»
»
Mi a jó a G-Portálban?
Mi a jó a G-Portálban?
Témaindító hozzászólás
2005.07.15 09:21
Van olyan, hogy Panaszkönyv, akkor minek ne legyen egy ,,Dícsérőkönyv" is.
 
 
Elöző oldal
3
 
10.
2005.11.27 13:38
Nekem is nagyon tetszik a gportal!!! DE pl. olyan flashbutton-os izét nem tudtam csinálni:( Pedig nagyon jol néznek ki és tényleg feldobják az oldalakat... Ugy szeretném ha lenne egyszerübb módja is ennek a dolognak... Na és a klipek!!!! Miért nem lehet feltenni klipet? Én nem jogdijas valamiket akarok feltenni hanem amit a haverokkal összeökörködünk a kamerába...  És még egyetlen aprocska hiba van itt a rendsszerbe Csacska Angyal meg Bübályosizé... Nem lehetne egy limitet csinálni hogy mondjuk 50-nél több portál ugyan abban a témában nem lehet??? Hiszen ugyis egymáséról másolnak!!! Akkor meg nem mindegy hogy 1000 vagy 50 van??? Annyira idegesít hogy úton-útfélen belebotlok ezekbe a tehetségtelen """Színmüvészekbe""" Komolyan mondom!!!!! Mindegy nagyon jó a gportal és igy tovább!! /mármint ahogy leírtam! Úgy tovább:D:D/
 
2005.11.03 18:48
Igaz, hogy a gportál egy igen könnyű honlapkészítő, de ahoz, hogy mindenkit felülmondjon egy portál ahoz igen nagy szaktudás kell. Persze most nem így van, mert most a lányok vannak előnyben a Csacska angyal miatt! És én is nagyon sokat köszönhetek ezeknek a fórumoknak, és lapoknak! De még sok mindent nem tudok...
 
2005.11.03 12:32
Bocsi, de még annyit feltétlenül hozzá kell tennem, hogy köszönet azoknak a portál tulajdonosoknak is, akik már tapasztalattal bírnak és segítenek a kedőknek és direkt portálépítő oldalakat hoztak létre.
 
2005.11.03 12:25

Már hónapok óta szerettem volna egy egyszerű, célnak megfelelő honlapot. Azonban mindenütt szaknyelven magyarázták a dolgokat és mint mástól is olvastam fórumokon, a laikusok - én is- 3 mondat után elakadtunk. Ezért látván itt az "Elakadtál? Katt ide!" leírást, rögtön lecsaptam rá. Persze már eleve gyanakvással, gondolván, hogy mindjárt bosszankodva abba kell hagyni egy pár mondat elolvasása után, de nagyot és kellemeset kellett csalódnom! Én idős fejjel is végig tudtam csinálni, egyetlen picike problémával, ami rögtön megoldódott. Köszönhető ez a nagyon részletes útmutatónak, amit ezúton is köszönök a G-portal szerkesztőinek.

De az is üdvözlendő, hogy nem ragaszkodnak a sablonokhoz, hanem engedik a képzeletet szárnyalni. Nagyon üdvözlöm azt a szabályt, hogy nem engednek Warezt, és főleg PORNÓ oldalakat csinálni, hiszen azokkal tele van az Internet.

Minden elismerés annak az ötletnek, hogy ha valaki nem csak hobbiból akar portált, tehát több hely kell neki, olcsón bővíthet!

Egy szó mint száz, nagyon jó ez a kezdeményezés és így tovább, én személy szerint köszönöm a lehetőséget.

Üdv. L.I.

 
2005.10.06 13:37

Nos hát mindenképpen előny, hogy
minimális alapismerettel már létrehozható
egy "egyéni" honlap, amihez sem programozási,
sem pedig html ismi nem szükséges,
előny továbbá az ingyenessége, és a
folyamatos, segítségkérés lehetősége,
melyre rendszerint gyorsan, és szakszerüen
válaszolnak a segítségre szorulóknak...

Hátránya, hogy túlterheltség esetén,
valamint a sok beépitett script, és háttérképtől
nagyon lassul a betöltési idő...
Viszont mindenképp pozitívum, hogy a szervereket
folyamatosan fejlesztik...

 

 
5.
2005.08.29 07:55

Szerintem is az a jo benne, hogy nagyon egyszeruen lehet weboldalt csinalni, akkor is, ha nem ertessz hozza.

 
4.
2005.08.19 13:22

Még igazán nincs tapasztalatom de mindent ami jó a G-portálban azt megszeretném tapasztalni.Amit az elöttem szoló könnyünek mond az még számomra monjuk úgy hogy nem könnyű.

 
3.
2005.07.29 18:43
AZ JO A G-PORTÁLBAN HOGY BÁRKI CSINÁL HAT WEB OLDALT MÉG AZ IS AKI NEM ÉRT HOZÁ MERT NAGYON KÖNYŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
2.
2005.07.25 20:40

Jo a G-portal nekem nagyon tetszik,az oldalam is király://gportal.hu/sonic2/

 
1.
2005.07.15 09:21
Van olyan, hogy Panaszkönyv, akkor minek ne legyen egy ,,Dícsérőkönyv" is.
 
Elöző oldal
3