»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
997
...
Következő oldal

2004.10.14 19:07

Orsi ne bosszants!;)

Annak nem lehet segíteni, aki nem hagyja, veled meg ez a helyzet.

A segítségnyújtásról:

#1070-es hozzászólás, ebben a topicban, múlt hét szombaton, éjjel 23:23-kor, csak neked készült egy képes segítség, ahelyett mondjuk, hogy húztam volna a lóbőrt. Nem panaszkodásképpen, csak a tények kedvéért.

1108.
2004.10.14 19:05
Arra lennék kíváncsi, hogy nekem van egy g-portalos honlapom, de nem tudom, hogy szavazásokat hogy rakjak rá az oldalra. Kérem, hogy vki segítsen már nekem!!! Viki

1107.
2004.10.14 18:45

Kösz, sokat segítettél:(

De nincs a közelemben senkisem akinek van gportalos honlapja, már kérdeztem!!!!!!!!!!!!!

Nem tudom, miért nevezitek ezt a fórumot segítségnek!!!!!

Mert egyáltalán nem ez a megfelelő cím! Hanem ez:Panaszkodjatok csak nyugodtan, sajnos nem tudunk segíteni!!!!!

1106.
2004.10.14 18:14
Kedves Orsi!

Sajnos annyira az alapoktól nem tudjuk elmagyarázni, amennyire te szeretnéd. Az a probléma, hogy hiába mondjuk el neked, ráadásul képekkel is illusztrálva, hogy mi a teendőd, olyan, mintha mindjárt az elején elvesztenéd a fonalat.

Szerintem az volna a legcélszerűbb, ha valamelyik portál gazdájával, aki a közeledben lakik, és már sikerült neki a képek berakása, együtt végigcsinálnátok pontról-pontra az egész procedúrát. Biztosan szívesen segít neked személyesen valaki. Úgy tűnik, ez az egyetlen megoldás.

Üdv: Admin

1105.
2004.10.14 15:43

Légyszi írjátok le, az egészet a legelejéről, lépésről lépésre!!! NEM ÉRTEM!!!! TELJESEN KEZDŐ VAGYOK!!!! Kipróbáltam amit mondtál moderator, de nem jött össze, és a képem helyén nem is volt semilyen piros X!!!

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!

1104.
2004.10.14 08:46
Kedves Agatha_Moon!

Azt hiszem, alkalmas a PhotoCanvas is a különböző hátterek elkészítésére. Azonban a kész kép megfelelő optimalizálására, webes felhasználásra való előkészítésére nem nagyon alkalmas az a progi. A vele elkészített képet exportáld ki jpg-ben, a legjobb minőségben, aztán valakivel, akinek van megfelelő programja, optimalizáltasd :-)

1103.
2004.10.14 08:27
Kedves @nikó!

Ne mondd, hogy nem segít senki. Egy kicsit olvass visszafelé a fórumban, és fogsz találni utalást a zenékre is.

Ha arra gondolsz, hogy zene szóljon azalatt, amíg valaki a portálodat böngészi, akkor ebben azért nem segít a webmester és a moderátor, merthogy nem tartjuk jó dolognak. A legtöbb embert határozottan idegesíti, és a "csicsán" kívül nincs is értelme igazán. Ennek ellenére sokaknak van ilyen az oldalán, tőlük kérdezd meg a portáljuk Vendégkönyvében, Fórumában vagy Chat-jében.

Ha meg olyan zenefeltöltésre gondolsz, hogy aztán a látogatók le tudják tőled tölteni, akkor el kell keserítselek: nem támogatja a G-Portál ezt a fajta tevékenységet. Ja, és a MAHASZ nagyon nehezményezi az ilyesmit, rendszeresen küldözgetnek leveleket a jogsértő zeneletöltő linkek miatt. Ennek egy példányát a //sony.gportal.hu főoldalán el is olvashatja bárki.

1102.
2004.10.13 22:08

Újabb kérdésem lenne a háttérrel kapcsolatban, és megköszönöm, ha válaszol valaki, egy egyszerű igennel vagy nemmel.

A kérdés: egy javasolt hátteret Adobe Photoshopon kívül (mivel olyanom nincs itthon) meg lehet-e csinálni PhotoCanvasszal?Ha igen, azonnal nekilátok!

Előre is köszi!

1101.
2004.10.13 20:53

hi!

de miéééééért nem segít senki?!?!?!?!? a szoba neve Portálépítés, mindenki mondja a magáét, és sehol a segítség!!!! könyörgöm!!! annyi embernek van zene a portálján, miért nem segít a többieknek, h hogyan kell +csinálni??? olvasgatom a fórumot, 80% zenét szeretne felrakni, de nem megy neki, segítséget kér!! kérlek valaki segítsen nekünk!!!! kössssz

2004.10.13 11:51

Szia Orsi!

Ha nem látod, a kép helyén akkor is kell lennie egy piros iksznek...

Nézd meg, hogy a képfájl nevében amit feltöltöttél van-e ékezet, ha van, írd át úgy, hogy ne legyen benne!

Elöző oldal
...
997
...
Következő oldal