»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
987
...
Következő oldal

1209.
2004.10.27 18:05
A szavazást úgy tudjátok megoldani, hogy a http://www.x3.hu - oldalán regisztráljátok magatokat, létrehozod a szavazást, a végén kapott kódot pedig itt a portálodon bemásolod egy egyszerű modulba. Ezt egy előző írásból szedtem ki! Meg lehet nézni!!

1208.
2004.10.27 17:32
Jó, de hogyan lehet szavazást csinálni? Most sem válaszolsz arra, amit kérdeztem:) Pedig visszaírtál, de a kérdésre nem kaptam választ!!

2004.10.27 16:38

Rékuci Orsinak totále nincs igaza, tegnap lefalcolt a gépem azért nem tudtam válaszolni, szerintem 1 nap nem sok, amúgy meg nem csak a webmester ill. a moderátor válaszolhat, hanem a többi felhasználó is, hiszen a fórum interaktív, így akkor nekik is jár a lecseszés :)

Kacsa 123 nem nyalizott, hanem véleményt mondott, ehhez joga van. Persze köszönjük neki, jól esik a plusszos kritika bármikor. :)

1206.
2004.10.27 16:24

szerintem Orsinak igaza is van, meg nem is! Ezzel nem megbántani akarlak  titeket, és én is köszönöm előre is a válaszototkat, segítségeteket erre a kérdésre: Hogyan lehet szavazást csinálni?

Ja és szerintem kacsa123 úgy nyalizik, hogy nagyon! Ne avatkozz szerintem mások dolgába!

És köszi még egyszer a segítséget:)

1205.
2004.10.27 13:50

Segitsen valaki!Van egy lóneveldém itt a portalon:www.gport.hu/portal/lovak1/

Valamit nagyon elszúrtam.Ha valaki tud segiteni megmondom hogy mi a bajom:van egy olyan menü hogy szavazás.Onnantól lefele mindent ki kéne törölni de nem tudom.És mióta a törölni valót föltettem azóta semmit nem indit el.Rákattintok valamire és nem csinál semmit.

Lécci segitsetek!

1204.
2004.10.26 19:27

Kedves webmester!

Most olvastam le orsi levelét, és azt kell hogy mondjam hogy EGYÁLTALÁN NINCS IGAZA!!!Inkább meg kéne köszönnünk ezt a sok segítséget, meg hogy ilyen kedvesek vagytok és segítetek ha csak tudtok.És általában mindig tudtok, hisz nagyon ügyesek vagytok :)))).Én most nagyon nagyon szépen megköszönöm a segítségeteket bár még szerencsére csak egyszer kellet kérnem titeket.

Puszi, köszi

1203.
2004.10.26 18:29

Helló!

Nem tom hogy kell olyat csinálni, hogy képre rákattintva kinyílik egy weboldal (tehát banner).

Plíz HELP! Tenx!

1202.
2004.10.26 16:55
Sziasztok! Tudjátok, nagyon kezdő vagyok, és sok portálon láttam, hogy szavazást csináltak. Én hogyan tudok szavazást csinálni?

1201.
2004.10.26 15:05

Sziasztok!

Nemrég hoztam létre a portálomat és gond nélkül tudtam építgetni, viszont arra nem tudtam még rájönni, hogyan lehet olyan menüpontot létrehozni, amire rákattintva középen sok-sok kép megjeleníthető, képkategórizálás nélkül. Képtárat már használtam, de most lennének olyan képek is, amiket nem akarok külön-külön csoportosítani. Már több helyen láttam ilyet.

Köszi

Szilvi

1200.
2004.10.26 14:35

Segítsetek, lécci! Mit érdemes, vagy mit lehet tenni annak érdekében, hogy pl. a google-ban keresgélve, megtalálják a portálomat?

Köszi

Elöző oldal
...
987
...
Következő oldal