»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
975
...
Következő oldal

2004.11.10 15:27

Úgy értettem, hogy a Bevezetőben hogy tudok formázni? Mert hogyha formázni szeretném a szöveget a bevezetőben akkor az törzsben jelenik meg. Remélem így már érthető!! :-))

1328.
2004.11.10 13:09

Átadom  a portálomat.Mert túl sok a munka vele nekem meg sokat kell tanulnom.//gportal.hu/portal/lovak1/

Tehát akinek kell írjon a "Véleményetek"-be.Remélem minél hamarabb elkel.

1327.
2004.11.10 11:50

Igazad van. Most már értem, hogy a háttér csak a fejlécre vonatkozik.

Most már csak azért vagyok szomorú, mert logokép jobb felső sarkát levágjátok. Erre nincs valamilyen megoldás? 

kösz. kagy 

>kagy tisztán logikai úton arra merek >következtetni, hogy te háttérkép alatt nem azt >érted amit mi..:)

>Ha azt szeretted volna, hogy a hogy a >portálod alap háttere helyett legyen ott >valami, nem tudok segíteni, mert nem tudok >segíteni, mert nem tudom hogy csinálják, de >azt tudom, hogy kegyetlenül belassítja az oldal >letöltését, és az a tippem, hogy terheli a >szervert elég szépen.

2004.11.10 08:00

SZIASZTOK!!!

Mmuki

1. ahhoz, hogy be tudd linkelni a portálodra a zenét, fel kell töltened 1 tárhelyre,ilyen lehetőség nincs a G-portálon   de van egy G-HOST név alatt futó webhosting szolgáltatás, amely fizetős ugyan, de ott nyugodtan tárolhatnád a cuccaidat, és nem kéne félned attól, hogy törlik, mint általában az ingyenes tárhely szolgáltatók.Konkrétan erre a díjcsomagra céloztam:

"A" díjcsomag

• 100 MB tárhely
  • 2 db aldomain
  • 3 db postafiók, 6 alias
  • FTP hozzáférés
  • aldomain, domain fenntartás
    Havi díjfizetéssel: 1.450,- Ft/hó
    Éves díjfizetéssel: 1.200,- Ft/hó

Bővebb infó pedig >>itt<<

2. javascriptnek hívják azt ami megkérdezi a látogató nevét // szerintem oltári baromság// ;)

3. az lesz mindig a főoldalad, amit a ROOT MENÜ >> BEÁLLÍTÁSOKBAN te megadsz.

p4hpvf

- Szerintem töltsd fel a képet a képtárba, hozz létre egy egyszerű modult, jobb v. bal oldalonés linkeld be a képet.

- A számláló modul működése:

látogatások száma / eltelt teljes napok száma = indexérték (ami megjelenik a portállistában a neve mellett, és ami alapjánn a besorolás történik)
Ha az eltelt teljes napok száma >, mint 14, akkor:
az utolsó 14 nap látogatásainak száma / 14 = indexérték

Ha jól megnézed a Top 10-ben szereplő tizedik Sztár portálnak 27779 látogatója volt eddig a pillanatig.

Vicmic sajnos a képlinkelésnél egy korlátozást kellett bevezetni, mert sokan csak arra használták a rendszert, hogy itt tárolják a képeiket, erre vannak speckó szolgáltatók, hát így történt..Csúnya ügy :)

kagy tisztán logikai úton arra merek következtetni, hogy te háttérkép alatt nem azt érted amit mi..:)

Ha azt szeretted volna, hogy a hogy a portálod alap háttere helyett legyen ott valami, nem tudok segíteni, mert nem tudok segíteni, mert nem tudom hogy csinálják, de azt tudom, hogy kegyetlenül belassítja az oldal letöltését, és az a tippem, hogy terheli a szervert elég szépen.

PK3 webmesterünknek sikerült beregisztrálnia ezt az oldalt /amit törölt is utána, hogy létre tudd hozni/, úgyhogy légyszi fuss végig mégegyszer az elejétől a végéig a regisztráción.

Shannen M. D.Pontosan milyen formázással van gondod? Mert ugye a web editor sok mindenben megegyezik a Word-del..Félövér, aláhúzott, lista, bekezdés ezek mind megvannak a web editorban.

Következetes vagyok, és lehet, hogy baromira fogtok utálni, de én egy másik szolgáltató bármilyen moduljával kapcsolatban nem fogok segíteni..Legyen az szavazás, vagy bármi.

[+] Gedeon.hu
[+] Őrangyalok.hu

1325.
2004.11.09 20:52

Ma csináltam egy szavazást!Meg is jelent a portálomon, de kb 15 perc után eltűnt, és azóta sem jelent meg! A modulkezelőben is megpróbáltam újracsinálni, de nem megy!

Mit csináljak?

1324.
2004.11.09 18:49
REGELTEM PorTÁLT, (pk3 néven) de nincs is olyan! Mit tegyek kérlek a daur@freemail.hu -ra írjatok!

Köszönöm!

1323.
2004.11.09 18:36
Az oldalomon már több,mint 340 látogató volt, még sincs itt a TOPortálon. www.hpszellemszallas.gportal.hu  Miért nem került fel?

2004.11.09 17:50
És még1. Nem lehet valami keresőt beilleszteni??

2004.11.09 17:49

HI! Légyszi válaszoljatok, már többször irok ide a fórumba, hogy hogyan lehet szavazást feltenni a portálomra??

2004.11.09 17:33

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint zaklatlak a kérdéseimmel, de hogy lehet azt megcsinálni, hogy a Hírek/Frissítéseknél amikor a cikket írok és pl. formázni szeretném a szöveget, hogy ezt hogyan tehetem meg??? És ugyanitt hogy tudom, megcsinálni, hogy amikor rákantintok egy szóra akkor oda megy a menüpontra?? Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdéseimet!!:-))

Előre is köszi!

Elöző oldal
...
975
...
Következő oldal